Symbian Seçme Nedeniniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ender_18

Üye
bi program yükledim çizerek yazıyorum peki sen hangi programla şarjz süresini uzatabilirsin

• Beğen
Tepkiler: djalidjali

benighted

benighted

Üye
:D tamam ozaman sana kolay gelsin ANDROİD inle şimdi bırakın da bize sorulan bu sorulara biz cevap verelim .

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

OzGuRKnowN

Üye
Kullanımı Kolay oLması. Dosyalarıyla (Rofs2,Rofs3,Uda ve Core ) oynanabilmesi Heycanla Update Beklemek ve Beklerken PuffLamak :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
ForeverAlone";4166157][COLOR="Red' Alıntı:
Evet Nokia'cılar soru basit : Symbian seçme nedeniniz nedir?

Mantıklı cevaplar veriniz lütfen...

[/COLOR]

Bu soruyu sormaktaki amacin nedir? Mantikli bir cevap bekliyorum ben de senden.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve ~N.A.W.Y~
aşikar53

aşikar53

Üye
En büyük nedeni alışkan lık tabi şu da var kaliteli ve uygun olması biz nokia ile büyüdük android güzel olabilir ama beni tatmin eymiyor

ender_18

Üye
bi nebze derken 40 saat müzik çalabiliyomu
:ehe

• Beğen
Tepkiler: djalidjali ve n000k
PriZm

PriZm

Üye
bi nebze derken 40 saat müzik çalabiliyomu
:ehe

hiç denemedim.

ama madem sordun haftaya haftasonu açık bırakacağım malum okul var:D ne kadar şarj gidiyor görürüz:)

tabi işlemciyi 1 ghz ye çekecem :ehe

nakresoz

nakresoz

Üye
Nokia nın söyle bi hatası var 1000 tane telefon üretiyor bunların içinden en az 100 tanesi bozuk oluyor haliyle seri üretim sonucu bu her telefonda var en dikkat çekenide akıllı telefonlarında daha yeni olduklarından dolayı her 100 tanesının 10 nunda bozuk şebeke olsun sarz olsun vs. Bozuk hatalı üretim yapıyolar ve şansınıza bu 10 tane telefonun biride sizdeyse başınız en az 4 ay agrıtıyolar ve anakartı degiştirip size yeni telefon diye eski telefonunuzu veriyolar bunu türkler genpa hele fazlasıyla yapıyor bi ihtimal para iyadesi var o 3 yın üstünede bi 3 ay sonra yani toplamda 6 ay sonunda parası gelmiş oluyor ki size kullanıcı hatası demelerinede inkar etmeniz için avukatınız olması gerekir hiç bi avukatta 1 milyar için çalışmaz sizle ama madem konu işletim sistemi görsellik belle le geliyor 2 sene önce çıkan androit bi 2 sene sonra kendini piyasadan çekmicegi ne malum

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
arkadaşın birkaç yerdeki yorumlarını okusan maksadını anlarsın abi zaten :)

Ben onun maksadını biliyorum n000k. Kustahca, amaci belli sorulmus bir soru. Bak soruyu sorduktan sonra hicbir yorumu var mi? Cevap verip topici uzatmamak gerek.

OzGuRKnowN

Üye
Bizde gidip droidmidir nedir orda Konu açalım :aha: Maksat Muhabbet oLSun.

n000k

n000k

Üye
Ben onun maksadını biliyorum n000k. Kustahca, amaci belli sorulmus bir soru. Bak soruyu sorduktan sonra hicbir yorumu var mi? Cevap verip topici uzatmamak gerek.
aynen aslında abi :) uzatmamak gerek ama canımı sıkan bir kaç androitçi bizim bölüme gelip çete gibi bir olup konu açıyorlar ve dikkat edersen ilk yorumlar androitçilerden!!

nakresoz

nakresoz

Üye
Google geliiyor nokiaya diyorki androiti istermisiniz oda diyorki ben sizin çalıntı sisteminizi istemiyorum gidin bunu apple satın diyor hem ben bunu alırsam o alırsa bu alırsa benim farkım ne olcak diyor windowsla anlasıyor winphone le kendini geliştirmek istiyo ki microsoft bu boru degil

n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
PriZm

PriZm

Üye
7 saati zor yapmışsındır.. arkadan hemen şarja takmışsındır :ehe peki aynı zamanda oyun oynayabildinmi?? maillerine bakabildinmi?

----------Eklendi @ 15:50:35 ---------- Yazıldı @ 15:49:17 ----------

oraya girince virus bulaşmasın bize :D ??

sadece müzik dinliyordum o sırada.o yüzden bu konuda birşey diyemeyeceğim.

bu arada gelin virüs bulaşmaz:naughty:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
sadece müzik dinliyordum o sırada.o yüzden bu konuda birşey diyemeyeceğim.

bu arada gelin virüs bulaşmaz:naughty:
ben anlamadığım sistemle uğraşmam dostum ve androit şuan hiç ilgimi çekmiyor!! o yüzden başka zaman birkaç virus almaya geliriz :naughty:

----------Eklendi @ 15:59:48 ---------- Yazıldı @ 15:58:54 ----------

ßilmem :) Olabilir neden oLmasın Bizde görmediklerimizi görmüş oLuruz
görmediklerimizi zaten yeterince araya svışıp bol bol anlatıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

ender_18

Üye
tartışmaya gerek yok android hernekadar program konusunda ileride olsada şarj konusunda sınıfta kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt