hakan_710
Üye
rm 718 için 25.8 yok ki. 25.8 amerikanın anna sı y yani bzm 25.7 ile aynı25.8de olabilir ama belli olmaz sen soruver gene![]()
rm 718 için 25.8 yok ki. 25.8 amerikanın anna sı y yani bzm 25.7 ile aynı25.8de olabilir ama belli olmaz sen soruver gene![]()
12 Mp Zenon Flaşlı kamera olunca amiral diye geçer tabiamiral mantığı ''en pahalı''mı demek acaba..çünkü özellik olarak da c7 ve c6-01 den pek farkı yok N8 in..işlemci ve ram aynı en azından

Otomatik odaklama yok,hata olmasındaTüm özellikleri barından telefon amiral gemisidir.
Büyük ekran + 12 mp kamera + HDMI + Downgrade + Oto focus bunların hepsini bir arada toplayan başka nokia olmadığı için N8 amiral gemisidir.

Otomatik odaklama yok,hata olmasında![]()
Yok dediysem yok,kendi elimle denemiştim dokunduğun yeri netlemiyor,20 cm'den yakın yerleri çekmek zulüm.Nasıl yok ? Eline bir n8 al bak.Onu yapamıyorsan nokia sitesine gir bak.
Yok dediysem yok,kendi elimle denemiştim dokunduğun yeri netlemiyor,20 cm'den yakın yerleri çekmek zulüm.
Otamatik netleme dediğim dokunduğun yeri netlemesi özelliği,Dokunduğu yeri netlemiyor noktaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Al burda yazıyor olduğu.
Yok dediysem yok demekle olmuyor.Elimle denedim diyorsun ben aylarca n8 kullandım.Hadi ben yalan söylüyorum nokianın sitesidemi yalan söylüyor ?
Al sana bunda videosu.720p yap izle de 20 cm yakından nasıl çektiğini gör.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlatayım,Diyelim sen kapının fotoğrafını çekiyorsun,Kapının kolu daha net olsun istedin telefonun üzerinde kapı kolunun oraya tıkladığın zaman orası netleşiyor,N8'de denedim ama yoktu bu bahsettiğim durum.otsmatik odaklama omu oluyor bnde foto karesin olduqu alanı netliyo die biliyorum
Otamatik netleme dediğim dokunduğun yeri netlemesi özelliği,Dokunduğu yeri netlemiyor nokta