Arkadaşım sorunun hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir .
Class 2 , ise çok yavaşlatır telefonu
Class 10 , ise telefonunu uçurur.
Arkadaşım sorunun hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir .
Class 2 , ise çok yavaşlatır telefonu
Class 10 , ise telefonunu uçurur.
üstünde yazar (tabi telefonun yanında verilmediyseben 5800'ın 8gb'lık hafıza kartını kullanıyorum class kaç acaba
)üstünde yazar (tabi telefonun yanında verilmediyse)
Ben telefonun yanında verilen hafıza kartlarınd hiç class yazısı görmedim fakat harici aldığım bir hafıza kartının üstünde aynı "@" gibi sayı yazıyor tek farkı "a" harfinin yyerinde bir sayı yazması.YAni telfondan harici alınan hafıza kartlarında yuvarlak içinde 4,6,10 gibi ifadeler bulunur.Bunlarda kaçıncı class olduğunu gösterirTelefonun yanında verildi üzerinde Nokia 8 gb vs yazıyor başka birşey yazmıyor.

Evet hiç format atmadım
Belle çıktığı zaman, yüklemeden önce format atayım diyorum.
Ama hard format mı, soft format mı atsam tam karar veremedim henüz.
ben 5800'ın 8gb'lık hafıza kartını kullanıyorum class kaç acaba
class 4 yazmıyor ama dikkatli baktım hatta hiçbirşey yazmıyor class 6,8,10 nerde bulurum varsa tabiclass4
evet daire içindeki gibi simge olmalıclass 4 yazmıyor ama dikkatli baktım hatta hiçbirşey yazmıyor class 6,8,10 nerde bulurum varsa tabi
teşekkürler aklımdaydı ama ürün bitmişinternette bir siteden indirimde denk getirdiğimde Team marka Class 10 8gb lık kart almıştım şuan telefonda C: 185 mb E:1,1 gb boş telefonda 85 kadar oyun ve uygulama var videodaki gibi çalışıyor![]()
ben aldığımda 36 TL falandı şimdi 47 TL olmuş ayrıca ürün stoğu da sıkıntılı sanırım ama güzel ürün![]()