İSTEK| Samsung Genoa C-3510 Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
İSTEK| Samsung Genoa C-3510 Oyun
Öncelikle herkese merhaba ya şu samsung genoa aldım gayet memnunum ama oyun indirmek istiyorum ama fruit ninja oyunu bulamadım corby'de olur heralde arkdaşlar lütfen adam akıllı bi oyun yok şu telefon için sadece fruit ninja oyununu istiyorum lütfen :s yardım maxicep :)

game74

Üye
B5310 Corby Pro kullanıcısıyım,genoa da benim telefonum gibi java tabanlı,Fruit ninja istiyorsan var ama berbat denebilir belki ilerde çıkar ama şuan .jar olarak berbat,oyun istersen sana bi paket hazırlarım :)

radres_serdar

Üye
tabiki süper olur hazırlarsan ve içinde managerlik olursa dahada süper olur :)

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen atarmısın oynamak istiyorum berbat olsada bir iki tane daha oyun koy paket yap ver bana lütfen :)

game74

Üye
Çok özür dilerim görmemişim,kendi telefonumda oynadığım oyunlardan atıyorum umarım beğenirsiniz,genoa java boyutunu umarım arttırmışsındır,senin için upload ettim inş açılır hepsi,olmazsa gene geri dön bana-->

beatboxqwe

Üye
bedawap.com a gir gezin bulursun. Arkadaşım Galaxy Fit e ordan buldu.

BY-SERSERİ

Üye
samsung genoa ya nsl türkçe dil atabilirim ?????

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol tabiki arttırdım:D olmazsa geri dönreim eger olursa bende sana melodi paketimi veeyim 120 MB :D

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
Çok özür dilerim görmemişim,kendi telefonumda oynadığım oyunlardan atıyorum umarım beğenirsiniz,genoa java boyutunu umarım arttırmışsındır,senin için upload ettim inş açılır hepsi,olmazsa gene geri dön bana-->

Kardeş bununm içinde varmı ? ninja fruit

game74

Üye

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
peki bişey daha bana Angry Birds Lazım Ama 1. Değil bitirdim onu Rio veya Season Lazım varsa Upload Yapasna kardeşm lütfen

kralvampir

kralvampir

Üye
Arkadaşım linkler ölmüş.Yenileyebilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt