Yardım 6s Garantiye verdim

Sponsorlu Bağlantılar

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
6s Garantiye verdim
Arkadaşlar iyi forumlar.Telefonumu bugün garantiye verdım. Hoparlöründen az ses geldiği için ancak servis raporunda şöyle bişe yazmışlar ;
Arıza Açıklama:
Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi HOPARLÖRDEN SES ÇOK AZ< GELİYOR VE CIZIRTI YAPIYOR. ARKA KASADA BAKI SIYRILMALAR VE ÇİZİLEMELER VAR. ÇERÇEVE KÖŞELERİNDE SIYRILMALAR VE EZİLEMLEER VAR. EKRANDA ÇİZİLEMELER VAR. KAMERA CAMI VE HOME TUŞU SAĞLAM.

Onarım Detayı:
CİHAZDA YAPILAN AKTİF TESTLER SONUCUNDA CİHAZIN HOME TUŞUNU SERT BASTIĞI VE ÇALIŞMADIĞI GÖZLENDİ CİHAZA GÜNCEL YAZILIM DNENEDİ CİHAZIN TUŞ ÇEVRESİ TEMİZLENDİ ARIZA DEVAM EDİYOR BU SORUN EKRANIN DEĞİŞTİRİLMESİYLE GİDERİLEBİLİR. İŞLEME İPHONE'UNUZU APPLECARE ONARIM MERKEZİ'NE GÖNDEREREK DEVAM EDECEĞİZ, BURADA APPLE, EKRANIN DEĞİŞTİRİLİP DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE KARAR VERECEK.
---------------------------------------------------------------------------------
Onarım detayında benim söylediğim sorundan hiç bahsedilmemiş. Var mı böyle bir şey yaşayan ne yapmalıyım ? Genpaya verdim.
 


ibrother

ibrother

Üye
Bahsetmiş sorun giderilemedi diyor.apple care gidecekmiş büyük ihtimalle yeni cihaz gelebilir. Yada ekran ve hoparlör değişir tabi bide home tuşunda sorun çıkmış.büyük olasılıkla değişim çıkar.
 
Serhat Altun

Serhat Altun

Üye
Selam bende Pazartesi Günü İphone 5s'mi Şarz Olmadığı İçin Garantiye Vermiştim.Sonuç ; Dokunmatik Ekranın Pinleri Olmadığı İçin Şarz Olmuyor Demişler ( Bişey Anlamadım ) 1399 Tl Karşılığında Garanti Dışı Değişim Önermişler Kabul Etmedim
 
franklinda

franklinda

Üye
Söylerler söylerler :)
 

Benzer Konular



Üst Alt