Yüklediğim uygulamalar görünmüyor?

Sponsorlu Bağlantılar

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim uygulamalar görünmüyor?
Arkadaşlar, dün siteden birkaç uygulama yükledim. Yüklerken bir şey sormazsa direk uygulamalarda çıkıyor. Ancak yüklerken tel./hafıza kartı diye sordu 2 uygulamada ben de ikisinde de tel.hafızasından yememek için hafıza kartını seçtim. (Largetime, slovoEd) Uygulamalar bildiğiniz yüklendi, ancak uygulamalar menüsünde görünmüyor. Ben de tekrar yüklemek isteyip tel. hafızasını seçtim, gene yükledi ancak görünmüyor. Dolayısıyla silemiyorum da, bunları nasıl uygulamalar'a atabilirim?
Lütfen yardımcı olun, aksi halde tel.i ve hafıza kartını formatlıcam içim rahat değil . Bekliyorum...

mstf_l

mstf_l

Üye
uygulama yoneticisinden kontro9l ettin mi

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
Aynen

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Evet kontrol ettim orda yüklendi görünüyor, tıkladığımda bilgileri göster yazıyor, durum: yüklendi, kullanılan: telefon hafızası.Arkadaşlar lütfen formatsız halledelebilelim. Yardımınıza ihtiyacım var.

inanu

inanu

Üye
Evet kontrol ettim orda yüklendi görünüyor, tıkladığımda bilgileri göster yazıyor, durum: yüklendi, kullanılan: telefon hafızası.Arkadaşlar lütfen formatsız halledelebilelim. Yardımınıza ihtiyacım var.

tamam işte orada kaldır diye bir seçenek olması gerek....

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
inanu

inanu

Üye

hacı geçmiş olsun almışsın geri eski adresi

uyarı aldı o rumuz site hakkında bölümüne tamam hatalıyız şeriatın kestiği parmak acımaz türünden konu açtım dakika geçmeden cezayı yedik.....

Symbianist

Symbianist

Üye
oluyor bazen öyle boş ver seni bilen biliyor :)

Üst Alt