c6-01 Hakkındaki düşünceleriniz neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssimarikk

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Hakkındaki düşünceleriniz neler?
merhaba arkadaşlar c6-01 almayı düşünüyorum iyi veya kötü yanları hakkında bilgi verirmisiniz veya benzer özelliklerdeki telefon önerebilirmisiniz_?

kerem_16

Üye
ben c6-01 kullanıyorum telefonumdan gayet memnunum belle gelince daha güzel olacak ama c6-01e verecegin parayla daha iyi bir alet alablirsin gibime geliyo

keys1903

keys1903

Üye
kotu yanı sarjı 1 gun gıdıyor 2 saat internet 1 saat oyun 1 saat tel konusması 3 saat radyo. Iyı yanı n8 de ne uygulama oyun varsa aynısı bendede var.

Krnl386

Krnl386

Üye
Nokia 603 alabilirsin, fiyat olarak aralarinda pek fark yok sanirsam.

u_cosar

u_cosar

Üye
kotu yanı sarjı 1 gun gıdıyor 2 saat internet 1 saat oyun 1 saat tel konusması 3 saat radyo. Iyı yanı n8 de ne uygulama oyun varsa aynısı bendede var.

benim şarj 2 gün gidiyor

kerem_16

Üye
şarjda sıkıntı yok n8deki uygulamaları bnde açabiliyorum ama bi defa telefon alırım diyosan samsung galaxy veya wawe2 gibi bisi al bence ömürlük kullan:D

ssimarikk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar :) sağolun bilgilendirme için.

Piyanist89

Üye
şarj kullanıma baglı bende 1 gün gidiyor çok ugrasırsam oda normal her telefon öyle 2-3 gün gittigide oluyor şarj sıkıntı degil takarsın hergün nolcak 5 saniyeni alır. c601 ilk bunu alıcaktım bir arkadasım c7 sini satıyordu 2 aylık telefon 600 ytl ye verdi bnde c7 aldım sıfır gibi ama c601de kötü telfon degil he c7 de donmalar oluyor söyleyeyim c6 dada olabilir büyük ihtimal. şimdi sen android 'e takılmıssındır symbian mı android mi diye kimseye kulak asma git incele hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. ben symbian kullanımı rahat diye seçtim android çok karışık sonucta ne kadar hevesli olursan ol bir gün sıkılıyorsun. ve uygulama miktarına aldanma yok 40000 uygulama var anroidde symbianda hepsini telefona yükleyemeyecegin için ... symbiandada androidde gerekli uygulamalar var.

• Beğen
Tepkiler: gokhan3505
atakan25

atakan25

Üye
şarjı çok kurcakalrsan 1 gün gider ama kurcalamazsan ben rahat 3 günü görüyoru

semih1404

Üye
bende bir buçuk aydır kullanıyorum donma veya reset sorunu görmedim. Kasma filan da yok.

CnFk

CnFk

Üye

anlamıyorum sizin nasıl şarjınız o kadar az gidiyor. iş yerinde yaklaşık 5-6 saat kadar sürekli radyo açık yada müzik çalardan mp3 dinliyorum yaklaşık 1,5-2 saat kadar normal görüşme yapıyorum ara sıra internete giriyorum günde yaklaşık 1 saat kadarda oyun oynuyorum abartısız 2 gün gidiyor zorladığım zaman 3 gittiği oluyor arkadaşım ;)

keys1903

keys1903

Üye
şarjı çok kurcakalrsan 1 gün gider ama kurcalamazsan ben rahat 3 günü görüyoru

sarjı onemlı degılse kurcalımıycaksam yemısım n8 ıde c6 yıda gıder 1100 kullanırım 1 hafta gıder

----------Eklendi @ 15:32:48 ---------- Yazıldı @ 15:29:02 ----------

anlamıyorum sizin nasıl şarjınız o kadar az gidiyor. iş yerinde yaklaşık 5-6 saat kadar sürekli radyo açık yada müzik çalardan mp3 dinliyorum yaklaşık 1,5-2 saat kadar normal görüşme yapıyorum ara sıra internete giriyorum günde yaklaşık 1 saat kadarda oyun oynuyorum abartısız 2 gün gidiyor zorladığım zaman 3 gittiği oluyor arkadaşım ;)
ozaman nokia sana sihirlı bitmeyen batarya gondermis. Sitede tonla ç601 batarya az gidiyor diye konu var. Anlamıyorum bu dandik batarya ile nasıl sende 2 gun gdiyor

hakan_710

hakan_710

Üye
sarjı onemlı degılse kurcalımıycaksam yemısım n8 ıde c6 yıda gıder 1100 kullanırım 1 hafta gıder

ozaman nokia sana sihirlı bitmeyen batarya gondermis. Sitede tonla ç601 batarya az gidiyor diye konu var. Anlamıyorum bu dandik batarya ile nasıl sende 2 gun gdiyor
arkadaş doğru söylüyo ev arkadaşımda ve bende c6-01 var. bende 1 gün giden şarj onda en az 2-3 gün gidiyo. yani kullanıma bağlı :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iyi telefondur al gitsin :oke:

CnFk

CnFk

Üye

valla önceden bendede aynı 1 gün gidiyordu tamamen şarjı bitirdim açmadım bitik halde kapalıyken şarja bıraktım telefonu şimdi böyle gidiyor. iş gereği sürekli navigasyon kullanıyorum bir tek çok uzun süreli navigasyon açık kalırsa 1 gün kadar gidiyor

----------Eklendi @ 23:35:27 ---------- Yazıldı @ 23:24:53 ----------

arkadaş doğru söylüyo ev arkadaşımda ve bende c6-01 var. bende 1 gün giden şarj onda en az 2-3 gün gidiyo. yani kullanıma bağlı :)

valla arkadaşım aynı telefon ablamdada var şarjı bırak 1 günü 12 saat zor gidiyordu forumda geçen denk geldi okudum konuyu aynısını yaptım o telefonada şarjı tamamen bitirdim 7-8 saat bitik halde şarjda bıraktım şimdi 1,5 gün filan gidiyor.

huso1905

huso1905

Üye
valla en son anna güncellemesi yüklendi telefonuma önceden sabahtan akşama gitmeyen telefonun şarjı artık 2 gün gidiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...