Bu telefonlardan hangisini almalıyım? Yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu telefonlardan hangisini almalıyım? Yardım edermisiniz?
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Bu arada telefonların hepsi 2. eldir:
-Sony Ericson Xperia X10:600 TL(Kutusu yok, fatura ve garanti var, alt tuşlarda hafif silinme var.)
-Sony Ericson Xperia X10:650 TL(Herşeyi var, faturası yok, alt tuşlarda hafif silinme var.)
-Samsung Omnia 2:500 TL(Herşeyi tam olarak var, cihaz son derece temiz.)
-Samsung İ9000 Galaxy S:700 TL(Herşeyi var. Temizdi görünürde.)
-Aynı şekilde şu alternatifimde var:Samsung İ9000 Galaxy S:750 TL(Herşeyi var. Temizdi görünürde.)
-LG P970 Optimus:650 TL(Sadece cihaz ve aparatları.)

Bana en yatkın i9000 geldi. Ama benim için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Bu omnia 2'ye android yüklenmesi felan aklımı karıştırdı. Bu yüzden size bir sorayım dedim.

cyber

cyber

Üye
Bana göre i9000

keys1903

keys1903

Üye
Sony Ericson Xperia X10:600 TL(Kutusu yok, fatura ve garanti var, alt tuşlarda hafif silinme var.)

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
LG P970 Optimus

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence xperia x10 600 tl olan fatura olması önemli

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xperia'yı düşünüyordum ama farkettimki gpu'su adren 200'müş arkadaşlar. ben en çok oyun oynuyorum ama bu gpu bana yetmez. onu düşünmüyorum şu anda. afedersiniz bende yeni ferkettim.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Sony Ericson Xperia X10:650 TL Al derim çünkü işletimi çok hızlı kullanmadım ama biliyorum yakın arkadaşımda vardı.

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy serilerinde kamera flaşı yok, bunu biliyormusun yani bu kriter sana uyuyormu ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy serilerinde kamera flaşı yok, bunu biliyormusun yani bu kriter sana uyuyormu ?

o farketmez ya. dediğim gibi, oyun v internet performası iyi olsa, diğer özellikleri orta derecede olsa yeter.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Samsung Omnia 2

BrainFree

BrainFree

Üye
Samsung İ9000 Galaxy S

61semih

61semih

Üye
-Aynı şekilde şu alternatifimde var:Samsung İ9000 Galaxy S:750 TL(Herşeyi var. Temizdi görünürde.)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
i9000 alıcam galiba.

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy S'n gpu değeri oldukça iyidir. Oyun ve uygulama çalıştırmada hız kasma gibi sorunlar yaşamazsın.. Alternatif olarak optimus black'ede yönelebilirsin..
İkisinide bir alışveriş merkezinde incelemeni tavsiye ederim..

william75

william75

Üye
Samsung İ9000 Galaxy S:700 TL(Herşeyi var. Temizdi görünürde.) herşeyi olduğu için tercih edebilirsin.
Eğer temizse hasar yoksa optimus black ya da xperia'yı tercih edebilirsin.. Fiyatları gayet uygun..

forever1907+

Üye
eğer galaxy s lerde garanti yoksa alma çünkü zaten 700 liraya sıfırını satıoylar yutdısı

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Var garanti kardeş. Bugün gidip alabilirim belki.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bugün saat 14'te aldım galaxy s. gerçi 700 tl diye yazdığım i9003'müş. tam alıyodumki son anda farkettim. halbuki adam dün i9000 demişti. neyse, 750 tl yazana gittim. bu i9000. pazarlıkla 700 tl'ye aldım.08.12.2011'de alınmış. daha 1 yıl garanti var yani. görüntü temiz. ama telefonun içinde vidanın üstünde safe bandı vardı, mavi bişi, o yırtık. telefon açılmış demekmi bu?

----------Eklendi @ 16:24:15 ---------- Yazıldı @ 16:23:15 ----------

bide telefonu açarken felan turkcell yazıyo, romsuz halledemezmiyim onu. yani garantiden çıkarmadan?

y n s c n

y n s c n

Üye
Hayırlı olsun. O bant yırtıksa içi açılmış demektir.. ama garantisi varsa sıkıntı yok.Stock romu turkcell'in sen telefonun içeriğini biraz kavra root ederiz.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
adam belkide durduk yere yırtmıştır :D açılmış olması neyi değiştirirki? merak ettimde. root işlemini felanda az çok biliyorum t10'da yapmıştım ama rom atmadım. ben sevmem rom felan en isi orjinalidir ya. ben t10'da turkcell uygulamalarını root felan edip silmiştim. bundada yaparım, ama garantiden çıkarmıki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt