n8 mi c7 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nosteam1

Üye
    Konu Sahibi
n8 mi c7 mi
arkadaslar 2 telefonda gayet güzel

n8 de hdmi 12 mp kamera fm verici qbi qüzel özellikler war

c7 de bunlar yok sadece nfc war

hangisi daha iyi karar veremedim.....

sizinde bi önerisini almak isterim

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
N8 Tabiki de C7 de FM verici de vardır.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c7'de FM verici var. Ama
bence n8 al. :)

nosteam1

Üye
    Konu Sahibi
nfc ile simdilik kredi kartını okutuyorlarmıs :D

pRime.

pRime.

Üye
nokia 701 daha iyi, o varken ben bunları almazdım. gerçi hdmi çıkışını da baya kullanıyorum ama :D

spartuas

spartuas

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Febris
MertcaN9

MertcaN9

Üye
C7 NFC si şimdi böyle basite alıyorsunuz ama ilerde en ileri tekneolijelrden biri olacak her şekilde tasarımı ile ben c7 diyorummmm :yuru

nosteam1

Üye
    Konu Sahibi
ilqinc bi yaklasım ama qzüel :D

----------Eklendi @ 11:05:33 ---------- Yazıldı @ 11:04:55 ----------

hdmi da sürekli bi ilerleyen teknoloji ;)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
NFC nin ulaştığı noktalara ulaşamaz ama ilerde NFC ile kimlik bile olacak o kadar ilerleyecek ki bu teknoloji sizde göreceksiniz :pro:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
keys1903

keys1903

Üye
n8 al şeklin olsun

devil____boy

Üye
c7 kullaniyorum cok memnunum ama simdi telefon alsam ne n8 ne de c7 alirim illa nokia olacak diyorsan 701 al da nokia aldigina deysin bari

haliloz95

Üye
bence nokia alma paran varsa git ıphone4s veya galaxy s2 al eğer daha az paran varsa 701 al c7 veya n8 diyorsan ikisini şöyle aynı anda eline al n8 diyeceksin zaten :)

gogis

gogis

Üye
tasarım konusunda n8 ile kıyasladıklarim (bkz 3310) :) c7 al pişman olmazsın. Görünüşü ile gecelerde sen konuşulursun :D

arkadaşlar bana kamerası ile gelmeyin elimdeki 10.4 mp kodak fotoğraf makinesi bile daha iyi çekiyor :) alacaksan hdmi için al kardeşim. Onu da kullanmayacaksan c7 derim su sıralar indirimde değil indirime girince 750ye çekersin :)

aydogdu_c7

Üye
c7 nfc ileride vazgeçilmez telefonlardan biri olacak ama şuanki özellikler den konuşacak olursak n8 daha gibi duruyo ancak şöyle de bi durum varki n8 in kaba görüntüsü karşısında c7 inanılmaz bi güzelliğe sahip

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
C7 NFC si şimdi böyle basite alıyorsunuz ama ilerde en ileri tekneolijelrden biri olacak her şekilde tasarımı ile ben c7 diyorummmm :yuru

kabul ediyorum ileride önemli teknoloji olcak ama sen sonuçta 10 yıl kullanmıcaksın c7 yi n8 i, o yüzden ilerde önemli olcak bi teknoloji için c7 seçmeye gerek yok N8 al ;)

Re13eL

Re13eL

Üye
tasarım konusunda n8 ile kıyasladıklarim (bkz 3310) :) c7 al pişman olmazsın. Görünüşü ile gecelerde sen konuşulursun :D

arkadaşlar bana kamerası ile gelmeyin elimdeki 10.4 mp kodak fotoğraf makinesi bile daha iyi çekiyor :) alacaksan hdmi için al kardeşim. Onu da kullanmayacaksan c7 derim su sıralar indirimde değil indirime girince 750ye çekersin :)
Darty de 799 tl daha bu gün gidip gördüm
diğer mağazalardah daha ğahalı diyolar ama:)

Suyaka

Suyaka

Üye
Al işte, beklenen konuyu açtın. Seyret şimdi : ))

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
pRime.

pRime.

Üye

adam n8 ve c7 diyor sen 701 diyosn :zuhaha: n8 al kardeşim memnun kalırsın

701'in c7'den görüntü olarak farkı yok ve iki cihazdan da çok daha üstün bir telefon. sen android bölümüne git şimdi burada fazla mesaj kasma :oke:

nosteam1

Üye
    Konu Sahibi
n8 de nfc aparat ile oluormus doqrumu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt