telefonun muzık calarında sarkı sozlerı gonurunur mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
telefonun muzık calarında sarkı sozlerı gonurunur mu ?
kolay gelsın beyler baslıkta da belırttıgım gıbı muzık calarda sarkı sozlerını goruntuleyebılır mıyız yanı TTPod'dakı gıbı (.lrc) dosyalarını baska bır konuma falan kaydetsek olur mu ?

Hayırlı forumlar.

spy ghost

spy ghost

Üye
lrc dosyasını gerekli yere koabilirsen göstermemesi için bir sebep olmamalı

mstf_l

mstf_l

Üye
bildigim kadarıyla v5 te var ama v3 te yok heralde

yakamoz97

yakamoz97

Üye
TTPOD müsik oynatıcısı internet bağlantısı yoluyla dinlediğin şarkıların sözlerini indirip sana şarkıyla eşzamanlı olarak gösteriyor.şebeke bağlantısı kontörün gider,ama wlan özellikli tel varsa sıkıntı değil.ayrıca v2 v3 v5 ayrım yok.ttpod un tüm versyonlara uyarlanmış şekli var.kur telefona.piyasadaki en iyi müzik oynatıcı programdır aynı zamanda...

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
ya bende ttpod 4.80 var ayrıca Vodafone aylık cepnet var telefon 5730xm lakin ben bu sarkı sozlerını telefonun muzık calarında gormek ıstıyorum ttpod'da bası actıgım an butun olanca ses ortadan kayboluyor

Symbianist

Symbianist

Üye
ttpod güzel gösteriyor da şarkı sözü bulamıyor. ona Türkçe siteleri entegre etmek gerek hep yabancı sitelerden buluyor

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
Symbianist

Symbianist

Üye
o zaman ttpod işini görür

Aydem1r

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ttpod işini görür

dıyorum yaa ttpod'da bas ayarını actıgım an guzelım butun ses kayboluyor telefonun muzık calarında ses cok guzel o yuzden sarkı sozlerını de aynı anda gormek ıstıyorum

----------Eklendi @ 20:33:36 ---------- Yazıldı @ 20:29:22 ----------

dıyorum yaa ttpod'da bas ayarını actıgım an guzelım butun ses kayboluyor telefonun muzık calarında ses cok guzel o yuzden sarkı sozlerını de aynı anda gormek ıstıyorum

ayrıca ttpod 4.80 var guzel program ama... Ama ıste

BeyinBedava

Üye

----------Eklendi @ 20:33:36 ---------- Yazıldı @ 20:29:22 ----------

ayrıca ttpod 4.80 var guzel program ama... Ama ıste

TTPod dan TTPod softwarenin codecini değil de nokia nın codecini kullansan böyle olmaz. Ben de 3.3.1 kullanıyordum bir ara vardı o özellik ama şu an 3.80 kullanıyorum, o özellik mevcut değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt