Symbian Seçme Nedeniniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
ben anlamadığım sistemle uğraşmam dostum ve androit şuan hiç ilgimi çekmiyor!! o yüzden başka zaman birkaç virus almaya geliriz :naughty:

----------Eklendi @ 15:59:48 ---------- Yazıldı @ 15:58:54 ----------

görmediklerimizi zaten yeterince araya svışıp bol bol anlatıyorlar :)

dikkat etde o virüsler seni androidçi yapmasın :ehe

----------Eklendi @ 16:02:20 ---------- Yazıldı @ 16:02:04 ----------

tartışmaya gerek yok android hernekadar program konusunda ileride olsada şarj konusunda sınıfta kaldı
:hmmm

ender_18

Üye
bak gelemediler üstüme android savar gibi adamım :ehe

cyber

cyber

Üye
kalite de üstüne yok Nokia symbian bide paslanmaz çelik olunca tam oluyor "NOKİA C6-01"

PriZm

PriZm

Üye

ender_18

Üye
"ayrıca android deki bütün özellikler symbian da kullanılıyo" bunu yazmayacaktın şimdi başına kullandıkları programlarla üşüşürler gardını al :zuhaha:
acı gerçekleri öğrenince dokandı galibe :ehe

n000k

n000k

Üye
şarj konusundan bahsedersen kimse üstüne gelemez.ama sistem özelliği ve uygulamalar de bak nasıl çullanıyorlar üstüne:ehe:kop::d::naughty:
sistemi kullanmak için güç lazım.. ne o çocuğa 2 dakika baktırır gibi 5 dakika kullanıp ondan sonra şarj şarj diye sürünceksem, napayım o işletim sistemini??

ender_18

Üye
şarj konusundan bahsedersen kimse üstüne gelemez.ama sistem özelliği ve uygulamalar de bak nasıl çullanıyorlar üstüne:ehe:kop::d::naughty:
ben zaten senin 1.3 işlemcinle benim 680 işlemcimi kıyaslayamam ama o telefonda 680 işlemci olsaydı menbüye bile giremezdin ama ben 1.3 işlemcinin n8 de olduğunu hayal etmek bile istemiyorum gerisini sen düşün

PriZm

PriZm

Üye
sistemi kullanmak için güç lazım.. ne o çocuğa 2 dakika baktırır gibi 5 dakika kullanıp ondan sonra şarj şarj diye sürünceksem, napayım o işletim sistemini??

benim telin şarjı en az 1 gün gidiyor? 5 dakika???

PriZm

PriZm

Üye
ben zaten senin 1.3 işlemcinle benim 680 işlemcimi kıyaslayamam ama o telefonda 680 işlemci olsaydı menbüye bile giremezdin ama ben 1.3 işlemcinin n8 de olduğunu hayal etmek bile istemiyorum gerisini sen düşün

Mesaj Prime ve Uruloki'nin İsteği Üzerine Silindi.

m.edip

m.edip

Üye
bende nokiayla büyüyenlerdenim. Öncelikle Symbian dediğimiz için malzeme kalitsi ve sağlamlığa girmiyorum. Symbian kullanışlı ve kolay anlaşılan bir işletim sistemi
ve köklü bir geçmişi var. Bu yüzden insanların güvenini kazanmış ve hala ayakta. Ayrıca düşük donanımla gayet hızlı çalışıyor...

pRime.

pRime.

Üye
ForeverAlone";4166157][COLOR="Red' Alıntı:
Evet Nokia'cılar soru basit : Symbian seçme nedeniniz nedir?

Mantıklı cevaplar veriniz lütfen...

[/COLOR]

Senin gibiler burada böyle konu açsın diye. ;) :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
sistemin bir düzeni var herşey her symbian sürümünde yerli yerinde hiç birşey değişmiyor

pRime.

pRime.

Üye
konuşmadan yazıya çevirme özelliği varmı?

bu sadece bir tanesi.

http://www.maxicep.com/symbian-3-sms-mms-araclari/vlingo-v1-07-425-symbian-3-signed-528786.html çözüldü. :oke:
Şimdi gidebilirsiniz.

----------Eklendi @ 17:38:46 ---------- Yazıldı @ 17:37:54 ----------

ben 3 günde tamamen bütün özelliklerini öğrendim. o kadarda abartılacak zor bir sistem değil.sadece profesyonel kullanıcılara hitap ediyor o kadar ;)

Biz acemi kullanıcı olduk şimdi de vah vaaah. Uza!

Dostnametr

Üye
Dışarı çok çıkıyorum ve çok seyahat ediyorum yollarda en az 5-6 saat telle konuşuyor ve internete giriyorum.Yanımda seyyar priz olmadığından şarjı uzun giden bir sistem ve telefona ihtiyacım olduğu için symbian kullanıyorum.

Telefonla çok içli dışlıyım her özelliğini kullanır her yeni çıkan şeyi denerim.Geçmişte samsung teknik servislerinden çok canım yandı o yüzden servis ağı geniş olan symbianlı nokia kullanıyorum.

Sık telefon değiştiririm en az yılda 1 kere telefon değiştirdiğimden 1.5 milyara samsung alıp 800 e satmak koyar o yüzden 1 milyarlık nokia alıp 1 sene sonra 700 e her telefoncuya satmak daha mantıklı geldiğinden symbianlı nokia kullanıyorum.

Girdğim sitelerin indirdiğim dosyaların google veritabanına kaydedilmesini istemiyorum.İşletim sisteminde bile reklam görmemek için android yerine symbianlı nokia kullanıyorum.

Telefonu sık yere düşürürüm.Android kullanan tüm telefonlar dandik malzemeden yapıldığından dolayı sağlam kasalı symbianlı nokialar kullanıyorum.

Bunlar benim mantıklı nedenlerim ;)

• Beğen
Tepkiler: brksnr ve iatis
PriZm

PriZm

Üye
Prime geldi dağılın.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Tamam.Nedeni anlaşıldı : Şarj süresi,Kolay kullanım ve alışkanlık.Genel sonuçlar bunlar sanırım.Moderatör arkadaşlar konuyu kitleyebilir.Niyet bozuldu.

PriZm

PriZm

Üye

Sen ve senin gibiler için geçerli.
Sen geldiğin her yerde gerginlik yaratmak zorundamısın?!?
bu konunun bundan 1 sayfa öncesine bak.birde şimdi senin yazdıklarında çıkacak olan gerginliklere bak!

----------Eklendi @ 18:02:15 ---------- Yazıldı @ 18:01:50 ----------

:locked:
Lütfen.konu yönünden saptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt