nokia n9 - iphone 4s - samsung galaxy s2 hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy58

Üye
megoo işletim sistemi galaxy s 2 gibi bir telefonda olsaydı keşke... lumia 800 alıyım desen tam geçiş telefonu oda alınmaz sanırım tek seçenek lumia 900 ü beklemek ama bekleyemem diyosan 4s al tabiki

cyber

cyber

Üye
Nokia n9

crazy58

Üye
evet sevgili arkadaşlar şu yazıyı okuyun sonrada bana androidi savunun bakalım o zaman görelim:

son sayfaya kadar okuyun...

şimdi anladınızmı neyin ne olduğunu yok 1.2 ghz işlemciler yok n8 nie 680 mhz yok nie n9 tek çekirdek diyenlere gelsin benden ;) olay bitmiştir kusura bakmayın galaxy s2 nin yüzüne bakılmaz 800 mhz işlemcisi olan iphone 4s performans açısından daha iyi galaxy s2 den sebep nedir derseniz yazıyı okuyun

işte bu yüzden n9.. işte bu yüzden çift çekirdekli işlemci koyuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
evet sevgili arkadaşlar şu yazıyı okuyun sonrada bana androidi savunun bakalım o zaman görelim:

son sayfaya kadar okuyun...

şimdi anladınızmı neyin ne olduğunu yok 1.2 ghz işlemciler yok n8 nie 680 mhz yok nie n9 tek çekirdek diyenlere gelsin benden ;) olay bitmiştir kusura bakmayın galaxy s2 nin yüzüne bakılmaz 800 mhz işlemcisi olan iphone 4s performans açısından daha iyi galaxy s2 den sebep nedir derseniz yazıyı okuyun ;)

tamam kardeşim s2 kötü, nokia süper. o yüzden şimdi samsung yerlerde sürünüyor. nokia'da dünya birincisi.

Türe

Türe

Üye
Telefon bilgisinden yoksun arkadaşlarımızın kusurlarına bakma sen dostum ;) daha galaxy s2 yı kotuleyıp n8 ı metheden bır INSAN gormedım :oke: her neyse bunların ıcınde en ıyılerı galaxy s2 ve ıphone 4s ;) paran varsa ıphone 4s al ;)

crazy58

Üye
yazıyı okumaktan bile acizsiniz daha ne diyim ben ? ondan sonra yorum yapın androidin ne mal olduğunu görün ;) ayrıca telefon bilgisinden kimin yoksun olduğu belli

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Acızlık degıl canım ımkanım yok su an okumak ıcın ;) okumaya da gerek yok eger cpu hızı gereksız olsaydı cpu dıye bısey olmazdı bu kadar basıt ;) Istersen bı karsılastıralım bılgılerımızı kımın daha acız oldugu gorulur ;) n8 ı yukseltıp gs2yı dusuren kotuleyen adama ancak guler gecerım :kop:

crazy58

Üye
bilerekmi yapıyorsun yoksa şakamısın arkadaşım sen ? müneccimmisin sen yazıyı okumadan neyi anlatmaya çalıştıgımı bilicen ? ayrıca ben n8 e 680 mhz galaxy s2 1.2 ghz nokia hala iyi işlemci koyamıyor diyenlere kanıt olsun diye söledim(yazıdada var zaten) n8 galaxy s2 den iyi demedim yazıyı oku sonra gel

Türe

Türe

Üye
Tamam şampiyon sakin ol :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
eğer biraz kısıtlamalara boyun eğiceksen 4s gelmiyeceksen s2 çookk rahatım diosan 3310 al:D

william75

william75

Üye
Tabiki 4S:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone 4S :oke: SII de çok güzel ama iphone'daki gibi oyun ve program zenginliği yok :)

eğer yurtdışından almayacaksan SII almalısın. :good:

llovell

llovell

Üye
samsung almada ne alırsan al ben ıpohone 4s al derim ios deneyimini tat bırakaman

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
İphone 4S her haliyle daha iyi

darklordozan

darklordozan

Üye
bunun başka cevabı yok 'tabikide iphone 4S' iphone hiç bir cep telefonu ile kıyaslanamaz.. bence iphone ve diğerleri diye ayrılırlar. mesela samsung bir telefon çıkartır iphone ile kıyaslanır nokia çıkartır iphone ile kıyaslanır ayrıca iphone bir tane çıkartır diğerleri beş tane çıkartır ama hep aynı iphone ile kıyaslarlar :)

• Beğen
TheSoftware

TheSoftware

Üye
Galaxy serisi kullanıyorum Android cihazda daha bir kere bile donma,takılma olmadı.Yazıyı okumama gerek yok.Android kullanıyorum o yüzden bana kimse nokia yı savunmasın.Üstelik yıllarca nokia kullandım ve şimdi diyorum ki nokia windows mobil ile ölüm fermanını imzaladı.

emre2021

Üye
s2 al. Geleceğin işletim sistemi var s2 de. Dokunma hissi ve ekranı mükemmel. Donanımsal yöndende eksigi yok

actorr

Üye
hocam. ben türkiyedeyim. gercekten burada cihazlar cok pahalı. yurt dısından orjinal getirtme gibi bir şansımız olur mu ? ve en uygun fiyat nedir ? iphone 4 ve iphone 4S için. hafızası önemli değil. 8GB da yeterlidir. mümkünse nasıl temin edebiliriz. tskler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt