Genpa garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Genpa garanti
Benim c6-01 model telefonum vardı geçenlerde telefonumda hoparlör patlayınca servise götüreyim dedim verdim 12 ayın 12 sinde ama telefonum 2 haftadan beri tık yok genpadan takip ediyorum gidiyorum gelmedi diyolar sitede aynen bu sekilde

Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler

TelefonNokia C6-01 Cep Telefonu
Teknik servis kayıt tarihi12/12/2011
Garanti DurumuGarantili
ŞubeTeknik Servis ( İzmir-Üst Seviye)
Arıza AçıklamasıHOPORLÖRDEN SES CIZIRTILI VE ÇOK AZ GELİYOR.ŞEBEKE YOK. MMC YOK.EKRAN CAMINDA ÇİZİKLER VAR. Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI Ekranda/Ön Camında Çizikler Var
Arıza TanımlarıTüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
Ekranda/Ön Camında Çizikler Var
DurumCihazınız merkez servisimize gönderilmiştir. Lütfen daha sonra tekrar kontrol ediniz.
Tamir DetayıCihazdaki Hata Giderilemedi.Üst Seviye Onarım Göre
Son işlem tarihi15/12/2011

Burda iki tane tarih var benim veridigm 12 tarihtne itibaren mi yasal süreç baslıyor yoksa oların islem tarihi 15 ten sonra mı bide kimi 30 gün kimi 20 iş günü diyolar bu nasıl olcak yani 20mi 30 mu bide cmrtesi pazar varmı içlerinde

laplace06

laplace06

Üye
Kardeş keşke genpa ya vermeseydin çok üçkağıtçılar neyse işlem tarihi değil verdiğin gün başlar ayrıca cumartesi dahil olmak üzere sana cumartesi dahil değil diye bilirler sakın geri adım atma 30 işl günü içinde yapamazlarsa para iadesi yeni cihaz alabilirsin yeni cihaz dan kasıtları ana kart değişimi yine senin kapak ve pilini kllanıyorlar

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
yok benim daha öncede hp laptopta geldi basıma 30 gün doldu parayı almıstımda degişti filan diyolar 20 gün olmus diyolar ondan sordum bana telefonu alırken genpa kvk öncemli degil ikiside bir dediler kvkda en fazla 1 haftada geliyodu telefon

Dostnametr

Üye
Değişti.Artık cumartesilerde dahil olarak 20 gün.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
bunun sözleşmede filan yazmasına gerek yok dimi

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Iyide bu olay yeni cıktı benim zamanımda yoktu diyelim lavuzda 30 yazıp devlet bugun 20 gün derse 30 gün üzerinden mi hesaplıcam

ozgurde

Üye
Tüketici kanunu değişmiştir.
eskiden 30 iş günüydü
şimdi 20 iş günü.
verdiğin tarihten itibaren başlar cumartesiler dahildir.

kaqan18

kaqan18

Üye
kardeş 20 gün içinde dönerler sana merak etme o konuda sıkıntı olmaz. Cihaz merkez e gönderildi diyo 2 gün de yol koy üstüne. Genpa ıstanbul merkezli. Nerde verdin tel i bilmiyorum ama fazla sürmez. Internetten takip edebildiğin gibi telefon la da arayabiliyosun. Istersen telefonla ara merkez şubeyi, ayrıntılı bi cevap alabilirsin ordan

servet27027

Üye
genpa mı töbe bidaha genpadan telefon felan alınmaz en başta genpadan aldığın için hata etmişsin genpa kadar gereksiz bi garanti firması yok 6700aldık 5 defa gitti geldi en son not yazmışlar artık göndermeyin yapamayız diye ş... sizler yenisini göndereceklerine bidaha göndermeyin yapamıyoruz diyorlar böle kaliteleri var yaniiiiii

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
:D yapmasınlarda parayı alalım :D taksiti bitmedi daha yeni telefon yapıyolar galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt