bi yardım 

k.bakmayın konu yayınlanmadı sanıp bakmadın siteye yeni gördüm mesajlarınızı. Öncelikle telefona root explorerı indirin onu açınca direk telefonun root kısmını gösterecek zaten (Cihazın rootlu olması gerekiyor, rootsuz cihazda sadece telefonun depo belleğine erişilebiliyor, romdaki gizli dosyaları görüp açmak için root lazım arkadaşlar onun içinde doomlord yazın google amcaya telefonu riske atmadan nasıl root yapılır görürsünüz dostlar) root explorerı çalıştırınca data klasörüne girin orda bir data klasörü daha olacak ona girin ondan donra android.glu.android diye bir klasöre girin sonu epc olaN BİR KLASÖR VAR. iLK ÖNCE O GELİYOR ZATEN. yani data/data/andoid.glu.gladiator/ epc uzantılı klasör ordan gamesave.bin adlı dosyayı slip verdiğim dosyayı oraya yapıştırın
----------Eklendi @ 19:23:32 ---------- Yazıldı @ 19:20:16 ----------
Kardeşlerim SD kartta değil o klasör telefonun romunda yani depo belleğinde değil.
yav ben ordan savegame.bin i sildim oraya nasıl yapıstırıcagımı bulamadımbi yardım
----------Eklendi @ 15:18:39 ---------- Yazıldı @ 15:16:28 ----------
hallettim sonunda
----------Eklendi @ 15:32:30 ---------- Yazıldı @ 15:18:39 ----------
bütün adımları uyguladım . oyunu tekrar açtım tutorial modda tekrar başladı . ondan sonra param bir baktım gayet az normaldeki gibi.neden olmadı acaba bi yardım ?
Herkese Merhaba. Samsung Galaxy Note umu alalı henüz 10 gün oldu ve bu oyun beni çok fena sarmış durumda. Bahsettiğiniz Root Explorer programı cihazın içinde gömülü olarak var. Ama dediğiniz hiçbir klasörü bulamıyorum. Hatta Telefonun özelliklerinden gizli dosyaları göster seçeneğini bile açtım. Ama malesef yok. Yüklediğim oyunun versiyonu da 1.0.5. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
megupload linkindekini bir dene. Olması lazım ayrıca savegame.bin i yapıştırdıktan sonra internete girince oyunun güncellemesini alma.
----------Eklendi @ 09:00:59 ---------- Yazıldı @ 08:58:27 ----------
Cihazın
Dostum büyük ihtimalle senin cihaz rootlu değil. Ki rootlu olduğunu 0 eminsen şu adımları dene
root explorerı kurup açınca kardeşim tepede "mounted as r/o" Mount R/W yazacaktır. İçindeki klasörler sırasıyla "acct, app-cache, cache, config, d, data, dbdata, dev, efs, etc vb.... " diye gider. Sen bunlardan dataya gireceksin. Dataya girdikten sonra orda ".mac.info, .nvmac.info, anr, app, app-private, back up, cache, dalvik cache, data, gps, local, log " gibi klasörler göreceksin. Yine dataya girip burdan "com.glu.gladiator" adlı klasöre gir. Orda ilk sırada app_etc diye bir klasör olacak ona tıkla. O klasöre girince savegame.bin diye bir dosya var onu linktekiyle değiştir. Sonrada oyunagir oyun yine tutorial modda başlyacak ama 99999 altın 100000 küsür gümüşle başlamış olacaksın.
Ama root explorerla dene, astro file ya da X-plore adlı programları denersen göremezsin o dediğim klasörleri
----------Eklendi @ 08:59:41 ---------- Yazıldı @ 08:58:17 ----------
İşlemleri yaparken oyun açık kalmasın. işlemler bittikten sonra oyunu açın. Ne olur ne olmaz

Cihazın üzerindeki File Manager programına güvenmeyip marketten ES File Explorer ı indirdim. Onun ile de göremiyorum. Garfield Nick li arkadaşın dediği klasörler çıkıyor önüme. Root Explorer programı derken tam isim ile bahsettiğiniz programı söylerseniz kesin bir sonuca varabilirim diye umuyorum. Bu arada Garfield nasıl çözdü acaba sorununu. Çünkü üzerindeki yazılımlar aynı ikimizin cihazının da...![]()
Delireceğim. Oyunu silip yeniden mi yüklesem? Level 9 oldum. Kıyamıyorum da... 
Marketten bir sürü program indirip denemeye başladım. En sonunda AntTek Explorer diye bir program ile ROOT a erişmeyi başardım. Buradaki klasörler sırasıyla "ACCT, APP-CACHE, CACHE, CONFIG, D, DATA, DBDATA, DEV, EFS, ETC,... " diye gidiyor. Senin dediğin DATA klasöründe de Empty Directory yazıyor. Kısaca BOŞ...Delireceğim. Oyunu silip yeniden mi yüklesem? Level 9 oldum. Kıyamıyorum da...
![]()

Benim telefon rootlu kardeş ama dediğin klasör yok maalesef![]()
root exploreregir seceneklerden boomarksa tıkla orada sd ve root olmak uzere 2 secenek var orada root olanı sec root yazan yer telefonunun sistem dosyalarına ulasımdır orada data klasorune gir girdigin klasorde bi data klasoru daha var orayada tıkla oyunun kurulu oldugu klasoru bul ve içine gir kısaca ROOOT/DATA/DATA KLASORLERİNE ULAS ORDADA OYUNUN KURULU OLDUGU DOSYAYI BUL KOPYALA....DİGER ARKADASLAR .bin ve diger benzeri dosyalarla oynama yapmak kopyalamak yapıstırmak için ROOT KESİNLİKLE SART.SADECE ROOT YAPMAKLA İŞ BİTMİYOR ROOT EXPLORER PROGRAMINIDA TELEFONA KURMALISINIZ.....OYUNU BEN YUKLEDİMMİ
HAYIR YUKLEMEDİM TARZIM EGİL AMA BU KONUDA BİR ANLAM KARMASASI GÖRUM YARDIMCI OLMAK İSTEDİM.KONU SAHİBİ ARKAAS UMARIM ALINMAZ.İYİ EGLENCELER MAXİ AİLESİcihazın üzerindeki file manager programına güvenmeyip marketten es file explorer ı indirdim. Onun ile de göremiyorum. Garfield nick li arkadaşın dediği klasörler çıkıyor önüme. Root explorer programı derken tam isim ile bahsettiğiniz programı söylerseniz kesin bir sonuca varabilirim diye umuyorum. Bu arada garfield nasıl çözdü acaba sorununu. çünkü üzerindeki yazılımlar aynı ikimizin cihazının da...![]()
telefon sistemini görebilmeniz için eigimi yapmalısınız.root explorerin ucretli yaa ucretsiz versiyonu olması önemli egil.dedigim gibi seceneklerden boomarkı tıklayıp root yazan yeri sectiginizde sistem dosyalarına ulasabilirsiniz