BeLLe Yeni WidgetLer (.Sis)

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
BeLLe Yeni WidgetLer (.Sis)

Benim Telefonumdan Bir kaç görüntü. Her Widget Ayrı Ayrı .sis olarak düzenlenmiştir. Sisteminizde Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız. Bunu Yapmadan Önce C:/200159c0\themes klasörünü silip yükleme yapın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asdemed21, vcihan, Tuba ve 2 diğerleri

metyuu

metyuu

Üye
C:/200159c0\themes klasörünü silince orjinal widgetler silinecekmi kardeşim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Teşekkür ederim Gerçekten Güzel bir paylaşım. Ellerinize sağlık....

----------Eklendi @ 09:48:19 ---------- Yazıldı @ 09:47:05 ----------

C:/200159c0\themes klasörünü silince orjinal widgetler silinecekmi kardeşim

Metyuu orjinal widgetler silinmiyor. Sadece bu yeni widgetleri yükleyebilmen için uygulanması gereken yol bizzat test ettim...

metyuu

metyuu

Üye
tamam kardeşim bir soru daha sorayım bu klasörü ilk sileceğiz sildiğimiz zaman telefonu yeniden başlatacağızmı yoksa silince theme klasörünü widgetleri hemen yükleyebilirmiyim.

----------Eklendi @ 10:22:42 ---------- Yazıldı @ 09:51:17 ----------

yok yemedi o klasörü sildim ama var olanın üstüne kurmadı güncelleme hatası dedi

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim bir soru daha sorayım bu klasörü ilk sileceğiz sildiğimiz zaman telefonu yeniden başlatacağızmı yoksa silince theme klasörünü widgetleri hemen yükleyebilirmiyim.

----------Eklendi @ 10:22:42 ---------- Yazıldı @ 09:51:17 ----------

yok yemedi o klasörü sildim ama var olanın üstüne kurmadı güncelleme hatası dedi

Var oLanları neden yüklemeye çalışıyorsun. Rompatcher yamaların aktifmi ?

metyuu

metyuu

Üye
rompatcher kurulu değil yanlız kurtuluş arkadaşımızın saatini değiştiremedim digital saati yüklemiyor. onu değiştirmek için hangi dosya silinmeli biliyormusun kardeşim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Teşekkürler C7 Belle Olumlu.

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher kurulu değil yanlız kurtuluş arkadaşımızın saatini değiştiremedim digital saati yüklemiyor. onu değiştirmek için hangi dosya silinmeli biliyormusun kardeşim

Sadece C:/200159c0 şu klasörü silip telefonunu yeniden başlatırmısın düzelirse haber ver ama ;)

lewent2020

lewent2020

Üye
şu hava durumu widgetini kurdum ama hiçbirşey çıkmadı,uygulamalarda yüklü olarak görünüyor.bi ayarı falan varmıdır?

uruno

uruno

Üye
anna da çalışırmı acaba

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Ben C:/200159c0/themes klasörünü sildim ve telefonu başlatmadan yükledim hepsini sonra başlattım hata falan verdi ama vız gelir trans gider. sonra baktım ki hepsi yüklenmiş ve gayette hoş :)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
metyuu

metyuu

Üye
neyse aksama denerim o klasörü silmeyi şimdi sorun olmasın telefonda, işyerinde onla uğraşmayım.

• Beğen
spartuas

spartuas

Üye
THemes klasörünü silmedim. Kurdum ve yamayı aktif ettim. Ve oldu. C7 belle...

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi

Sende oLmayan Widgetleri Kurduysan Pek bir sorun Çıkarmıyor Çünkü Aynı Klasörler içerisine kuruluyor değişim yoksa dosyalarda zaten güncelleme hatası almıyorsun veya dosya silmeye gerek kalmıyor ;)

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Eline sağlık...
Hepsini kurdum c hafızada 15 mb felan yer kapladı..

• Beğen
lewent2020

lewent2020

Üye
C:/200159c0/themes klasörünü sildinmi peki yükledikten sonra ?

Maalesef Çalışmaz..

dün silmiştim ben o klasörü ve sinirlenmiştim bütün ana erkanlarımda ki kısayol ve widget ler gitmişti.Hallettim dostum emeği geçemlere Teşekkür ederim.

Yeni widgetler bi harika

• Beğen
metyuu

metyuu

Üye
eline sağlık kardeşim widgetler güzel, hepsini yükledim. teşekkürler bir saatide hallettim mi tamamdır.

• Beğen
[alikan]

[alikan]

Üye
tşkrler ellerine sağlık

• Beğen
Re13eL

Re13eL

Üye

bende deneyeyim zaten hepsini değil aradan seçerek yüklicem :)

bu arada konuyu açan arkadaşıma da teşekkürler.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt