c6,01 anna sinir bozucu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşım artık iş işten geçmiş ama tavsiyem bu gibi durumları bir daha yaşamamak için öncelikle bir ön bilgin olsun.
ben de mesala telefonu alalı 2-3 ay oluyor yaklaşık ilk aldığım günden beri anna lafları geziyordu bir çok kez araştırdım herşeyi okudum hakkında gelen yenilikleri vs.. ekran ss lerine baktım itici gibiydi başta ama daha sonra anna'lı bir tema indirip telefonu 1 kaç ay öyle kullandım maksat annaya ısınmak için sonra tekrar temayı değiştirdim baktım orj. hali artık sıkıyor diğerleri daha canlı ikon tamam artık dedim vakti gelmiştir ve güncellemeyi yaptım bende telefondan yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadan anna geldi hiç pişman olmadım çünkü gelen özellikler çok güzeldi dikey qwerty klavye olsun vs... sonrada sızan belleyi yüklkedim..keşke sende önceden alışıp sonra geçseydin ama zamanla alışırsın merak etme...

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
gittim nokıa shop a tekrar flas attırdım ve ondan sonra en az 9 veya on kez tam boşaltarak şarj ettim gene yok üstüne üstün birebir orjinal 25 tl ye şarj makinası aldım gene yok düzelse şimdiye düzelirdi en son da bilgisayar da usb ile şarj etmeye başladım bakalım bu kez bi fark olacak mı

----------Eklendi @ 19:12:53 ---------- Yazıldı @ 19:02:32 ----------

alışmak mesele mi bilmiyorum ama keşke anna ya eçmeseydim

MertcaN9

MertcaN9

Üye
şarj sorunu mu annada ? :zong:

ilk kez duyuyorum böyle bir sorun aksine anne ile daha da düzeliyor şarj sorunu arkadaşım telefonun parlaklığını fiilan hep düşürmeyi dene bence :allalla:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
parlaklıkla alakası yok orta da duruyor valla denemediğim yol kalmadı bu ne iş anlamadım gittim nokıa shop tan başka batarya erdiler gene aynı gene aynıdenemediğim yol kalmadı yazılım yükletme format atma gereksiz programları devre dışı bırakma gibi ama aliba ciddi bi sorun var benimkinde belli arkadaş ta beyaz c6-01 ar o diyo 3 gün garanti gidiyor o kadar oynamama rağmen diyo ama benim siyah ta hiç dokunmasam bile bitiyo bu ne iştir anlamadım olmadı belle elsin bakalım bi de ona bakalım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
parlaklıkla alakası yok orta da duruyor valla denemediğim yol kalmadı bu ne iş anlamadım gittim nokıa shop tan başka batarya erdiler gene aynı gene aynıdenemediğim yol kalmadı yazılım yükletme format atma gereksiz programları devre dışı bırakma gibi ama aliba ciddi bi sorun var benimkinde belli arkadaş ta beyaz c6-01 ar o diyo 3 gün garanti gidiyor o kadar oynamama rağmen diyo ama benim siyah ta hiç dokunmasam bile bitiyo bu ne iştir anlamadım olmadı belle elsin bakalım bi de ona bakalım

arkadaşım sen Nokia Energy Profiller ı bi yükle
bir de Anna nın hangi versiyonunu yükledin? enson 25.007 var eğer önceki versiyonda kaldıysa çok şarj harcıyor diyorlar o eski sürümde
şuan ben 25.007 deyim siyah C6-01 günde 3-4 saat oyun oynamama rağmen 1,5-2 gün gidiyor
bu arada telefonunu şarja kesinlikle batarya zayıf demeden takmamaya çalış hele ki batarya alışana kadar
0 batarya verdiler diyorsun 0 batarya daha kendine gelmemiştir ilk 2 hafta telefon kapanana kadar şarjını bitir sonra şarja tak ;)
Not eğer imkanın varsa o bataryası 3 gün giden arkadaşınla bataryaları değişin birkaç günlüğüne cihazda mı sorun var denemiş olursun ;)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
sorun telefonda eminim çünkü dediğini yaptım arkadaşın bataryasını aldım pc de şarj ettim tamamen boş iken şuan ellemedim bu ün 3 üncü gün ve hala 2 diş şarjı ar hayret ettim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sorun telefonda eminim çünkü dediğini yaptım arkadaşın bataryasını aldım pc de şarj ettim tamamen boş iken şuan ellemedim bu ün 3 üncü gün ve hala 2 diş şarjı ar hayret ettim

nasıl yani tam anlamadım arkadaşının bataryasını taktığında mı 3 gün gidiyor şarjı? bir de bilgisayarla şarj etme telefonu normal şarj aletiyle şarjet ilk zamanlar ki şarjı açılsın bataryanın öncelikle :S

serbest888

serbest888

Üye
Alışmak mesele deil ya hiç hoşuma gitmiyo ayrıca elime almadığım halde şarı tükeniyo mübarek ttek bende mi yoksa herkez mi öyle anlamadım sıf bu yüzden satıp sıfırını alacam valla .....[/QUOT
Evet arkadaşım bendede aynı şarj sorunu anna oldu şarj 3te1 e düştü çözümü bilen var mı.Geri dönüş yokmu yada bir çözümmm

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani tam anlamadım arkadaşının bataryasını taktığında mı 3 gün gidiyor şarjı? Bir de bilgisayarla şarj etme telefonu normal şarj aletiyle şarjet ilk zamanlar ki şarjı açılsın bataryanın öncelikle :s

arkadaşla bataryaları değiştik tam boşattım ve şarj makinası yoktu o an ben de usb ile pc de şarj ettim şimdi 3 gün gitti arada sırada oyun oynadım konuşma yaptım tekrar pc de şarj ettim tam bitince biraz daha düzeldi gibi valla bakalım böyle giderse arkadaşla tamamen değişirm batar ya yı :)

----------Eklendi @ 00:09:14 ---------- Yazıldı @ 00:06:12 ----------

Alışmak mesele deil ya hiç hoşuma gitmiyo ayrıca elime almadığım halde şarı tükeniyo mübarek ttek bende mi yoksa herkez mi öyle anlamadım sıf bu yüzden satıp sıfırını alacam valla .....[/QUOT
Evet arkadaşım bendede aynı şarj sorunu anna oldu şarj 3te1 e düştü çözümü bilen var mı.Geri dönüş yokmu yada bir çözümmm

DEDİĞİM GİBİ BEN BULDUM AMA ŞU DA VAR MIŞ TAMAMEN TAMAMEN BİTİR ŞARJINI TELEFONUN VE ÖYLE ŞARJ ET BAKALIM TAMAMEN BİTİRMEDEN SAKIN TAKMA EMİN OL ANNA AKILLI BİR İŞLETİM SİSTEMİ BEN BUNU DA GÖRDÜM BU YÖNÜNÜ SEVDİM :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşla bataryaları değiştik tam boşattım ve şarj makinası yoktu o an ben de usb ile pc de şarj ettim şimdi 3 gün gitti arada sırada oyun oynadım konuşma yaptım tekrar pc de şarj ettim tam bitince biraz daha düzeldi gibi valla bakalım böyle giderse arkadaşla tamamen değişirm batar ya yı :)

öncelikle batarya zayıf demeden yaptığın her şarj işlemi çok çabuk bitecektir çünkü pil içerisindeki dirence karşı şarjı doldurmaya çalışıyorsun ki yarım bir bataryada daha 1 gün yetecek kullanım enerjisi vardır sen bunu doldurmaya çalışınca pil tam dolmadığı halde şarj tamamlandı uyarısı alman normaldir. o yüzden şarjını tam bitirmeden şarja takmamaya çalış
bir de arkadaşına sor bakalım ona verdiğin batarya ne kadar gidiyormuş?
muhtemelen sorunun bu batarya kullanım şeklinden kaynaklıydı bunu değiştirdiğinde sorunun kalmayacak ve annaya alışacaksın ama kötü bir haber sen annaya alıştığında belle gelecek bu sefer de ona alışmaya çalışacaksın :D

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerine tamamen katılıyorum bataryayı tam bitirdim 3 4 kere ve öyle şarj ettim şimdi rahat hiç ellemeyeyim 3 günü geçkin gidiyor dayanma süresi arkadaş ta dedi batar ya da sorun yok yani sorun benim empati yapıp batarya tam bitmeden şarja takmam ama artık alıştım anna ya görselliğine ve artık memmunum eğer başka arkadaşlar okursa bu konuyu bilsinler ki anan eski symbian lardan akıllı şarjı tam bitmeden şarja takmayacaksın eminim belle daha akıllı olur diye düşünüyorum me anna c6 -01 i seviyorum artık :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
qsaw

qsaw

Üye
Dediklerine tamamen katılıyorum bataryayı tam bitirdim 3 4 kere ve öyle şarj ettim şimdi rahat hiç ellemeyeyim 3 günü geçkin gidiyor dayanma süresi arkadaş ta dedi batar ya da sorun yok yani sorun benim empati yapıp batarya tam bitmeden şarja takmam ama artık alıştım anna ya görselliğine ve artık memmunum eğer başka arkadaşlar okursa bu konuyu bilsinler ki anan eski symbian lardan akıllı şarjı tam bitmeden şarja takmayacaksın eminim belle daha akıllı olur diye düşünüyorum me anna c6 -01 i seviyorum artık :)
Ben şarjı fulleyip 5-6 saat oyun oynuyom:good:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyle süresiz 6 7 saat oyun oynanabiliyor bayılıyorum şu fruit nınja oyununa on numara bi oyun :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
istunt2 yi bi dene derim :D ilk oynayışında yarım şarjı yersin diye tahmin ediyorum :D hele kulaklıkları takıp arkaya da müzik açtın mı başından kalkamazsın :D:D

• Beğen
Tepkiler: GLADYATÖR1581
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
istunt2 yi bi dene derim :D ilk oynayışında yarım şarjı yersin diye tahmin ediyorum :D hele kulaklıkları takıp arkaya da müzik açtın mı başından kalkamazsın :D:D

on numara bi oyun muş valla bildiğiniz böyle güzel oyunlar varsa söylerseniz sevinirim çok teşekkürler

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ounlar bölümünde block breaker 3 var denemediysen onda da bölümler ilerledikçe baya sarıyor :)) ilk oynayışımda ilk partı komple bitirmiştim hatta şarj bitiyor diye kapattım :))
bejeweled 2 ve monster pinball da güzel oyunlar ;)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim hemde çok verdiğinizi oyunların hepsi birbirinden güzel insan oynamaya doyamıyor :) boş vakitte elimden hiç düşmüyo tabi bu kadar oyunda şarj makinası da elimizden düşmüyo :) sadece asphalt 6 hd yi yükleyemedim ha veriyor neden se ? çeşit çeşit yerlerden indirdim hata verdi bakalım ama on numara oyunları var bu telefonun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt