djmatrix
Üye
pişman olmazsınKardesm sade ve sorunsuz fw ıstyrm gercekten senn fw aklma yattı.Atmayı basarablrsem atacm ins.![]()

arada bir uğruyorum ben sorun çıkarsa yazarsıntamam jaf ile deneyeyim ayrılma kardeşi tekrar döneceğim sana
pişman olmazsınKardesm sade ve sorunsuz fw ıstyrm gercekten senn fw aklma yattı.Atmayı basarablrsem atacm ins.![]()

arada bir uğruyorum ben sorun çıkarsa yazarsıntamam jaf ile deneyeyim ayrılma kardeşi tekrar döneceğim sana
1.Silmek istiyorsan NFE ile sileceksin1-menudeki gps media ofis vs. klasörleri silinmiyor
2-Yatay ekranda alfasayısal tuş takımı açılmıyor
arayan ismini söyleme özelliğini eklemek için fw ye msj okuyucuyu da atman gerekiyor bu da çok yer kapladığından ben kaldırdım istersen sen ekleyebilirsin ayrıca zil sesinde ki problem içinde arayanın ismini söyle tercihini kapatman gerekiyor kapatınca sorun ortadan kalkarmerhaba djmatrix. ilk defa cfw yükledim o da uzun değerlendirmelerim sonucu senin ki oldu. Çok beğendim gerçekten..Ancak önceki sayfalarda okudum..Arayanın ismini okuma özelliğini kaldırmışsın..Bunu geri yükleme şansımız var mı? Ayrıca zil sesini hehangi bir mp3 yaptığım zaman arandığım zaman evet mp3 başlıyor ancak sanki 7-8 sn sonra susuyor. Titreşimde baştan varken sonra o da duruyor. Bu acaba karşılaştığınız bir problem mi yoksa benim telefonumla alakalı bi ayar mı yapmam lazım..cevap için şimdiden teşekkürler..umarım sorunu net ortaya koymuşumdur...
5800 oyunları yükleyeceksin sadece görünüm N8,sertifikasız programları yükleyebilirsin hata alırsan eskisi gibi rompatcher ı kullanabilirsinkurulum ile alakalı link yok mu?
Edit: Herneyse N8 olanını kurdum, şimdi buna oyun yüklerken aynı 5800 oyunları mı yükleyeceğiz, yoksa n8 mi?
ayrıca bu rompatcher ı nasıl ayarlıyorduk, sertifika veledinden rom patcher ile kurtulmuştumda şimdi nasıl ayar çekcez,
ram blow mu ne onun ayarları nasıl olcak vs.
bu extra uygulamaların ayarları nasıl olcak kısaca ve oyun konusu?
son olarak hafıza kartım zdi, tel de pc de açıyordu flashlayınca şifreli oldu mecbur biçimlendirdim sebebi ne acaba?
dönmez,o c6 yazılımdırnokia suite güncelleme var diyor,güncellersem eski haline döner doğru mu?
şifreyi yanına yazmışım zaten: djmatrixUmarımm işe yararr
----------Eklendi @ 20:05:01 ---------- Yazıldı @ 20:01:10 ----------
şifree istiyor Rar. i
sadece müzik çalar hafıza kartında music klasörü yerine sound/music içerisinde arama yapıyor galiba, çoğu kişi ve yazılım doğrudan music klasörünu görür öyle yaparsan iyi olur sanki ileriki sürümlerdegüle güle kullanEllerine sağlık dostum ilk anda biraz zorlandı telefon ama şimdilerde rahat ram değerleri güzel.. Iki telefona kurdum şikayet gelmedi hiçsadece müzik çalar hafıza kartında music klasörü yerine sound/music içerisinde arama yapıyor galiba, çoğu kişi ve yazılım doğrudan music klasörünu görür öyle yaparsan iyi olur sanki ileriki sürümlerde
teşekkürler
sound/music değilde sound klasörünü tarıyor desek daha doğru olurşu an için güncellememi gerektiren bir şey görmedim?Matrix kardes guncel fw hazrlamayı dusunyn mu?
evet entegre edildiv.60 için olan sürüm ilk çıktığında içinde batarya modu yoktu. Dosyaları elle atmıştım kurduktan sonra. Batarya modunu entegre ettiniz mi arkadaşlar yazılıma _?
paylaştığım Qt programında hiç bir hata vermiyor,Widgetler yer değiştiriyor ve sensörle dönüyorqt sorunu var mı pips falan? Kullanan arkadaslar yorum atablr mi? Widgetler yer deistrymu sensorle donuyor mu?