telefonum klonlanmıştır diye mesaj geldi ve kapandı

Sponsorlu Bağlantılar

gokhan32

Üye
    Konu Sahibi
telefonum klonlanmıştır diye mesaj geldi ve kapandı
telefonuma mesaj geldi telefonunuz kronlanmıştır diye 30 gün içinde kapncak vilan yazdı bende hiç bakmadan sildim telefon hat cekmiyor nası yaptırabilirim telefonunun adı motorola v3

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Telefonun faturası var mı?

Exalans

Exalans

Üye
faturası yoksa ypabileceğin pek bişey yok dostum ama yinede hakkını ara bizim bi arkadaşında başına geldi telekominikasyon kurumuyla falan halletdi faturasıda yoktu

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Faturan varsa işin kolay yoksa da bi telefoncuya götür belli bir ücret karşılıgı açarlar,2.ci yöntemlerden ;)

gokhan32

Üye
    Konu Sahibi
faturası yok ama telefon kapandı şuan hat çekmiyor ankara bi telefoncuya yolladım yarin haber gelcek gerekli bilgiyi size iletirim yani foruma yazarım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fatura yoksa illegal yollar hariç açılamaz telefon. Geçmiş olsun ;)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
telefonum kuronlanmöıştır >>>>> telefonum klonlanmıştır.

Türkçemizi düzgün kullanmaya özen gösterelim.

ceo

Üye
gecmis olsun arkadasim, faturasiz ancak illegal yollardan yapiyor telefoncular bunu, kayitli uzuc bi telefon alip onun imei sini senin telefona yukluyorlar ve aciliyo telefonun. ama sana tavsiyem cok uzun zaman olmadiysa alali aldigin yere git eger degistirmezseniz kacak mal sattiginizi polise ihbar ederim de, arkadasim 8800 sirocco aldi, onunkide kapandi klonlu imei den, gidip tehtid edince yenisini verdiler telefonun.

cemil_vtec

cemil_vtec

Üye
valla benımde 6630 var yenı kendıme n70 aldım 6630 da eşime veriyim dedim kendi hattımı çıkarıp başka hat takınca bırde ne goreyim sim kart kaydı yapılamadı yazdı ekranda benım faturam var imei numarasıda faturada yazılı baş vurdum 17 gundur sallıyorlar yapamadılar bende yarın tükoder e şikayette bulunucam başka çaresi kalmadı ben yasalara uygun hareket edıyorsam onlarda edecek akıllarını başlarına alacaklar

ozgur1910

Üye
Geçmiş olsun

erdemefe

erdemefe

Üye
arkadaşlar benimde başıma böyle bir olay geldi 2007 mayıs ayında doğubanktan n95 aldım o zaman 1200 garantisizi 1400 garantilisiydi 1400 verdim sağlam olsun diye garantili faturlı aldım aldıktan 2-3 ay sonra telefonun buzzer arzalandı garantör firmaya gittimğimde bu telefon bizim değil dediler ben illk orda bi şok geçirdim sora telefonu aldığım yere gittim telefonu aldılar 2 gün sonra beni aradılar bi karışıklık olmuş biz telefonu garantör firmaya kaydettirdik arızayıda hallettik dediler ben bu zamana kadar telefonu gönül rahatlığıyla kullandım ve birden telefon çekmemeye başladı ve sim kaydı yapılmadı uyarısı gelmeye başladı ben teknik bir arıza zannederek garantör firmaya götürdüm ve gene telefon bizim değil dediler iyice sinirlendim telefonu aldığım yere götürdüm (19nisan2008) ve adam ben yaptırıcam ve sana haber vericem dedi bende adamdan 19 nisan tarihinde telefonu benden aldığına dair imzalı bir kart aldım geçen cuma hala haber gelmedi bende cuma günü dükkana gittim orada telefonu yeniden denediğimde telefonun kapatılmış olacağı aklıma geldi yani keriz yerine konmuşum garantisiz kaçak telefon almışım garantili parasına adam yarın bi haber verecek bana y yeni telefon ver yada icabına bakacağız dedim adam ne yaparsan yap korkmuyorum senden dedi. elimde imei yazılı faturam var yarın tekrar gideceğm telefonu alıp tukodere gitmeyi düşünüyorum bir şey ispat edebilirmiyim bu durumda mağdur benmiyim omu o telefonu 19unda aldığına dair kartın bir yükümlülüğü varmı

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
faturası varmıydı :)

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
valla benımde 6630 var yenı kendıme n70 aldım 6630 da eşime veriyim dedim kendi hattımı çıkarıp başka hat takınca bırde ne goreyim sim kart kaydı yapılamadı yazdı ekranda benım faturam var imei numarasıda faturada yazılı baş vurdum 17 gundur sallıyorlar yapamadılar bende yarın tükoder e şikayette bulunucam başka çaresi kalmadı ben yasalara uygun hareket edıyorsam onlarda edecek akıllarını başlarına alacaklar

benimde 6630 telefonum var yeri geliyo avea ve vodafone hattımı takıyorum bende de oluyo ama kart yerini bir kaç defa üfleyince geciyo dene belki sanada faydası olur.

erdemefe

erdemefe

Üye
arkadaşlar bugün tükodere gittik ve iki nedenden dolayı hiçbir işlem yapmadılar 1.si 827ytl üstü faturalarla ilgilenmiyorlarmış 2.si fatura şirket üzerine kesildiği için ilgilenmiyorlar

arkadaşlar mağdur durumdayım dolandırıldığım yanıma karmı kaldı şimdi üstelik telefonda kapandı kullanamıyorum hakkımı nasıl aramalıyım başına böyle bir durum gelen varmı

erdemefe

erdemefe

Üye
arkadaşlar ne olacak şimdi yediğim kazık yanıma karmı kalacak

mecay66

Üye
v3ler illegal yollada açılmaz arkadaslar bosuna ugrasnmayın tek yol var uem deişimi o da zaten teefon fiyatınıj gecer

Üst Alt