Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SE XPERİA neo Mu Yoksa ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raikirin
Üye
Neo kullanıcılarına bir sorum var.İnternette izlediğim kadarı ile Neo'nun web tarayıcısı flash içerikli sitelerde kaydırmalar yaparken çok takılıyor.Bu benim için büyük bir sorun.Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz?
teogurkan
Üye
xperia serisinin arc veya arc s modelini alabiliyorsan onları almanı tavsiye ederim özellikle arc s i ama başka model düşünüuorsan xperia neo al ilk başlarda 1 gün gidiyor sarjı ama sonradan 2 günde bir sarj ediyorsun
Neo kullanıcılarına bir sorum var.İnternette izlediğim kadarı ile Neo'nun web tarayıcısı flash içerikli sitelerde kaydırmalar yaparken çok takılıyor.Bu benim için büyük bir sorun.Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz?
Dostum Neo V kullanıyorum.Öyle bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.Neo ve Neo V'nın donanımı aynı olduğu için Neo'da da sorun yaşamazsın.Ha içim rahat etsin diyorsan alternatif tarayıcı programı yüklersin tele.
aqx
Üye
Gerçekten çok güzel telefon ve sana önerim yurt dışına gidip gelen tanıdık varsa yurtdışından aldır adamın pasaportuna yazdır ama unutma aldırırken türkçe dil ve menü seçenekleri varmı diye sordur benim arkadaş maruz kalmıştı böyle