Blood and Glory Para Yaması

Sponsorlu Bağlantılar

actionx

Üye
    Konu Sahibi
Blood and Glory Para Yaması
Arkadaşlar linkteki gamesave.bin dosyasını indirin.

Telefonunuzun rootlu kısmında data/data/android.glu. gladiator diye bir klasörü var oraya girip orda ilk gördüğünüz klasör

olması lazım epc yazar ona tıklayın. Ordaki "gamesave.bin" adlı klasörü silin ve linkin ekindeki bin. dosyasını oraya atın.

Sonra da gelsin en iyi kılıç kalkan ve zırhlar :D

Yabancı bir forum sitesinden 10 günlük bir arama sonrası buldum. Kendi emeğim değildir. O sitedeki " " adlı

arkadaşa da teşekkürlerimi sunarak sizlerle paylaşmak istedim.

Güle güle kullanın

mekremod

Üye
hileyle nereye kadar... oyundan soğumak daha kötü

musty14

Üye
rootlu kısım derken ? dediğin yeri bulamadım ?

emredel1905

emredel1905

Üye
root lu olmak şartmı benim sd de save dosyasını bulamadım :(

musty14

Üye
aynen bende bulamadım nerde bu dedigin yer illa rootlu mu olmak gerekiyo ?

garfield__53

garfield__53

Üye
harikasın dostum yha bende bunu arıyordum he :D

garfield__53

garfield__53

Üye
dostum bayağa uğraştım ama bi türlü yapamadım nasıl yaptığını bi yazarsan sevinirim...

ayhan2000

ayhan2000

Üye
kardes saolasın bende cok aramıstım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Benim telefon rootlu kardeş ama dediğin klasör yok maalesef :)

actionx

Üye
    Konu Sahibi
k.bakmayın konu yayınlanmadı sanıp bakmadın siteye yeni gördüm mesajlarınızı. Öncelikle telefona root explorerı indirin onu açınca direk telefonun root kısmını gösterecek zaten (Cihazın rootlu olması gerekiyor, rootsuz cihazda sadece telefonun depo belleğine erişilebiliyor, romdaki gizli dosyaları görüp açmak için root lazım arkadaşlar onun içinde doomlord yazın google amcaya telefonu riske atmadan nasıl root yapılır görürsünüz dostlar) root explorerı çalıştırınca data klasörüne girin orda bir data klasörü daha olacak ona girin ondan donra android.glu.android diye bir klasöre girin sonu epc olaN BİR KLASÖR VAR. iLK ÖNCE O GELİYOR ZATEN. yani data/data/andoid.glu.gladiator/ epc uzantılı klasör ordan gamesave.bin adlı dosyayı slip verdiğim dosyayı oraya yapıştırın

----------Eklendi @ 19:23:32 ---------- Yazıldı @ 19:20:16 ----------

Kardeşlerim SD kartta değil o klasör telefonun romunda yani depo belleğinde değil.

garfield__53

garfield__53

Üye
k.bakmayın konu yayınlanmadı sanıp bakmadın siteye yeni gördüm mesajlarınızı. Öncelikle telefona root explorerı indirin onu açınca direk telefonun root kısmını gösterecek zaten (Cihazın rootlu olması gerekiyor, rootsuz cihazda sadece telefonun depo belleğine erişilebiliyor, romdaki gizli dosyaları görüp açmak için root lazım arkadaşlar onun içinde doomlord yazın google amcaya telefonu riske atmadan nasıl root yapılır görürsünüz dostlar) root explorerı çalıştırınca data klasörüne girin orda bir data klasörü daha olacak ona girin ondan donra android.glu.android diye bir klasöre girin sonu epc olaN BİR KLASÖR VAR. iLK ÖNCE O GELİYOR ZATEN. yani data/data/andoid.glu.gladiator/ epc uzantılı klasör ordan gamesave.bin adlı dosyayı slip verdiğim dosyayı oraya yapıştırın

----------Eklendi @ 19:23:32 ---------- Yazıldı @ 19:20:16 ----------

Kardeşlerim SD kartta değil o klasör telefonun romunda yani depo belleğinde değil.

Walla kardeşim telefonum rootlu ama dediğin klasörü bi türlü bulamıyorum..bende SG S2 var. Oyunu android/data/com.glu.gladiator/files buraya girince unityCache die bi klasör ve oyunun videosu var.. unityCache ye girince shared ve temp die iki klasör ve __info die uzantısız bi klasör var senin dediğin gamesave.bin dosyasını bi bulamadım yha bi yardımcı ol be dostum bu oyunu çok seviyorum :D

actionx

Üye
    Konu Sahibi
root explorerı kurup açınca kardeşim tepede "mounted as r/o" Mount R/W yazacaktır. İçindeki klasörler sırasıyla "acct, app-cache, cache, config, d, data, dbdata, dev, efs, etc vb.... " diye gider. Sen bunlardan dataya gireceksin. Dataya girdikten sonra orda ".mac.info, .nvmac.info, anr, app, app-private, back up, cache, dalvik cache, data, gps, local, log " gibi klasörler göreceksin. Yine dataya girip burdan "com.glu.gladiator" adlı klasöre gir. Orda ilk sırada app_etc diye bir klasör olacak ona tıkla. O klasöre girince savegame.bin diye bir dosya var onu linktekiyle değiştir. Sonrada oyuna gir oyun yine tutorial modda başlyacak ama 99999 altın 100000 küsür gümüşle başlamış olacaksın.

Ama root explorerla dene, astro file ya da X-plore adlı programları denersen göremezsin o dediğim klasörleri

----------Eklendi @ 08:59:41 ---------- Yazıldı @ 08:58:17 ----------

İşlemleri yaparken oyun açık kalmasın. işlemler bittikten sonra oyunu açın. Ne olur ne olmaz

----------Eklendi @ 09:02:54 ---------- Yazıldı @ 08:59:41 ----------

Bendeki cihaz Samsung GTab P1000 bende oluyorsa GS2 de hayli hayli olması lazım. Cihaz yanımda bizzat cihazdan gittim adım adım öyle yazdım. İnşallah olur

fatih_347

Kapalı Hesap
kardeş baska bi yere upload etsen olmaz mı öcümü almam lazım biri canımı kötü sıktıda oyunda

siyar01

Üye
tmm dedign gibi root explore yükledim mounted as r/o ya yazyor yukarda dataya girince your phone doesnt't apper to be rooted.This is required in order to gain access to protected files and folders such as this

the easiest way to find out how to root your phone is to google '' root your_phone_name '' and look through the result for an appropriate tutoria datayı nasıl gorecegm

garfield__53

garfield__53

Üye
Sonunda yaptım kardeşim yha emeğine sağlık harikasın süper her türlü elit malzemeyi alıyorum :D

black-storm

Üye
upload edilen siteye girilmiyor.Başka bir link verebilir misiniz acaba ?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
saol kardeş çalıştı :) oyun sıfırlanıyor ve para çok oluyor

siyar01

Üye
bide bizede biri yardım etse

Üst Alt