SE XPERİA neo Mu Yoksa ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
SE XPERİA neo Mu Yoksa ?
Arkadaşlar xperia neo'yu çok beğendim ztn yeni telefon alacağım bundan daha iyi diyebileceğiniz bir tel var mı aynı fiyatlatta olan.
Yada kullanan veya bilen birileri kötü yanları söyleyebilir mi?

lunatics26

lunatics26

Üye
:oke: güzel telefon bence ama şarjı çok az gidiyor :S

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Zaten ihtiyaçlarını karşılıyorsa daha iyisine para vermen çok gereksiz ki Neo gerçekten çok iyi bir telefondur, için rahat olsun.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
eyw.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
htc desire z var ona da bakabilirsin.

y n s c n

y n s c n

Üye
O fiyatlarda kafa kafaya olan optimus black var, daha üst segment istiyorsan fiyat olarak değişir zaten sen bu fiyat aralığında arıyorsun..
Neo'nun tasarımı ve ekran boyutu pek hoşuma gitmiyor benim tabi güzellik göreceli birşeydir :) Seçim senin dostum :oke: Optimus black'ede bi bakmanı tavsiye ederim..

DEMONHANTER

Üye
xperia neo yu tavsiye ederim bana kalırsa tek kötü yünü 720p video cekiminde ufaktan takılmalar oluyo ama cok bariz diil onun haricinde çok ii bir telefon ben cok memnunum

beyazitcakir31

Üye
O fiyatlarda kafa kafaya olan optimus black var, daha üst segment istiyorsan fiyat olarak değişir zaten sen bu fiyat aralığında arıyorsun..
Neo'nun tasarımı ve ekran boyutu pek hoşuma gitmiyor benim tabi güzellik göreceli birşeydir :) Seçim senin dostum :oke: Optimus black'ede bi bakmanı tavsiye ederim..
dostum hafıza kartını class 6 veya üstü bir kartla değiştirirsen sorunun kalmaz

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Neo yu bende araştırdım almayı düşünüyordum ama ötv zammı nedeniyle fiyatlar baya artmış o yüzden ertelemiştim güzel telefon gerçekten tasarımı çok hoş.

fatihozubek

Üye
bizzat neo kullanan biri olarak söylüyorum sarji oyle bir gün degi liki buçuk gün.güncelleme yapınca süper hale geliyor;)

• Beğen
Tepkiler: yumyjikk2
spawnozkan

spawnozkan

Üye
valla bu özl.sahip bu kadar güzel bi telefon pek görmedin alternatifler tabiki her zaman var ama bi kullanıcı olarak şarjıda gayet normal ben sürekli demeyelimde cok sık oynuyorum tel. gör yapıyorum şarjıda 2 gün net gidiyor normal bi kullanıcı telefonun ayarlarını iyi yaparsa 2.5 gün kullanır

Masha

Masha

Üye
SE Xperia Neo, fiyat ve kalite olarak ancak Galaxy S ve Optimus Black karşılaştırılır.

y n s c n

y n s c n

Üye
Neo'nun parça kalitesi berbat diyebilirim. Birgün bi parçası elinde kalırsa şaşma :) Ayrıca ekranı oldukça kücük.

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
emirkan25

emirkan25

Üye
arkadaşlar bende htc evo ile neo arasında kaldım neo yu 320 mb lık hafızasından dolayı takıntıdayım htc evo ise ekranı 4.3 olmasından dolayı siz ne dersiniz

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
optimus black ile neonun fiyati bir degil karsilastirmaya luzum yok.

Okeanus

Okeanus

Üye
neo derim.. galaxy w de iyidir hocam bende neo var gayet memnunum güncelleme yaptım dehset degistirio sarj süresini (:

axi35

Üye
kesinlikle xperia neo yu tavsiye ederim. gerek ekran kalitesi, gerek işlemci hızı gerekse de batarya ömrü ile mükemmel bir telefon. Android olmasını zaten hiç söylemiyorum bile :)

ladrex84

ladrex84

Üye

Bana küçük geliyor :) En ideal 4 inç veya 4.3 :)

ohalde bir tane tablet al kendine, sığdırabilirsen cebine koyarsın senin için daha geniş ekran bir tek dizüstü kalıyor bilader.. neo v iyidir siz şaşmayın ondan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt