Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydogdu_c7
Üye
Konu Sahibi
sizce hangisi ?
forumda bildiğim kadarıyla 3 tane belle dolaşıyor madness kurtuluş40 taylor , sizce hangisi daha kullanışlı ve sorunsuz ?
polluxea♪
Üye
kurtulus abinin yaynladıgı taylor da bi kac sorun dısında sorun yok..ama braz daha bekle editleyp tekrar yaynlıycak kurtulus abi
qsaw
Üye
Kuruluş Diye Duymuşdum
Suyaka
Üye
Ben Madness arkadaşımızın yayınladığını kullanıyorum. Hemen hemen orjinâlle aynı. Kurtuluş abininkini henüz denemedim ama onun da oldukça iyi olduğundan kuşkum yok.
Ben Madness arkadaşımızın yayınladığını kullanıyorum. Hemen hemen orjinâlle aynı. Kurtuluş abininkini henüz denemedim ama onun da oldukça iyi olduğundan kuşkum yok.
ben sağolsun kurtuluş abinin belleyi kullanıyorumhiç bi takılma yada sorun göremedim
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Ben C7 icin yapmiyorum yapmadimda!
Bilginiz olsun.
MertcaN9
Üye
arkadaşlar özelikle C7 kullananlar hangi belleyi kullandığınız gerçekten biliyormusunuz ???...ben madnessinkini merak ediyorum açıkcası ama hala karar veremedim..