symbian belle cfw for Nokia E7-00

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle cfw for Nokia E7-00
arkadaslar biriniz el ata bilirmi bu konuya? Madness ve ya kurtulus abi. Biz de cfw istiyoruz. Pek de memnun digilim bu belleden. Performans falan bir az da ekeft oldumu tamamdir. Yapabilirmiyiz? Turkceye de cevirebilsek daha guzel olur bence.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bu açtığın ikinci konu bir kere rica edersin beklersin, yaparlar. Ayrıca forum Türkçe özürlü değil neden Ingilizce başlık açtın?

hakan_710

hakan_710

Üye
Bu açtığın ikinci konu bir kere rica edersin beklersin, yaparlar. Ayrıca forum Türkçe özürlü değil neden Ingilizce başlık açtın?
arkadaş azerbaycanlı olduğunu söylemişti. daha önce de konuşmasına takanlar vardı bırakın da sınırları fazla aşmamak kaydıyla isteyen istediği gibi açsın hemn yargılamaya başlamasaydın keşke.

• Beğen
Tepkiler: salihk
mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaş azerbaycanlı olduğunu söylemişti. daha önce de konuşmasına takanlar vardı bırakın da sınırları fazla aşmamak kaydıyla isteyen istediği gibi açsın hemn yargılamaya başlamasaydın keşke.

azerbeycan da da ingilizce mi konusuyorlar

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
ya kardesim bi tek for sozune mi taktin? Konuya yorumunu yazsan olmami? Evet 2 ci kez aciyorum. Neden? Cunki ilk actigima 1 tane bile fikir yazan olmamisti. Benim yazmama da takmayin bence. Gelip sizin forumda sizin dilde yaziyorsam bence bu guzel bi sey. Bazi hatalarim ola bilir normal. Bi turlu yaranamadim yaa size :( boyle giderse forumu terk edicem :(

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
ya kardesim bi tek for sozune mi taktin? Konuya yorumunu yazsan olmami? Evet 2 ci kez aciyorum. Neden? Cunki ilk actigima 1 tane bile fikir yazan olmamisti. Benim yazmama da takmayin bence. Gelip sizin forumda sizin dilde yaziyorsam bence bu guzel bi sey. Bazi hatalarim ola bilir normal. Bi turlu yaranamadim yaa size :( boyle giderse forumu terk edicem :(
Özel mesaj attım bana istediğin modları söylersen yardımcı olmaya çalışırım

daywalker59

daywalker59

Üye
sonuç varsa bizlerle de paylaşmanızı rica ediyorum

duman61

duman61

Üye

Sen ne takıyorsun kardeşim benim ya Türkçe yazıyorsan bizde anlıyorsak bunda sorun yok. Anlaşabiliyoruz demektir.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
sonuc var saolsun recep abimiz yapti turkce bi belle. Link koyucam. Denemek isteyen varmi

brifing

Üye
ya saçma sapan tartışmaları bırakın iş yapın burada din dil ırk ayrımı yok dağılın..bekliyorum emil abi denemeyi:cigara:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi

link bu. Recep_Ozmen kardesimiz yapti ama denemedim daha..

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Denenmemiştir sorumluluk kabul etmiyorum.

yazdim ben de denenmedigini hocam.. Bi denesek... Bir iki gun de bekliyim yapicam belki ;) ama bana bazi toggle widgetler, tactile feedback falan gerekiyor. Oyle bi cfw ariyorum.

nofear445

Üye
arkadasım bu link rm 626 daki türkce olanımı

The CFW Maker

Üye
Ben denemiştim arkadaşa yapmayı fakat dil paket sürümleri farklı. Çalışacağını zannetmiyorum zaten dosya dizilişi vb. berbat. Leaked sürümünü bekleyeceksiniz mecbur iyisini.

cortex47

cortex47

Üye
ben deneyeceğim bunu. sonucu yazarım tekrar...

----------Eklendi @ 06:14:07 ---------- Yazıldı @ 06:04:48 ----------

şu an flashlama aşamasındayım...

----------Eklendi @ 06:20:31 ---------- Yazıldı @ 06:14:07 ----------

yükledim, bakalım açılacak mı...

----------Eklendi @ 06:21:45 ---------- Yazıldı @ 06:20:31 ----------

telefon açılmıyor, yüklemeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt