Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yinemi yaaaaaaaa banlayın şunu

----------Eklendi @ 18:11:23 ---------- Yazıldı @ 18:10:23 ----------

haha.. Ilk okudugumda anlamadim zannettim. Azeri oldugum icin. Kendi kendime dedim galiba ben dogru anlamadim )))) adam salakmis ya ))
abi bu mesajı okuyana kadar azeri olduğunu anlamadım türkçen harika benimkinden bile daha iyi

xinanux

Üye
tükenmez denilenin bir gün tükendiğini biliyorsun sanırım.
bu durumda tersi de düzüde mümkün diye düşünüyorum programa gelince neler olmuyorki bu olmasın.:hmmm

----------Eklendi @ 17:00:32 ---------- Yazıldı @ 16:57:33 ----------

klasörlee widex3 dosyası ile açtığın tmf yada pdrwaw uzantılı dosyaları ekleyerek bir klasör oluştura bilirsin.
daha sonra bu klasöre ekleyeceğin heck benzeri bir komutla önceden hazırladığın bir ikon yada görsel bir resmi mnt yada txflmsis uzantısı ile sunum olarak kaydedip sana basit ve güzel bir yol sunacağının garantisini verebilirim. bence bir dene.

:hmmm :hmmm :hmmm

Emil_Ceferli

Üye
yinemi yaaaaaaaa banlayın şunu

----------Eklendi @ 18:11:23 ---------- Yazıldı @ 18:10:23 ----------

abi bu mesajı okuyana kadar azeri olduğunu anlamadım türkçen harika benimkinden bile daha iyi

sagol cigerim :) turkceyi sokuyorum ne yalan soyleyim ))) turkiyeye geldigimde oyle konusuyorum ki, ordakilar bile anlamiyor ) ama is Bakuye geldimi.. Azerice. Turk arkadaslara Azericeni biz ogretiyoruz universitede.

Emil_Ceferli

Üye
bu arkadas hani telefonun islemcisine guc katan, ekran pikseline piksel katan arkadas diymi??? Buna kalemin nasil kullanilacagini ogretmeye ne dersiniz? )) nerelerinde kullanabilir acaba..... )))

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
Türe

Türe

Üye
fantezi için güzel araç olur :kop2:

necoloks

Üye
kopuyorum bu arkadasa :D adam ama cidden cok yaratıcı

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu arkadas hani telefonun islemcisine guc katan, ekran pikseline piksel katan arkadas diymi??? Buna kalemin nasil kullanilacagini ogretmeye ne dersiniz? )) nerelerinde kullanabilir acaba..... )))
akıllanmıyo işte

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konu bildiğiniz gibi kanayan bir yara.Benim sorum telefonun kalemini hem telefonda hem de defterimde kullanabilir miyim? Symbian^3 uyumlu programı varsa linkini atar mısınız? Saygılar...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
laaan yine mi sen :sahan2:

• Beğen
Tepkiler: cemsidar
awdil

awdil

Üye
Akşam akşam güldürdün aykut.En son cep telefonunu mikro dalga fırın yapamilirmiyiz?Suali ile güldürmüştün.Kap şukunu. :)

• Beğen
SHS

SHS

Üye
sen yazsana böyle program aykut, efsane olursun tüm dünyada :d:

• Beğen
valent

valent

Üye
:kop: telide defter yaparız...

• Beğen
cemsidar

cemsidar

Üye
:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Bulursan haber ver uca kaleme para vermeyelim sonra :D

:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kanayan bir yara :aha:

xinanux

Üye
buraya da mı açtın bu konuyu :D

valent

valent

Üye
Bu konu buraya pek olmamış biz kalem kullanmıyoruzki :ehe

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bende pilot kalemlerin symban 3 tellerde çalışması için program arıyorum bilen varmı acaba :P::kop::kop::kop:

serecans

serecans

Üye
aykut uçmuş yine :aha::aha::aha:

sem_sen

Üye
programı nerden indiriyoz linki göremedim? :P: :d:

Üst Alt