açık halinde varsa teli tekrar flashlıyayım çünkü o titreşim işime yarıyordu sana zahmet olacak ama.

Eklendi.rofs3 bekliyorum![]()

Kill me - http://www.maxicep.com/attachments/46184d1271146405/-Killme
-Tweaks
Bu uygulamalar için link verebilirmisin?
Telefona artısı varsa yüklemek istiyorum..
Ne hatası söylersen yardımcı olmaya çalışırım.ben aynısını yaptım hata veriyor phoenix.
dpn1.0 dpn 2.0 hatası ama başka bitane hackli yükledim bu widgetsler ona da olur mu?Ne hatası söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
Orada bir hata oluşmuş pcye geçince düzelteceğim şimdilik bunu indir(Kurtuluş40 abimden alıntı) mediafire.com/?98d6z65n67da6zh rar ın içinde nereye atılacağı yazıyor.tercihlerde genel sekmesi yok
dpn1.0 dpn 2.0 hatası ama başka bitane hackli yükledim bu widgetsler ona da olur mu?
arkadaslar bu widgetsleri sis dosyasi haline getirilmesi mümkün mu
kardes guzel paylasim. E7 ye uyumlumu bu acaba?
emeğine sağlık dostum.![]()
c7 dimiz olmasada ellerine sağlık
sadece witgetleri yaptım telefonu kapatıp açtım kilit kodu ayarlanamadı lütfen kilit kodu ayarlayın diyo tamam diyorum giriyorum kodu kabul etmiyor napmam lazım
öncelikle emeklerin için tesekkür ederiim yalnız benim iki sorum olcak su tel kilit mandalını cektıgımızde titreme alıyorduk tus kılıtlenmesinde artık bunu yapamıyorum bunu yorumda dosya wermıssın ama yapamadıım bi yardımcı olursan seviniriim bide sarj göstergesini bulamadım senin ilk sayfandakini bunuda sölersen sewiniriim
Öyle tabiki de hata verir yeniden flash atmalısın.
----------Eklendi @ 16:51:19 ---------- Yazıldı @ 16:50:36 ----------
n
Yeni rofs3 hazırlayacağım biraz beklerseniz.