sebep?çabuk sevinip çabuk bozuluyoruz gençler sevinmeyin![]()
çabuk sevinip çabuk bozuluyoruz gençler sevinmeyin![]()
adı üstünde beta yani piyasaya çıkmadan önce test edilmesi, gerekirse hataların giderilmesi için tester lara sunulan programlar.ücretli olup olmayacağı belli olmaz ücretli olsa ne farkeder kaç kişi para ödeyip aldı cihazlarındaki uygulamaları.konuyla alakası nedir? anlayamadım kusura bakmaBu beta labs daki ürünler sorun çıkarır mı ve niye ücretsiz denememiz için mi Son olarak beta olanlar mağzaya düştüğünde paralı olursa bizimkiler aktifliğini kaybedecek mi?
Sizin gibi bilgili kişiler burada iken konu açmayayım dedimadı üstünde beta yani piyasaya çıkmadan önce test edilmesi, gerekirse hataların giderilmesi için tester lara sunulan programlar.ücretli olup olmayacağı belli olmaz ücretli olsa ne farkeder kaç kişi para ödeyip aldı cihazlarındaki uygulamaları.konuyla alakası nedir? anlayamadım kusura bakma

sanırım bunda gülünecek bi durum yok. lütfen birz ciddi olalım.gerekirse pm atabilirsinizSizin gibi bilgili kişiler burada iken konu açmayayım dedim![]()
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...3-istek-uzerine-duzenleme-yapildi-579471.html
denemeyenler denesin. c6-01 için. adam işi biliyor gerçekten...

belle gelir ya yakında hisseiyom![]()
valla inat ettim onlar göndersin ben kurmayacagim![]()