• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 4S İnceleme, Videolu İncelemesi ve Teknik özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salihk

salihk

Emekli Yönetici
iphone kötü değil sadece KOCAMAN bir K A Z I K Kusura bakmayın ben Öyle Düşünüyorum siz öyle düşünmeyebilirsiniz saygı duyarım. en düşük fiyat 2760 tl oda avea da :D kusura bakmayın ama insanlar enayi değil olanlar varsa bilemem ama arkadaslar soyluyorlar illa telefonu kullanmak gerekmiyor Biz sosyete değiliz ki gösteriş yapalım türk insanı çok gösterişlidir herşeyin en iyisini herkez ister ama görünen oki Kazıklanıyoruz ? değmez o kadar para vermeye arkadaslar 5000 lirada olsa cebinde bizim türk insanı gider alır :) iphone işte yarınları hesap etmeyipde paraları iphonelara yatırırsak halimiz neolur harap olur valla

WebStyle

WebStyle

Üye
İphone 4s gerçekten çok pahalı.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
buyurun bakın bu kadar da olmaz :) reklamda tam üstüne denk gelmiş valla ne kazık hemde

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yakışmadıgını biliyorum ama insanları göz göre göre buna alet olmalımıdır sizce mantıklımı bir tane marka için bu kadar paha biçilebilirki

----------Eklendi @ 19:14:32 ---------- Yazıldı @ 19:13:21 ----------

işte teknoji arkadaşlar insanın kanın emiyolar ben öyle düşünüyorum

fullwar

fullwar

Üye

yakışmıyor, kişiseLLeştirmeye gerek yok ki .. diLeyen aLır diLemeyen aLmaz

Siri dışında ekstra bir artısı olmayan bir telefon nasıl olurda Galaxy S2'nin neredeyse 2.5 katı pahalı olur? Tamam Galaxy S2 ve İPhone 4s ayarında 3-4 tane telefon varda. Galaxy S2 hertürlü testte kıl payıylada olsa en iyi telefonken bu para bence çok mantıksız. Apple'ın sadece telefonları değil sattığı her cihaz ve yazılım aşırı pahalı.

EFG_07

EFG_07

Üye
yakışmadıgını biliyorum ama insanları göz göre göre buna alet olmalımıdır sizce mantıklımı bir tane marka için bu kadar paha biçilebilirki

----------Eklendi @ 19:14:32 ---------- Yazıldı @ 19:13:21 ----------

işte teknoji arkadaşlar insanın kanın emiyolar ben öyle düşünüyorum

Zevkler ve renkler tartışılmaz isteyen istediğini alır veya almaz o kişinin kendi bileceği bir iş ve bu kimseyi de ilgilendirmez ayrıca teknoloji insanın kanını emiyor diyorsun ancak malesef ki bu sadece Türkiye de oluyor yüzde 47 vergi olan ayrıca bunun yanında gümrük vergisi , ötv ve aracı firmaların kattıkları kar oranlarıyla fiyatlar uçuyor dünya da en yüksek vergiyi biz uyguluyoruz sonra da bilip bilmeden çıkıp teknoloji insanların kanını emiyor , insanları enayi yerine katıyorlar deniliyor bir şey konuşurken bilerek konuşmak daha mantıklı olur.

salihk

salihk

Emekli Yönetici

Zevkler ve renkler tartışılmaz isteyen istediğini alır veya almaz o kişinin kendi bileceği bir iş ve bu kimseyi de ilgilendirmez ayrıca teknoloji insanın kanını emiyor diyorsun ancak malesef ki bu sadece Türkiye de oluyor yüzde 47 vergi olan ayrıca bunun yanında gümrük vergisi , ötv ve aracı firmaların kattıkları kar oranlarıyla fiyatlar uçuyor dünya da en yüksek vergiyi biz uyguluyoruz sonra da bilip bilmeden çıkıp teknoloji insanların kanını emiyor , insanları enayi yerine katıyorlar deniliyor bir şey konuşurken bilerek konuşmak daha mantıklı olur.

tartişılmaz isteyen istediğini yapar buna lafım yok ama gelir Dağılımı konusu yani sen 3 ay maas biriktir git al bilader sana veya ona buna o yakısır onemlı olan bu degıl nasıl kazıklandıgı akıl var mantık var 2379 tl de az para deyıl hanı neler yapılır neler senın telefonundan 5800 den 7 veya 8 tane alıyor veya nokia sarj aleti kactane alırsın bu parayla :D 2 sıde iş görüyor işte zevk meselesi artık ne anlarsın onu bilemem ama herşeye ortada yazılanlar çizilenler. pahalı kardesım bu ülkede pahalı sana gelsın bana gelmesın :D

EFG_07

EFG_07

Üye
tartişılmaz isteyen istediğini yapar buna lafım yok ama gelir Dağılımı konusu yani sen 3 ay maas biriktir git al bilader sana veya ona buna o yakısır onemlı olan bu degıl nasıl kazıklandıgı akıl var mantık var 2379 tl de az para deyıl hanı neler yapılır neler senın telefonundan 5800 den 7 veya 8 tane alıyor veya nokia sarj aleti kactane alırsın bu parayla :D 2 sıde iş görüyor işte zevk meselesi artık ne anlarsın onu bilemem ama herşeye ortada yazılanlar çizilenler. pahalı kardesım bu ülkede pahalı sana gelsın bana gelmesın :D
Elbette doğru olan ayağını yorganına göre uzatmaktır ancak dediğim gibi isteyen istediğini alır ve bu kimseyi ilgilendirmez ki zaten bunu tartışmak bile çok saçma , gereksiz kişilerin tartışacağı türden konulardır sonuçta hiç kimse birbirini ilgilendirmez , her neyse konuya gelecek olursak dediğim gibi bizim ülkemizde elektronik ürünler çok pahalı amerika da Türk lirasıyla hesaplandığında bu telefonu 1150 liraya alıyorsun ama Türkiye de ki fiyat rakamları uçuk bu belli ayrıca madem bu kadar yüksek fiyatlardan şikayetçisin bunu baştakilere söyleyeceksin buraya değil.

MezraL123

MezraL123

Üye
İphone kullanmadan hemen fiyatıyla kötülemeyin,daha iyi daha güçlü performanslı olan var.
Ama şahsen cebimde televizyon ekranı büyüklüğünde 4'' üzeri telefon taşıyacağıma tablet pc taşırım daha iyi.
Yere düşünce yok kırılıyormuş yok çatlıyormuş,her telefon kırılır o mu kırılmayacak?
Çok güçlü çok performanslı telefon var,işin bide bu yanı var yapılan her uygulama her kılıf,kulaklık vs iphone,ipad,ipod için üretiliyor(ios).
Cebime sığmıyan,büyük ekranlı,çabuk ısınan,ürün gurubu(kulaklık,kılıf vs) aramaktan sıkılan,bataryası boyundan bile küçük olan.
Telefon olacağına cebime sığabilen,bataryasıda günü geçirilebilen bir iphone olur ama hepsine bedel olur.

4" üzeri telefonlar hiçte televizyon kadar değil sgs2yi tek elle rahatlıkla kullanabilceğine emin olabilirsin. Ayrıca cebine 7"lik tablet sığdırabilceksen buyur tablet taşı bencede.
Nedense hiç bi telefon iphone kadar çabuk kırılmıyo bunu bi araştır derim. Beğenmediğin 'televizyon kadar ekranlı' samsung telefonlar yere elli kere düşüyo ama tık yok. Ayrıca kaliteli bi plastikle çatlama bile yaşamıyo. Gorilla glass ekranla çizilmiyo bile. Yani sağlamlık konusunda iphonedan kat kat iyiler. Birsürü test var bu konuda bence bi incele.
Aksesuar sadece iphone için mi üretiliyo sanıyosun? Samsung telefonlar içinde boy boy kılıflar var. Ayrıca kulaklıklar sabittir 3.5mm girişli her telefona uyar sadece iphone için değil. Sırf bunlar için açılan onlarca aksesuar mağazası bile var.
Telefon cebimizede sığıyo ekranı o kadar büyükte değil hiç bi zaman el yakıcak derecede ısınmayıda başaramıyo bişeyide istediğimizde gayet rahatta buluyoruz bataryasıda emin ol iphonedan fazla gidiyo. Hatta bizim telefonların arka kapağı çıkarabilir olduğu için yüksek mAh değerli bataryalar alıp kullanım süresini iki güne bile çıkarabiliyoruz :)

fullwar

fullwar

Üye
4" üzeri telefonlar hiçte televizyon kadar değil sgs2yi tek elle rahatlıkla kullanabilceğine emin olabilirsin. Ayrıca cebine 7"lik tablet sığdırabilceksen buyur tablet taşı bencede.
Nedense hiç bi telefon iphone kadar çabuk kırılmıyo bunu bi araştır derim. Beğenmediğin 'televizyon kadar ekranlı' samsung telefonlar yere elli kere düşüyo ama tık yok. Ayrıca kaliteli bi plastikle çatlama bile yaşamıyo. Gorilla glass ekranla çizilmiyo bile. Yani sağlamlık konusunda iphonedan kat kat iyiler. Birsürü test var bu konuda bence bi incele.
Aksesuar sadece iphone için mi üretiliyo sanıyosun? Samsung telefonlar içinde boy boy kılıflar var. Ayrıca kulaklıklar sabittir 3.5mm girişli her telefona uyar sadece iphone için değil. Sırf bunlar için açılan onlarca aksesuar mağazası bile var.
Telefon cebimizede sığıyo ekranı o kadar büyükte değil hiç bi zaman el yakıcak derecede ısınmayıda başaramıyo bişeyide istediğimizde gayet rahatta buluyoruz bataryasıda emin ol iphonedan fazla gidiyo. Hatta bizim telefonların arka kapağı çıkarabilir olduğu için yüksek mAh değerli bataryalar alıp kullanım süresini iki güne bile çıkarabiliyoruz :)

Aksesuar konusunda hakkı var. iPhone'a çıkan aksesuar sayısı diğer telefonların hepsine yakındır herhalde. Birkaç teknoloji dergisi (Chip, Oyungezer, Log falan) takip ediyorum ve buralarda sık sık "iPhone'a kılıf, iPhone'a askı, bak iPhone'a röştü kesici (? :))" incik boncuk şeyler çıkıyor. Ben daha Wave II'me doğru düzgün bir "cover" bulamadım.

MezraL123

MezraL123

Üye

Türk lirasıyla hesaplandığında bu telefonu 1150 liraya alıyorsun ama Türkiye de ki fiyat rakamları uçuk bu belli ayrıca madem bu kadar yüksek fiyatlardan şikayetçisin bunu baştakilere söyleyeceksin buraya değil.

Çıkan haberlerine göre iphone maliyetinin dört katına satılıyo. Buna rağmen Amerika'da 1150 lira civarı. Sizcede bu mantıksız değil mi? Diğer hiç bi telefon daha iyi olsa bile bu kadar pahalı olmuyo nedense. Ayrıca ötvdir kdvdir bilmemnedir bunlara bizim yapabilceğimiz bişey yok. Asıl sorun şu yurtdışından getirtme fırsatın yoksa Türkiye'de sırf iphone diye yada sırf şekli güzel, havalı olur diye +3000 tl veripte bu telefon alınır mı? Bence alınmaz..
Yarı fiyatına galaxy s2 var. Hadi beğenmediniz HTC sensation var. Onu bile beğenmediniz o kadar Motorola droid razr bilmemne bin çeşit telefon var. Ne bu iphone meraklılığı?

----------Eklendi @ 16:43:13 ---------- Yazıldı @ 16:42:39 ----------

Ayrıca söylemeyi unutmuşum galaxy s2 iphonelardan daha hafif ve daha ince :)

----------Eklendi @ 16:45:51 ---------- Yazıldı @ 16:43:13 ----------

Aksesuar konusunda hakkı var. iPhone'a çıkan aksesuar sayısı diğer telefonların hepsine yakındır herhalde. Birkaç teknoloji dergisi (Chip, Oyungezer, Log falan) takip ediyorum ve buralarda sık sık "iPhone'a kılıf, iPhone'a askı, bak iPhone'a röştü kesici (? :))" incik boncuk şeyler çıkıyor. Ben daha Wave II'me doğru düzgün bir "cover" bulamadım.

Söylemek istediğim bi şeyi aradığında buluyosun. O kadar telefoncu onları bile geçtim avmlerde standlar hadi onları bile geçtim sırf aksesuar için açılan marketler var. Ankara'da bunların çoğuna rastladım ve şahsen konuşuyorum sgs2 için fazlasıyla çeşit var. Ha hiç bi samsung kullanıcısı iphone kullanıcısı kadar 'gösterişli' olmadığı için o kadar takmıyoruzdur orası ayrı..

fullwar

fullwar

Üye
Hep pahalı dedikte hiç alete yorum yapmadık. Bence gayet başarılı iPhone4'ün üzerine çıkmışlar ve piyasadaki en iyi telefonlardan biri hala. Siri çok güzel bir artı ve özellikle yeni nesil işlemci ve yeni işletim sistemiyle uzun zaman lider konumlardan birinde oturacak. Ne kadar kızsakta, ne kadar pahalı desekte bu cihazın iyi olmadığı anlamına gelmiyor. Şu an alsam Galaxy S2 alırdım orası ayrı fakat iPhoneda çok şık.

MezraL123

MezraL123

Üye
Telefon güzel orasına lafım yok. Zamanında incelememi yapmış gerektiği yerde övmüştüm bile iphone 4ü. İphone düşmanlığım yok. Sadece gösteriş amaçlı alan insanlara karşı pek iyi düşüncelere sahip değilim. Bi telefonada şahsen o kadar para vermem. İşlemcisi iyi, stabil, cpusu fazlasıyla iyi ve evet piyasadaki en iyilerden. Ama testlere göre nexus geçiyomuş 4si. Hem artık çift kanallı bellekler çıktı ( Optimus 3D ) ne kadar lider olur bilmem. Bu Galaxy S2 içinde geçerli tabi. İphone şık onada lafım yok. Ama keşke biraz sağlam ve biraz ucuz olsaymış..

EFG_07

EFG_07

Üye
Çıkan haberlerine göre iphone maliyetinin dört katına satılıyo. Buna rağmen Amerika'da 1150 lira civarı. Sizcede bu mantıksız değil mi? Diğer hiç bi telefon daha iyi olsa bile bu kadar pahalı olmuyo nedense. Ayrıca ötvdir kdvdir bilmemnedir bunlara bizim yapabilceğimiz bişey yok. Asıl sorun şu yurtdışından getirtme fırsatın yoksa Türkiye'de sırf iphone diye yada sırf şekli güzel, havalı olur diye +3000 tl veripte bu telefon alınır mı? Bence alınmaz..
Yarı fiyatına galaxy s2 var. Hadi beğenmediniz HTC sensation var. Onu bile beğenmediniz o kadar Motorola droid razr bilmemne bin çeşit telefon var. Ne bu iphone meraklılığı?

Çıkan haberlere göre diyorsun hangi haberlere göre ? Ve doğru olduğu nereden belli ? Ayrıca gelip samsung , htc vs. Telefonları iphone ile karşılaştırıyorsun ben yazımda herhangi bir telefonla kıyaslama yapmadım ki gelip burada diğer firmaları övüyorsun isteyen alır veya almaz kime ne ? ayrıca amerikada ki satış fiyatlarında ki rakamlara bakın ondan sonra burada ki fiyatlar ve uydurma haberlere bakmanızı öneririm.

MezraL123

MezraL123

Üye
Haberi araştırdım ama linkini bulamadım. Galiba scroll yada shiftdelete'deydi. Ne kadar doğru bilmem zaten habere göre dedim bende. Ayrıca ben karşılaştırma fln yapmadım. Yazılanlara kendimce bi cevap verdim. Karşılaştırmayı ben kendi konumda yapmıştım. Hiç bi telefonu övme çabamda yok ben doğruları söylüyorum. Alınıp bu kadar sinirleniyosanız bu sizin bileceğiniz iş. Paranız çoksa gider alırsınız banane. Hem ben almayın kötü telefon fln mı dedim? Hayır. Amerika'daki satış fiyatlarınıda gayet iyi biliyorum ne kadar sattığınıda gayet iyi biliyorum siz kafanızı yormayın. Benim söylediğimde zaten Türkiye'deki fiyatının uçuk olması. Ayrıca ötv vs etmenler tüm telefonlar için geçerli ama hiç bi telefon iphone kadar pahalı değil. Siz önce bi yazılanları düzgünce okuyun sonra yalan yanlış anlayıpta tartışma başlatmayın. Herşeyden önce bi sakin olun ki seviye bozulmasın. Ama eğer konuyu biliyorum bu böyledir diyosanızda her türlü münakaşaya varım :)

fullwar

fullwar

Üye

Çıkan haberlere göre diyorsun hangi haberlere göre ? Ve doğru olduğu nereden belli ? Ayrıca gelip samsung , htc vs. Telefonları iphone ile karşılaştırıyorsun ben yazımda herhangi bir telefonla kıyaslama yapmadım ki gelip burada diğer firmaları övüyorsun isteyen alır veya almaz kime ne ? ayrıca amerikada ki satış fiyatlarında ki rakamlara bakın ondan sonra burada ki fiyatlar ve uydurma haberlere bakmanızı öneririm.

"EFG_07" Lütfen gri renkte yazma. Beyaz fonda gözükmüyor. Gözümü bozacaksın. :)

Haberi araştırdım ama linkini bulamadım. Galiba scroll yada shiftdelete'deydi. Ne kadar doğru bilmem zaten habere göre dedim bende. Ayrıca ben karşılaştırma fln yapmadım. Yazılanlara kendimce bi cevap verdim. Karşılaştırmayı ben kendi konumda yapmıştım. Hiç bi telefonu övme çabamda yok ben doğruları söylüyorum. Alınıp bu kadar sinirleniyosanız bu sizin bileceğiniz iş. Paranız çoksa gider alırsınız banane. Hem ben almayın kötü telefon fln mı dedim? Hayır. Amerika'daki satış fiyatlarınıda gayet iyi biliyorum ne kadar sattığınıda gayet iyi biliyorum siz kafanızı yormayın. Benim söylediğimde zaten Türkiye'deki fiyatının uçuk olması. Ayrıca ötv vs etmenler tüm telefonlar için geçerli ama hiç bi telefon iphone kadar pahalı değil. Siz önce bi yazılanları düzgünce okuyun sonra yalan yanlış anlayıpta tartışma başlatmayın. Herşeyden önce bi sakin olun ki seviye bozulmasın. Ama eğer konuyu biliyorum bu böyledir diyosanızda her türlü münakaşaya varım :)

Seviyeli tartışma diyelim. Yanlış anlaşılabilir. :)

fullwar

fullwar

Üye

Evet orası belki öyle ama o fiyatlara "telif hakları, yazılım ve program sertifikaları (onlarca başka firmaya ait yüzlerce telif ve sertifika), lojistik ve dağıtım ağı maliyetleri, teknik destek ve bilglendirme bölümleri, proje geliştirirken harcanan maliyetler, test prosedürleri, reklamlar" falan filanda var. Tamam pahalı olabilirde bunlarıda düşünmek lazım. Sonuçta 4 milyonu geçmişler Türkiyede. Parası olan alıyor yani.

Yok yanlış anlamadım, bende aynı fikirdeyim. Takılma fazla. :) Şimdi biri hediye etse fenamı olurdu? Çatır çatır kullanmazmıydık? Nerde o günler? :)

MezraL123

MezraL123

Üye
Yanlış anlıyosunuz. Size telefonu almayın kötü vs bişey söylemiyorum. Ama bi düşünün, saydıklarınızın çoğu da vergilerde o da bu da herşey tüm telefonlar için geçerli bi durum. 175 dolarlık bi telefon 650 dolara Amerika'da 3000 küsür tlyede Türkiye'de satılıyosa ben bu telefona pahalı derim kusura bakmayın. Ha telefon iyidir orası ayrı. İhtiyacın varsa gider alırsın yoksada almazsın. Ama yarı fiyatına eşdeğer telefonlar varken şahsen gidipte iphone diye 3000 lira vermem ben bi telefona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt