c6-01 RM-601 belle navifirm :)

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Eh hadi bakalım gençler gözünüz aydın.

Emre-45

Emre-45

Üye
Hayirli olsun

SilentOne

SilentOne

Üye
demekki hala çıkmadıqna gore kimse çekemedi dosyaları

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​zaten rm 601 işimize yaramaz her türlü rm 718 firmwarelerini bekleyecez..

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
nefret ettiriyor nokia ürünlerinden. bekle bekle sabırmı dayanır. kaşke almasaydım.

AHMED...

AHMED...

Üye
nefret ettiriyor nokia ürünlerinden. bekle bekle sabırmı dayanır. kaşke almasaydım.

abi benim anlamadigim kendinizi niye kasıyorsunuz bu kadar sizin işinizi eliniz de ki cihaz görmüyor mu yeni güncelleme gelse ne gelmese ne çok ta tin telefonumu bu haliyle de seviyorum sanki yeni güncelleme geldiğinde telefonunuz robota dönüşüp önünüze yemek mi getirecek yoksa bir bardak su mu birakıverin arkadaşım üzmeyin kendinizi yeni güncelleme geldiğinde de gene aynı işi yapacak bu cihaz

SilentOne

SilentOne

Üye
herkez sabrla bekliyo arkadasm

ircan

ircan

Üye
bende su on yargıy sevmiyorum en ufak birsey bile ge gelsin hemen bıktım lanet olsun vs. bunedir yaw. anlamış degilim Begenmeyenlere de dikkat edin geneli Nokia cı:)

kerem_16

Üye
şimdi bu RM-718 ile RM-601 arasında fark nedir telefonuma RM-601i yüklersem ne gibi şeyler degişir bazı arakdaşlar telefonunu berbat edersin neye dayanarak diyorlar bi açıkla yapabilcek varmı_?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
rm 718 avrupa batı asya kuzey ve güney amerika varyantıdır rm 601 de uzak doğu ülkelerinin kullandığı varyant. şebeke farklılıklarından dolayı onlar başka varyant kullanıyor. eğer sen rm 601 den bir firmware yüklersen cihazın açılmaz ve onarılamayacak hasarlar olabilir makinada..bence hiç merak bile etme derim :D

kerem_16

Üye
yani şubata kadar bekle diyosun:D bu arada dün telefona hack attım acaba şubatta yeni sürümü yüklerken sorun olurmu?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bizim gibi sende bekleyeceksin önceden de bir yerde c6-01 e sızıntı belle çıktı haberini duyarsan hemen burada paylaşacaksın :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sanırım belle servis merkezlerine gelmiş. arkadaşımın c6-01 durduk yere usb hatası verip kapanıyodu yazılım yükledim ama değişen bişey olmadı bizde haliyle servise gittik. konuyu anlattık. ertesi gün cihazı almaya gittim yaptık dediler. neyse eve geldiğimde usb yi taktım hata devam ediyodu. bnm işlerim olduğu için arkdaşım tek başına servise gitti durumu anlatınca teknisyenle konuşturmuşlar. o da yeni bir yazılım olduğunu ve onu yükleyip kontrol edeceğini biraz beklemesini sölemiş. neyse o yazılımda da sorun düzelmediği için bir üst servise sevk ettiler şimdi ne olacağını bilmiyoruz. fakat teknisyenin en son yazılım dediği bana göre belle ama belli de olmaz tabi. yolum düşerse uğrayıp soracağım. yakınlarda servise uğrayanlar varsa fikirlerini yazsın

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
25.8de olabilir ama belli olmaz sen soruver gene :)

Üst Alt