Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon önerileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine
Üye
Konu Sahibi
telefon önerileriniz
ilerki zamanlarda bir telefon alıcam.ne tip telefonlar önerirsiniz? Ben 1-2 saat müzik dinlerim.2-3 saat nette sörf yaparım
fnldstntn
Üye
Biraz daha ayrıntı versen fiyat aralığı büyük ektenlı küçük ekranlı işletim sistemi terciği gibi...
61semih
Üye
bu tarife uyan en az 200 model bulunabilir.bütce,dokunmatıkmı,işletis sistemi gibi daha cok ayrıntı vermezsen doğru bırsey soylıyemeyız
tempestshine
Üye
Konu Sahibi
300 den başlayarak 400'e kadar her türlü klavyeli,dokunmatik olur
Masha
Üye
Bence şu anda alabileceğin en iyi smartphone 3D Smartphone'lardır. Optimus 3D veya Evo 3D
En azından yeni nesil telefonlar..
Galaxy mini veya optimus me tavsiye ederim. O fiyat aralığındaki en iyi smartphone'lar.. O fiyatta baska android 2.2 froyo olan cihaz bulman biraz zordur ayrıca..
Xperia x8 bildiğim kadarıyla hem dokunmatik ekran hem de klavye mevcut ya da Optimus me o da android 2.2 froyo. Fiyatları belirttiğin civarda
belki 50 TL eklemen gerekebilir..
Ahmet_Selim
Üye
üzgünüm fiyat aralığını görmedim.optimus me tavsiye ederim
Masha
Üye
Optimus Me iyi bir seçenek tavsiyeler doğru ama ekranı biraz küçük sıkıntı çekebilirsin.
tempestshine
Üye
Konu Sahibi
Neden ekranı küçük telefonları sevmiyorsun?
aleranol
Üye
eğer 2-3 yıl kullanim taş gibi olsun canavar olsun diyosan 739 tlye ak akçede c7 var ben çok memnunum ve tam bir canavar üstelik c7 ile ilgili forumda her türlü soru cevap var n8 e7 felanda ama c7 için birazdaha ekliyecen