C7 Symbian Belle Tüm Widgetler Ekli Hackli Yazılım v1.4 [15.04.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

topuzovolu

Üye

sorun var indirilmiyor

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi

sorun var indirilmiyor

Yüklememi istediğin bir site var mı? Bir önerim olacak DNS ayarlarını yaparsan bir çok bunun gibi yasaklı siteye girersin.

topuzovolu

Üye
sagol şimdi oldu indiriyorum ilginize teşekür ederim ellinize saglık

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gayet güzel bir çalışma olmuş.
Her ikinizide tebrik ederim .

----------Eklendi @ 23:55:52 ---------- Yazıldı @ 23:45:05 ----------

Düzeltme:
Recep kardeş senin eline sağlık ama fikir yinede kurtuluş abinin onunda katkısı var onu unutmamak lazım .
Daha başka cfw'lerinizi görürüz inşallah.

• Beğen
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Gayet güzel bir çalışma olmuş.
Her ikinizide tebrik ederim .

----------Eklendi @ 23:55:52 ---------- Yazıldı @ 23:45:05 ----------

Düzeltme:
Recep kardeş senin eline sağlık ama fikir yinede kurtuluş abinin onunda katkısı var onu unutmamak lazım .
Daha başka cfw'lerinizi görürüz inşallah.
Teşekkürler.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
ellerin dert görmesin gayet güzel olmuş efektde güzel , 4-5 saat oldu yükleyeli ama bazen kasıyor telefon ama yinede ona rağmen değer bir iş yapmışın

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ellerin dert görmesin gayet güzel olmuş efektde güzel , 4-5 saat oldu yükleyeli ama bazen kasıyor telefon ama yinede ona rağmen değer bir iş yapmışın

Teşekkür ederim ilklerde kasıyor sonradan düzeliyor yükleyenlere sorabilirsin.

beyada

beyada

Üye
tesekkurler bana yuklediginiz hava durumu calismiyor acaba herkesdemi oyle bende bir sorunmu var ugraslariniz icin tesekkur ederiz sayenizde yeni telefon almis gibi olduk

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler bana yuklediginiz hava durumu calismiyor acaba herkesdemi oyle bende bir sorunmu var ugraslariniz icin tesekkur ederiz sayenizde yeni telefon almis gibi olduk

Çalışmıyor derken? Konum bulamıyordur konumunuzu kendiniz eklemeniz gerekli. Widgeti ekrandan kaldırıp tekrar koyun güncelleniyor yazar dokunun oraya başka bir yer yazar dokunun ardından bulunduğunuz konumu örn ilçe veya semt yazın bula tıklayın konumu seçin çalışır.

----------Eklendi @ 17:20:05 ---------- Yazıldı @ 17:15:06 ----------

Teşekkürlerinizi beğen butonuna tıklayarak da iletebilirsiniz.

oktay10

Üye

sorun var indirilmiyor

"Bağlantı geçici olarak bulunmuyor." yazıyor.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Bunun nokia 701 olanı varmı kardeş ?

topuzovolu

Üye
üstad saat beyaz oldugundan dolayı rahat okunamıyor siyahını nasıl ve nerden yükleyebiliriz teşekürler

----------Eklendi @ 21:02:48 ---------- Yazıldı @ 20:38:40 ----------

İlk mesajda edit süreniz güncel gözüküyor, değişim yaptığnızda içerik hakkında son mesaja açıklama yaparmısınız?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
üstad saat beyaz oldugundan dolayı rahat okunamıyor siyahını nasıl ve nerden yükleyebiliriz teşekürler

----------Eklendi @ 21:02:48 ---------- Yazıldı @ 20:38:40 ----------

İlk mesajda edit süreniz güncel gözüküyor, değişim yaptığnızda içerik hakkında son mesaja açıklama yaparmısınız?

Alternatif Rapidshare link ekledim ve saat için konuya bu notu eklemiştim Not:Yüklemeden sonra saat widgeti beyaz oluyor, çözümü için; http://www.maxicep.com/attachments/102262d1324434430/ bu dosyayı indirin kurun ardından telefonu yeniden başlatın, ardından ekrandan saat widgetini kaldırıp tekrar koyun.

topuzovolu

Üye
Alternatif Rapidshare link ekledim ve saat için konuya bu notu eklemiştim Not:Yüklemeden sonra saat widgeti beyaz oluyor, çözümü için; http://www.maxicep.com/attachments/102262d1324434430/ bu dosyayı indirin kurun ardından telefonu yeniden başlatın, ardından ekrandan saat widgetini kaldırıp tekrar koyun.

ilginize teşekürler üstad

----------Eklendi @ 21:24:03 ---------- Yazıldı @ 21:22:12 ----------

üstad birde şu orginal resimlerin bir tanesini istemeden sildim mesela manzara ve bir yaprak bulamadın nerden indirebilirim veya hafızada varsa nerede saygılar

serkanbb06

serkanbb06

Üye
merhabalar burada kullanılan hava durumu widgeti nedir acaba?

----------Eklendi @ 21:41:45 ---------- Yazıldı @ 21:34:45 ----------

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 21:41:45 ---------- Yazıldı @ 21:34:45 ----------

Nokia nın orjinal kendi widgeti.

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
ekreem12

ekreem12

Üye
dostum bu kez eksik göremedim saati solıcektim onuda solemısler acıklamayı yapmıssın elıne saglık emegı gecen herkezin eline saglık orjinalden daha orjinal walla:)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu kez eksik göremedim saati solıcektim onuda solemısler acıklamayı yapmıssın elıne saglık emegı gecen herkezin eline saglık orjinalden daha orjinal walla:)

Teşekkürler dostum güle güle kullan. :)

Üst Alt