kilit kodunu unuttum hard format atabilir miyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baronkaro1

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodunu unuttum hard format atabilir miyim
merhabalar

size bugunlerdeki sorunumdan bahsedeyim 5800 imin guvenlik kodunu degistirdim ve unuttum. nss ile pc suite modunda not found hatasini aldim.ve telefonum kafayi yedi.arada bir reset atiyo filan bu yuzden hard format atcam ancak guvenlik kodunu bana sorarsa ne demeliyim

xinanux

Üye
merhabalar

size bugunlerdeki sorunumdan bahsedeyim 5800 imin guvenlik kodunu degistirdim ve unuttum. nss ile pc suite modunda not found hatasini aldim.ve telefonum kafayi yedi.arada bir reset atiyo filan bu yuzden hard format atcam ancak guvenlik kodunu bana sorarsa ne demeliyim

kilit kodu standart 12345 tir eğer değiştirdiysen değiştirdiğin kodu yazacaksın eğer unuttuysan nemesisle bir dene bulma ihtimali var bulamazsan telefoncuya götür...

Mert045

Mert045

Üye
hard format ta güvenlik kodu sormaz ama formattan sonra telefon her açılışta güvenlik kodu sorar yanlış yazsanda açılır benim öyle.

sevdimki

Üye
hard format için kilit kodu istemez. Güvenlik kodu nss ile sıfırlanıyormuş. Ben hiç denemedim ama güvenlik kodunu sıfırlamanın diğer bir yöntemi yazılım güncelleme. Güncellersen hem format atılmış olur hem güvenlik kodun sıfırlanır

baronkaro1

Üye
    Konu Sahibi
nss 5800 i gormuyor ne yapsam da gormuyor

----------Eklendi @ 21:25:27 ---------- Yazıldı @ 21:24:13 ----------

evt aslinda yakinda v60 a guncelliycem wifi var ama tel guncellestirmeyi gormuyor

----------Eklendi @ 21:29:13 ---------- Yazıldı @ 21:25:27 ----------

telefoncuya goturmeyi hic istemiyorum aslinda ama ne kadar ister sizce

sevdimki

Üye
bilgisayar ile güncellemeyi dene. Nokia suite ile. Benim telefon da güncellemeyi görmüyordu ovi suite ile. Saat ayarlarından bölgeyi abd yaptım hemen gördü ilginç bir şekilde. Ayrıca daha önce güncellediysen aynı güncellemeyi tekrar yükleyebiliyorsun

Telefoncu 30 liradan aşağı fw atmaz

baronkaro1

Üye
    Konu Sahibi
goturmem bn guncellerim

----------Eklendi @ 21:44:20 ---------- Yazıldı @ 21:33:41 ----------

bolgeyi abd yaptim tel yine gormedi bu arada v 60 cok fark ediyo mu

sevdimki

Üye
bilgisayardan güncellemeni tavsiye ederim. Daha önce hiç güncelleme yaptın mı? Ben 5800 kullanmadım. Ama olası sorunlar karşısında neler yapacağını forumda bulabilirsin.

baronkaro1

Üye
    Konu Sahibi
hic guncellemedim bi sorum daha var hani hafiza karti sifreliyken guncelleyince bi daha kullanilmiyor ya kart bnm tel iinde ayni sorun olabilir mi guvenlk kodu sorunu bi de guncelleme sonrasi guvenlikkodunun degisceginden eminmisin

isayhan

isayhan

Üye
dostum guncellesen bile guvenlik kodun degismez

berkeren23

Üye
internet tarayıcısında değişiklik var hoş olmuş sekme vs açılabiliyor.cfw atarsan sorun hallolur sonra orjinal fwye dönersin tamamdir.veya cfw istemem dersen bilgisayardan direk orjinal fwyi at

baronkaro1

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım kilit kodu sıfırlandı hayret

baronkaro1

Üye
    Konu Sahibi
evt kapanbilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt