sky turk canlı tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
sky turk canlı tv
forum da göremediğim için paylaştım inşallah daha önce paylaşılmamıştır sky turk canlı tv ile gündemden hiç uzak kalmayacakınız c503 te denedim çalışıyor fakat görüntü kalitesi biraz düşük yorumlarnızı bekliyorum ayrıca signedir sertifika falan hiç bişey istemez

----------Eklendi @ 14:28:32 ---------- Yazıldı @ 14:2

• Beğen
Tepkiler: Turan ve Amaru Shady

anılbaran

anılbaran

Üye
kanald ve starı bulsanya :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

ahmetc503

Konu Sahibi
bulamadım ki

anılbaran

anılbaran

Üye
hadi bulursunn sen :D

calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler diğer kanalları da bekliyorum

----------Eklendi @ 01:13:11 ---------- Yazıldı @ 01:04:44 ----------

ya bu uygulamayı nerden buldunuz çok teşekkürler başka kanallar varsa lütfen paylaşın hiç takılma olmadan ve görüntü kalitesi iyi olarak izliyorum

phasan

phasan

Üye
bende calısmadı

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
bende calısti isterseniz kanıtlarıM :D

__xXx__

__xXx__

Üye
bu adresten c7 ve c6-01 ile canlı tv izleyebiliyordum bi deneyin isterseniz

• Beğen
KELGER

KELGER

Üye
bu adresten c7 ve c6-01 ile canlı tv izleyebiliyordum bi deneyin isterseniz

kardeş burası s60v5 olduğu için izlenemiyor.sen onu s^3 bölümüne yaz

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
bilmem belki izleyebilirsiniz dedim

ahmetc503

Konu Sahibi
teşekkürler diğer kanalları da bekliyorum

----------Eklendi @ 01:13:11 ---------- Yazıldı @ 01:04:44 ----------

ya bu uygulamayı nerden buldunuz çok teşekkürler başka kanallar varsa lütfen paylaşın hiç takılma olmadan ve görüntü kalitesi iyi olarak izliyorum
en yakın zamanda bulabilirsem ekleyeceğim

Turan

Turan

Üye
teşşekkürler. Yaşıyo skytürk izleniyor :ehe

bariss34

Üye
forum da göremediğim için paylaştım inşallah daha önce paylaşılmamıştır sky turk canlı tv ile gündemden hiç uzak kalmayacakınız c503 te denedim çalışıyor fakat görüntü kalitesi biraz düşük yorumlarnızı bekliyorum ayrıca signedir sertifika falan hiç bişey istemez

----------Eklendi @ 14:28:32 ---------- Yazıldı @ 14:2

şuanda nokıa c6-01'de skyturk uygulaması açılıyor fakat play tuşuna dokununca çalışmıyor arkadaşlar bir bakarmısınız sizdede aynı sorun varmı?

ahmetc503

Konu Sahibi
şuanda nokıa c6-01'de skyturk uygulaması açılıyor fakat play tuşuna dokununca çalışmıyor arkadaşlar bir bakarmısınız sizdede aynı sorun varmı?
zaten s60v5 için bu uygulama sende çalışmayabilir sen forumda kendi telefonun için ayrılan bölüme bak

55lim

Üye

sadece ram dosyasıni al yeter uygulamayi ne yapcan forumda var kanald star diye ara çıkar ram dosyaları indir akış bağlantılarına kaydet

mstf_l

mstf_l

Üye
sadece ram dosyasıni al yeter uygulamayi ne yapcan forumda var kanald star diye ara çıkar ram dosyaları indir akış bağlantılarına kaydet

Artık o ram dosyalarının cogu calısmıyor

phasan

phasan

Üye
ovı de kanal d star var

bariss34

Üye
yazılım sürümü 025.007 , bu yeni yazılımı yükledikten sonra artık bütün tv'ler çalışmıyor, oviden indiriyorum yine çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt