n8 mi c7 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
ya 12 mp kamera ile doğa fotocusu mu olacaksınız ne yapacaksınız arkadaş 3 tuşumuz var bizim :yuru

c7 foreverrrr o bir tasarım harikası :artist:

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
düşünme bile c7 al n8 le pişman olursun

mesut1979

Üye
zaten arkadasin bu konuyu acmasi sacmalik.

distakjo

distakjo

Üye
C7 NFC si şimdi böyle basite alıyorsunuz ama ilerde en ileri tekneolijelrden biri olacak her şekilde tasarımı ile ben c7 diyorummmm :yuru

aynen katılıyorum. Ama nokianın huyudur arkadaş illa telefonda bi eksiklik bırakacaklar. N8 de olmaması zoruma gidiyor.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
cıkan hangı telefon c7 ye benzemıyorkı??? N8 tarzın olsun...

qsaw

qsaw

Üye
[video=youtube;scXKF43Hi4s]http://www.youtube.com/watch?v=scXKF43Hi4s&context=C3223eefADOEgsToPDskIx EuHgE6CX2_wyGeFsDatU[/video]

SilentOne

SilentOne

Üye
way be c7 de fm veri olduqunu bilmiyordum bileydim c7 alırdım ya

meletim

meletim

Üye
arkadaşım tabiki n8 al ayrı bir havası var telefonun .. şuan zaten nfc yaygın bişey deyil ülkemizde tam rayına oturana kadar nfc kullanımı o zamana kadar c7 alsanda telefonu değiştirmiş olursun :) ..

nosteam1

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için herkese tesekkür ediyorum arkadaslar

Türe

Türe

Üye
c7 ;)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Mantıksızlık.NFC Türkiye'de yaygınlaşana kadar C7'den 10 kat daha iyi cihazlar çıkar.Nüfus müdürlüğünde senden Nokia C7 mi isteyecekler sanıyorsun?

Ayrıca kaçınız kredi kartı kullanıyor merak ediyorum?Gereksiz bir teknolojiye aynı parayı vermektense N8 alın.

mesut1979

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4268602]Mantıksızlık.NFC Türkiye'de yaygınlaşana kadar C7'den 10 kat daha iyi cihazlar çıkar.Nüfus müdürlüğünde senden Nokia C7 mi isteyecekler sanıyorsun?

Ayrıca kaçınız kredi kartı kullanıyor merak ediyorum?Gereksiz bir teknolojiye aynı parayı vermektense N8 alın.
[/QUOTE]

o senin dediklerin sadece türkiye icin gecerli,,burasi almanya icin degil.

Febris

Febris

Üye
Aynen n8 al nfc geleceği belirlenmemiş bi teknoloji ilerde neleri cıkar nfc icin c7 alinmaz suan :D

byred55

Üye
dostum eger kamera ıstıyorsan n8 al . pro foto kameraları kadar saglam kamerası var yanı senı her turlu tatmın edecektır. ama denıldıgı gıbı donanımsal olarak hemen hemen aynılar yanı bu durumda yorum yapamam. eger telefonu uzun surelı kullanırım ve nfc de etkın olarak ıhtıyac duyarım dıyorsan kameranında n8den asagı kalır yanı yok (: ve denıldıgı gıbı o zamana yenı modeller cıkar gıbı vesveselere kulak asma. 2007 yılında 3g lı nokia 6233 almıştım ve telefonu aktıf olarak halan kullanıyorum ılk gunkı gıbı. tabı o zaman bılıncsız almıstım 3g nedır bılmıyordum sımdı ıse kullanıyorum ;) umarım yararlı olmuştur ıyı forumlar (:

burakcal2

Üye
bende hem Belle yuklu C7 var hemde 701 var.701 den sonra C7 bana cok yavas geliyor.Kesinlikle 701 derim.ayrica islemci farkli oldugu icin 701 C7 den 2 kat daha iyi
foto cekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt