haklısın ama en azından son günlerde c6-01 için bir hareketlenme söz konusu daha 3 gün önceye kadar millet c6-01 e belle gelecek mi diye soruyodu.N8 lerde öyle bir durum var ama sonrası yok menü oraya kadar gidiyor. bir siz kaldınız size verseler de sizde belle li olsanız![]()
bnm de öyle ama rm-718 de değişiklik yok. hem bu sadece bilgi amaçlı zamanla rm-718 de de mutlaka değişiklik olacakbenim rm 718
nedir bu rm olayı?rm 718 e rm 601 yazılımı kurmuştum 718 e geri donemedim bi kereservise verdim yaptılar ama belle gelirse kesin kurarım ingilizce olsada sorun olmaz
![]()
bölgeye göre değiştiklerine göre tahminimce cihazın satıldığı bölgedeki şebeke altyapısına göre yazılımın ayarlanması gibi bişiy. ayrıca RM-601 genellikle uzak doğu ülkelerinin dil paketini içeriyo.nedir bu rm olayı?
bölgeye göre değiştiklerine göre tahminimce cihazın satıldığı bölgedeki şebeke altyapısına göre yazılımın ayarlanması gibi bişiy. ayrıca RM-601 genellikle uzak doğu ülkelerinin dil paketini içeriyo.
Bende Araştırıyorum Konuma Ekleyeceğim sonra yeni konu felan açarlar nedir bu diye
Forum Kalabalık olmasın 
heralde bnm cümlemi eklersen adımı da yazarsın oraya dmi?Bende Araştırıyorum Konuma Ekleyeceğim sonra yeni konu felan açarlar nedir bu diye
Forum Kalabalık olmasın
![]()

yazıyorum zaten yardım edenleriheralde bnm cümlemi eklersen adımı da yazarsın oraya dmi?![]()
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-575015.html bak burada en sonda yazdım cankartal diye biri yardım etmişdigece gündüz takipteyim bulursam konu açıcam. tabi önce kendim denemek koşuluylaN8 de de böyle olmuştu illaki bilgisayarına kaydeden olmuştur eğer koydularsa.
gece gündüz takipteyim bulursam konu açıcam. tabi önce kendim denemek koşuluyla

kalp atışımı sırtımda hissetmeye başladımorjinal belle ilk c6-01 e gelse ne güzel olur yao kadar bekledik böyle bi güzellik yapsın nokia
yada yok yok çıksında bi an önce nasıl çıkarsa çıksın
![]()

Belle herkese aynı anda gelcek herhalde bu da onun hazırlığı