c6-01 RM-601 belle navifirm :)

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
çabuk sevinip çabuk bozuluyoruz gençler sevinmeyin :)

qsaw

qsaw

Üye
Bu beta labs daki ürünler sorun çıkarır mı ve niye ücretsiz denememiz için mi Son olarak beta olanlar mağzaya düştüğünde paralı olursa bizimkiler aktifliğini kaybedecek mi?

okitox

okitox

Üye
her böyle bi gelişme olduğunda beklemeye devam etmedik mi :) gene aynısı olacak. Adamlar şubat dediler şubatta gelir. Ama geçen dediğim gibi uzak doğuya gidecek ya ilk telefonlar 601 için belle yayınlanir gibi geliyor bana yakın zamanda. O da 718'lere olmaz.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Bu beta labs daki ürünler sorun çıkarır mı ve niye ücretsiz denememiz için mi Son olarak beta olanlar mağzaya düştüğünde paralı olursa bizimkiler aktifliğini kaybedecek mi?
adı üstünde beta yani piyasaya çıkmadan önce test edilmesi, gerekirse hataların giderilmesi için tester lara sunulan programlar.ücretli olup olmayacağı belli olmaz ücretli olsa ne farkeder kaç kişi para ödeyip aldı cihazlarındaki uygulamaları.konuyla alakası nedir? anlayamadım kusura bakma

qsaw

qsaw

Üye
adı üstünde beta yani piyasaya çıkmadan önce test edilmesi, gerekirse hataların giderilmesi için tester lara sunulan programlar.ücretli olup olmayacağı belli olmaz ücretli olsa ne farkeder kaç kişi para ödeyip aldı cihazlarındaki uygulamaları.konuyla alakası nedir? anlayamadım kusura bakma
Sizin gibi bilgili kişiler burada iken konu açmayayım dedim :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
belle gelir ya yakında hisseiyom :D

asrabi

asrabi

Üye
oleyybe :)