kotu yanı sarjı 1 gun gıdıyor 2 saat internet 1 saat oyun 1 saat tel konusması 3 saat radyo. Iyı yanı n8 de ne uygulama oyun varsa aynısı bendede var.
kotu yanı sarjı 1 gun gıdıyor 2 saat internet 1 saat oyun 1 saat tel konusması 3 saat radyo. Iyı yanı n8 de ne uygulama oyun varsa aynısı bendede var.
şarjı çok kurcakalrsan 1 gün gider ama kurcalamazsan ben rahat 3 günü görüyoru
ozaman nokia sana sihirlı bitmeyen batarya gondermis. Sitede tonla ç601 batarya az gidiyor diye konu var. Anlamıyorum bu dandik batarya ile nasıl sende 2 gun gdiyoranlamıyorum sizin nasıl şarjınız o kadar az gidiyor. iş yerinde yaklaşık 5-6 saat kadar sürekli radyo açık yada müzik çalardan mp3 dinliyorum yaklaşık 1,5-2 saat kadar normal görüşme yapıyorum ara sıra internete giriyorum günde yaklaşık 1 saat kadarda oyun oynuyorum abartısız 2 gün gidiyor zorladığım zaman 3 gittiği oluyor arkadaşım![]()
arkadaş doğru söylüyo ev arkadaşımda ve bende c6-01 var. bende 1 gün giden şarj onda en az 2-3 gün gidiyo. yani kullanıma bağlısarjı onemlı degılse kurcalımıycaksam yemısım n8 ıde c6 yıda gıder 1100 kullanırım 1 hafta gıder
----------Eklendi @ 15:32:48 ---------- Yazıldı @ 15:29:02 ----------
ozaman nokia sana sihirlı bitmeyen batarya gondermis. Sitede tonla ç601 batarya az gidiyor diye konu var. Anlamıyorum bu dandik batarya ile nasıl sende 2 gun gdiyor

sarjı onemlı degılse kurcalımıycaksam yemısım n8 ıde c6 yıda gıder 1100 kullanırım 1 hafta gıder
----------Eklendi @ 15:32:48 ---------- Yazıldı @ 15:29:02 ----------
ozaman nokia sana sihirlı bitmeyen batarya gondermis. Sitede tonla ç601 batarya az gidiyor diye konu var. Anlamıyorum bu dandik batarya ile nasıl sende 2 gun gdiyor
arkadaş doğru söylüyo ev arkadaşımda ve bende c6-01 var. bende 1 gün giden şarj onda en az 2-3 gün gidiyo. yani kullanıma bağlı![]()