arkadaşlar n95 8gb kaç mhz dir bilen varmı
BrainFree Üye mstf_l' Alıntı: 332 mhz islemci 128 mb ram Genişletmek için tıkla ... E63 daha mı iyi yani
mstf_l Üye BrainFree' Alıntı: E63 daha mı iyi yani Genişletmek için tıkla ... Ben de inanamadim gsm arena ve kullanan bi arkadas dogruladi
BrainFree' Alıntı: E63 daha mı iyi yani Genişletmek için tıkla ... Ben de inanamadim gsm arena ve kullanan bi arkadas dogruladi
BrainFree Üye mstf_l' Alıntı: Ben de inanamadim gsm arena ve kullanan bi arkadas dogruladi Genişletmek için tıkla ... Hmm :dusunce:
mstf_l' Alıntı: Ben de inanamadim gsm arena ve kullanan bi arkadas dogruladi Genişletmek için tıkla ... Hmm :dusunce:
dgrszz Üye o cihazin grafik motoru yeter be nokia n95 n95 8gb cok sahane bir makina arkadaslar biraz kaba amam olsun kaya gbi
o cihazin grafik motoru yeter be nokia n95 n95 8gb cok sahane bir makina arkadaslar biraz kaba amam olsun kaya gbi
BrainFree Üye dgrszz' Alıntı: o cihazin grafik motoru yeter be nokia n95 n95 8gb cok sahane bir makina arkadaslar biraz kaba amam olsun kaya gbi Genişletmek için tıkla ... İlk çıktığında N8 parasıydı 1 milyardı diye hattırlıyorum 8 gb olanı.
dgrszz' Alıntı: o cihazin grafik motoru yeter be nokia n95 n95 8gb cok sahane bir makina arkadaslar biraz kaba amam olsun kaya gbi Genişletmek için tıkla ... İlk çıktığında N8 parasıydı 1 milyardı diye hattırlıyorum 8 gb olanı.
BrainFree Üye delimotor' Alıntı: e63 daha hızlı olabilir çünkü e63 tema efekti yok ama n95 8gb de var Genişletmek için tıkla ... E siz de kullanmayın hem tema efekti MHz yi değiştirmez değiştirse bile virgül oynar
delimotor' Alıntı: e63 daha hızlı olabilir çünkü e63 tema efekti yok ama n95 8gb de var Genişletmek için tıkla ... E siz de kullanmayın hem tema efekti MHz yi değiştirmez değiştirse bile virgül oynar