arkadaslar kararsız kaldım bı yardım edın

Sponsorlu Bağlantılar

sızce hangısı

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kararsız kaldım bı yardım edın
mrb arkadaslar 3 telefon arasında kaldım bı yardım edın bana lutfen sızce hangısını alayım neden

samsung s8530 wawe 2 ----sony erıcsson xperıa x10 mını pro---- htc wıldfıre s

yukarıdan ankete katılabılırsınız

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş içinde bada var ama içinde 1ghz işlemci olan o öbürlerinin işlemcisi 600 mhz
wave 1 e android yüklemişlerdi wave 2 ye de yüklerler heralde ozaman da zaten wave 2 bunlardan üstün olur
biğerlerinin ekranı çok küçük bence ama telefonla oyun, program falan düşünüyosan bunların hiç birini alma

----------Eklendi @ 22:50:25 ---------- Yazıldı @ 22:48:25 ----------

badanın program ve oyun sıkıntısı var diğerlerinin de işlemci sıkıntısı var ona göre karar ver

61semih

61semih

Üye
bu telefonlar sıkıntılı.ama oyunla felan ısım olmaz dersen wave al. htc nın ekranı felan cok ufak desire z ve bu modelını tavsıye etmem

cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
hımmm bunlar ıyı bılgılr cok saolun

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Getirmişsin o fiyata alınabilecek en saçma cihazları koymuşsun.Bütçeni söyle de ona göre yardımcı olalım :)

cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 3 g var bendedee takas edecem bunlarda teklıflerım arasında kaldım

estorak

estorak

Üye
Cidden tercih edebileceğin daha iyi performanslı telefonlar var örneğin Xperia Neo V

MezraL123

MezraL123

Üye
Bence bu üçünden vazgeçip bi iphone 3gs alabilirsin.. Ama üçü arasında dersen hem özellik hem tasarım açısından wave 2 daha güzel bence. Tek sıkıntısı bada ama bada 2.0a güncellersen bazı sıkıntıları düzeltebilirsin. Oyun uygulama vs. pek yoktur ama idare eder.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Eğer öyle diyorsan aralarında en iyisi Wildfire S 'dir.Android ve HTC farkını yaşarsın.Ozaman ne demek istediğimi anlarsın:oke:

cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
wıldfıremı wawe 2 mı xperıyayı gectım ıkısı arasında kaldım sımdı :))))))))))

groupertekin

Üye
Samsung alma sakın ama sakın,Sony güzel ama androidde tabikide HTC.

MezraL123

MezraL123

Üye
Wave 2 al.. 1 ghz işlemci s.clear lcd ekran 5 mp kamera 720p video. Şık da telefon. Htc alana kadar onu al daha iyi..

61semih

61semih

Üye
elindeki telefon burdakılerden daha iyi bence hiç bulaşma.pişman olma

enaa_881

enaa_881

Üye
elindeki telefon burdakılerden daha iyi bence hiç bulaşma.pişman olma

evet arkadaşın dediği doğru en azından htc ve sony den çok daha iyi wave inde içinde bada olması kötü onun içinde android olsa zaten on numara telefon olur

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hiçbiri değil seçimlerinin hepsi yanlış hiçbirinden hayır gelmez.
İdeos X5 düşünebilirsin

Türe

Türe

Üye
wave 2 :oke:

Edit: belki bada 1.2 seni tatmin etmeyebilir ama 2.0 gerçekten tatminkar her ne kadar eksikleri olsada ;)

LEVİS506

LEVİS506

Üye
şıklık diyorsan birazda özellik diyorsan wave 2 diğerleri laf

y n s c n

y n s c n

Üye
Wawe2 güzel cihaz ama bada olması bozuyor.. Eğer işletim sisteminin bi önemi yoksa senin için iyi tercih olur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt