Mobilator
Emekli Yönetici
Bu telefonlardan hangisini almalıyım? Yardım edermisiniz?
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Bu arada telefonların hepsi 2. eldir:
-Sony Ericson Xperia X10:600 TL(Kutusu yok, fatura ve garanti var, alt tuşlarda hafif silinme var.)
-Sony Ericson Xperia X10:650 TL(Herşeyi var, faturası yok, alt tuşlarda hafif silinme var.)
-Samsung Omnia 2:500 TL(Herşeyi tam olarak var, cihaz son derece temiz.)
-Samsung İ9000 Galaxy S:700 TL(Herşeyi var. Temizdi görünürde.)
-Aynı şekilde şu alternatifimde var:Samsung İ9000 Galaxy S:750 TL(Herşeyi var. Temizdi görünürde.)
-LG P970 Optimus:650 TL(Sadece cihaz ve aparatları.)
Bana en yatkın i9000 geldi. Ama benim için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Bu omnia 2'ye android yüklenmesi felan aklımı karıştırdı. Bu yüzden size bir sorayım dedim.
-Sony Ericson Xperia X10:600 TL(Kutusu yok, fatura ve garanti var, alt tuşlarda hafif silinme var.)
-Sony Ericson Xperia X10:650 TL(Herşeyi var, faturası yok, alt tuşlarda hafif silinme var.)
-Samsung Omnia 2:500 TL(Herşeyi tam olarak var, cihaz son derece temiz.)
-Samsung İ9000 Galaxy S:700 TL(Herşeyi var. Temizdi görünürde.)
-Aynı şekilde şu alternatifimde var:Samsung İ9000 Galaxy S:750 TL(Herşeyi var. Temizdi görünürde.)
-LG P970 Optimus:650 TL(Sadece cihaz ve aparatları.)
Bana en yatkın i9000 geldi. Ama benim için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Bu omnia 2'ye android yüklenmesi felan aklımı karıştırdı. Bu yüzden size bir sorayım dedim.
açılmış olması neyi değiştirirki? merak ettimde. root işlemini felanda az çok biliyorum t10'da yapmıştım ama rom atmadım. ben sevmem rom felan en isi orjinalidir ya. ben t10'da turkcell uygulamalarını root felan edip silmiştim. bundada yaparım, ama garantiden çıkarmıki?