Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

mukoline

mukoline

Üye
Arkadaslar C6-01'i olup hack yapacak olanlar lùtfen dikkatle dinlesin ben defalarca hack'ledim teli acma kapanma olayi oluyor bunun icin bir test yaptim tekrar tel hack'ledim yalniz dikkat restore yapip (kirmizi)kapama tusuna basin sonra menuye evet-hayir yazisi cikmadan edit yapin security'i delet yapin zaten o esnada yes-no cikiyor sakin ellemeyin programi silmesini bekleyin zaten delet etmesini goreceksiniz,Umarim dùzgun anlatmisimdir.bol sanslar

deepsezzz

deepsezzz

Üye
C7 Belle hack yapılabiliyor.

forumda ki tüm hack leme işlemlerini denedim ama sonuç alamadım yada atladığım oldu diyeceğim ama takip ettiğim kadarıyla hackli uda ile flash atmayıpta diğer yöntemlerle hackleyen birinede rastlamadım

abdullah_arsl

abdullah_arsl

Üye
Çok teşekkür ederim iki günden beri uğraşıyordum sonunda N82 de hacklemeyi başardım emeğine sağlık

exalted55

exalted55

Üye
c7 anna sorunsuz.

korays3

Üye
yok kardeşim ben böyle saçmalık görmedim, daha xplore kurulmuyor ki ne yapayım. Onda sertifika hatası veriyor, forumdaki tüm xplore'ları denedim signed yazanları da, yani anlamak mümkün değil.

aoay

Üye
çok teşekkürler c7 mi hackledim

korays3

Üye
Tamam hallettim ben de sorun uygulama ayarlarında sadece sertifikalıları yükle seçiliymiş onu tümü yaptım oldu,tşk.

AHMED...

AHMED...

Üye

baronkaro1

Üye
hepsini yaptım 5800 v52 inş sertiikasız yazılımları yükler

volkan_66

Üye
kardeş çok sağolasın sonunda kurtuldum sertifikadan

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

afk1453

afk1453

Üye
olmuyor

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Nokia N8 25.7 Anna denedim oldu. Eline sağlık usta.

fbliaksu

fbliaksu

Üye
arkadaşım ben virüs programını kuramıyorum yüklenemedi diyor ne yapmalıyım Sence

fatsaligenc

fatsaligenc

Üye
Biraz hıyarlık yaptı korkuttu beni ama ben de hackledim sorunsuz unsignedler yükleniyor... Tema effektleri için denedim olmadı ama. Acaba bilen arkadaşlar varsa bizi aydınlatır mı tema efekti yükleyebilir miyiz ?:hmmm

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık
N8 Anna telefona yükledim, sorunsuz çalışıyor.

polmurat

Üye
Ekteki rardan çıkan "tmquarantine" klasörünü demişsiniz.rar'dan tmguarantine diye 3 tane dosya çıkıyor hangisini atacağız.

xxtantanaxx

Üye
Teşekkür ederim kardeşim yüreğine sağlık...

Üst Alt