3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

Arisklaus

Arisklaus

Üye
arkadaşım kurdum yapmış olduğun firmwareyi şu anlık bir hata göremedim, görürsem yazarım.
,

xenon56

xenon56

Üye
beyler biri yardım etsin lütfen...herşeyi yaptım ama en son flash lama işleminden önce baktım türkçe dil desteği göremeyince vazgeçtim yazılım yüklemekten...neden türkçe dili çıkmadı:( bi yerde hata mi yapıyorum

neco426

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım...:pro:

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım kurdum yapmış olduğun firmwareyi şu anlık bir hata göremedim, görürsem yazarım.
,
çıkmaması lazım çıkarsa yazarsın
beyler biri yardım etsin lütfen...herşeyi yaptım ama en son flash lama işleminden önce baktım türkçe dil desteği göremeyince vazgeçtim yazılım yüklemekten...neden türkçe dili çıkmadı:( bi yerde hata mi yapıyorum
yazılım dosyalarını tek tek elle seçerek atmayı dene
Teşekkürler güzel paylaşım...:pro:
eyw kardeş

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
bugünki upload ile fark ettiğim hatalar 2 tane

1- tuş kilidini açmak için sürükleyin sensörle dönmüyor hep dik çalışıyor
2- mediabar çalışmıyor

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
bugünki upload ile fark ettiğim hatalar 2 tane

1- tuş kilidini açmak için sürükleyin sensörle dönmüyor hep dik çalışıyor
2- mediabar çalışmıyor
1.si hata değil onu bilerek öyle yaptım
2.si de kesinlikle öyle bi hata yok tekrar yazılımı at ya da hard format at

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
1.si hata değil onu bilerek öyle yaptım
2.si de kesinlikle öyle bi hata yok tekrar yazılımı at ya da hard format at

flash'tan sonra hard format attım media bar çalışmıyor üstelik senin cfw'nin üstüne attım yani bugünki uploadını

----------Eklendi @ 00:04:29 ---------- Yazıldı @ 00:03:14 ----------

tekrar flash atınca düzeldi laf kalabalığı yapmak istemezdim kusura bakmayın

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
flash'tan sonra hard format attım media bar çalışmıyor üstelik senin cfw'nin üstüne attım yani bugünki uploadını

----------Eklendi @ 00:04:29 ---------- Yazıldı @ 00:03:14 ----------

tekrar flash atınca düzeldi laf kalabalığı yapmak istemezdim kusura bakmayın
önemli değil kardeş

lgkg300

lgkg300

Üye
Bunu nokia 5800 orijinal v6 sürümünün üzerine kurabilir miyiz?

_gambit_

_gambit_

Üye
küçük q klavyeyi kaldırmışsın :(

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Matrix kardes bu fw de kayar kapak ayarları kaldrldmı.Ekran widgetlernde skntı varmı,medıabar calsymu? Tr t9 ne durumda az blglendrrsen sevnrm.. ;) Qt calsymu.Fw nin stabil calsması icin 3.Parti uygulamalara gerek var mı? Ben program ve oyun kuran brsi deglm de

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Matrix kardes bu fw de kayar kapak ayarları kaldrldmı.Ekran widgetlernde skntı varmı,medıabar calsymu? Tr t9 ne durumda az blglendrrsen sevnrm.. ;) Qt calsymu.Fw nin stabil calsması icin 3.Parti uygulamalara gerek var mı? Ben program ve oyun kuran brsi deglm de
kayar kapak ayarları kaldırıldı ekran widget leri sorunsuz Tr t9 ekli Qt içinde QT ve QT mobility kurduktan sonra 5800 uyan bütünü Qt program ve oyunlarını kurabilirsinz,3.part uygulamalarına gerek yoktur

lgkg300

lgkg300

Üye
Phoneix ile yükleyemedim. 5800 mavi benim ki bu kırmızı için herhalde

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Kardesm guzel gercekten anna ikonlusunu yuklycem..Senn gözune carpanbir hatası var mı? ;) begenerek indrdm bi fw elmde brkac fw bulunmakta karar weremedm de :D

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Phoneix ile yükleyemedim. 5800 mavi benim ki bu kırmızı için herhalde
evet red için ama tuş kilidi mavi yani farketmez,Jaf la atmayı dene sorunsuz atarsın
Kardesm guzel gercekten anna ikonlusunu yuklycem..Senn gözune carpanbir hatası var mı? ;) begenerek indrdm bi fw elmde brkac fw bulunmakta karar weremedm de :D
ben bi hatasına rastlamadım zaten bi çok kişi kurdu olsa yazarlardı

lgkg300

lgkg300

Üye
tamam jaf ile deneyeyim ayrılma kardeşi tekrar döneceğim sana

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Kardesm sade ve sorunsuz fw ıstyrm gercekten senn fw aklma yattı.Atmayı basarablrsem atacm ins. ;)

lgkg300

lgkg300

Üye
tamam jaf ile deneyeyim ayrılma kardeşi tekrar döneceğim sana

Üst Alt