• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 4S İnceleme, Videolu İncelemesi ve Teknik özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 4S İnceleme, Videolu İncelemesi ve Teknik özellikleri
iPhone 4S, iPhone 4S arayüzü, iPhone 4S bağlantıları, iPhone 4S boyutları, iPhone 4S çıkış tarihi, iPhone 4S ekran inceleme, iPhone 4S fiyat, iphone 4s fiyatı, iPhone 4S fiyatlandırma, iPhone 4S güç tüketimi, iPhone 4S ikinci el, iPhone 4S ikinci el fiyatı, iPhone 4S inceleme, iPhone 4S işletim sistemi, iPhone 4S kutu içeriği, iPhone 4S ön sipariş, iPhone 4S özellik, iPhone 4S özellikler, iPhone 4S özellikleri, iPhone 4s renk seçenekleri, iPhone 4S resim, iPhone 4S resimler, iPhone 4S review, iPhone 4S reviews, iPhone 4S satıldığı yerler, iPhone 4S satın al, iPhone 4S satış fiyatı, iPhone 4S spec, iPhone 4S specification, iPhone 4S specifications, iPhone 4S specs, iPhone 4S tam inceleme, iPhone 4S teknik özellikler, iPhone 4S teknik özellikleri, iPhone 4S türkiye, iPhone 4S türkiye fiyatı

iPhone 4 isimli akıllı cep telefonuyla birlikte küresel pazardaki popülerliğini en üst seviyeye çıkartmayı başaran isim olan Apple firması, şimdilerde ise iPhone 4S isimli modelle birlikte karşımıza çıktı. Küresel pazarda firma adına hayal kırıklığı yaratacağı düşünülen model iPhone 4′ün özellik olarak daha gelişmiş versiyonu olarak karşımıza çıkarken, tasarım olarak ise hiçbir değişiklik içermiyor. Firmanın üst segment kullanıcıları için hazırladığı bu model yapılan araştırmaların yanı sıra küresel pazarda şimdiden milyonluk satışları geride bırakmayı başararak isminden söz ettirmeyi başarıyor.
Bu yazıda okuyacaklarınız
Teknik Özellikleri
İşletim Sistemi ve Arayüzü
Bağlantı ve Uygulamalar

Tasarım ve Taşınabilirlik

Ekran İnceleme

Kamera İnceleme

Güç Yönetimi ve İşlemci

SHS

SHS

Üye
teşekkürler çok yararlı oldu..

Ocean258

Ocean258

Üye
Bu telefona türkiyede satış rekoru kırarsa hıc kımse ağlamasın ülke ekonemısı hakkında.. 3300 Tl Telefona veren bı mıllet kanımca aç yada açıkta değildir..

feroyasin

Üye
Bu telefona türkiyede satış rekoru kırarsa hıc kımse ağlamasın ülke ekonemısı hakkında.. 3300 Tl Telefona veren bı mıllet kanımca aç yada açıkta değildir..

Yeri ve konusu degil ama sen baslatmissin. Ulke ekonomisine laf ediyorsak halkin tamaminin yoksullugundan degil gelir dagiliminin cok adaletsiz olmasindan yakiniyoruz.

Gamerjex

Üye
telefon güzel.

Masha

Masha

Üye
Ocean demiş Telefon gereğinden çok pahalı.
Kötü demiyoruz kullanan arkadaşlar üzerine alınmasınlar lütfen.

Ocean258

Ocean258

Üye
Yeri ve konusu degil ama sen baslatmissin. Ulke ekonomisine laf ediyorsak halkin tamaminin yoksullugundan degil gelir dagiliminin cok adaletsiz olmasindan yakiniyoruz.

Aynı sey işte ulkenın yarasından fazlası ağlıyor bu konuda ( gelir Dağılımı konusunda yani ) .. Demek ki gelirleri yetmiyor ama iş telefona geldiğince bole ucuk,saçma paralara normal dıyebılıyorlarsa bunda bi sıkıntı var .. Mantıklımı bu sence?

Ayrıca Masha'nın dedıgı gıbı benım burda kımseyı elestırecek halım yok herkes kendınden sorumludur tabıkı en fazla onerı yapabılırız bırbırımıze ve bence bu telefon hak ettiği fiyatın çoook çook ustunde..

• Beğen
Tepkiler: salihk ve ekc-103

sedefpek

Üye
Teşekkürler

sedefpek

Üye
güzel telefon.

ekc-103

ekc-103

Üye
fiyat daha güzel :kotu:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
teşekkürler öğrendiğimiz iyi oldu

Masha

Masha

Üye
Galaxy Nexus, beğenilen ve o kadar para verilen İphone 4S'inizi eziyormuş :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

y n s c n

y n s c n

Üye
TURKCELL'den 24 Ay Taahhütlü fiyatı yaklaşık 3900 liraya tekabül ediyor..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Paraya bak beee alan, olur ama eminim

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
kardeşlerim Iphone 4s e vericeğiniz parayla ondan daha sağlam ve daha daha yüksek internet hızı olan samsung galaxy s2 alsanıza bu telefena verdiğiniz parayı çöpe atıyorsunuz resmen samsung galaxy s2 hemde bunun yarısı fiyatına ve bunda katkat sağlam ve ekranı büyük ben bu Iphone yi basından berı begenmıyorum bu ıphone bos ...

EFG_07

EFG_07

Üye
eğer telefonu değiştirecek olursam ki daha zamanı değil , ya başka bir nokia ya da iphone 4s almak iyi bir seçim olurdu, 4s özellikleriyle çok iyi bir telefon olduğu kesin.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
İphone kullanmadan hemen fiyatıyla kötülemeyin,daha iyi daha güçlü performanslı olan var.
Ama şahsen cebimde televizyon ekranı büyüklüğünde 4'' üzeri telefon taşıyacağıma tablet pc taşırım daha iyi.
Yere düşünce yok kırılıyormuş yok çatlıyormuş,her telefon kırılır o mu kırılmayacak?
Çok güçlü çok performanslı telefon var,işin bide bu yanı var yapılan her uygulama her kılıf,kulaklık vs iphone,ipad,ipod için üretiliyor(ios).
Cebime sığmıyan,büyük ekranlı,çabuk ısınan,ürün gurubu(kulaklık,kılıf vs) aramaktan sıkılan,bataryası boyundan bile küçük olan.
Telefon olacağına cebime sığabilen,bataryasıda günü geçirilebilen bir iphone olur ama hepsine bedel olur.

fullwar

fullwar

Üye
Bu telefona o parayı vereceğime üzerine koyar motor alırım ya. Glaxy SII alırım, birde laptop alırım. Artan parayla hacışagir alır Apple'a at....... :off: Çok sinirliyim. Nerede Hacışa.......

Neyse iPhone'da kullandım birçok telefonla karşılaştırdım. Güzel telefon fakat bukadar pahalıya satılması resmen kazıktır. Galaxy SII'den okadarda farklı bir telefon değil.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
TURKCELL'den 24 Ay Taahhütlü fiyatı yaklaşık 3900 liraya tekabül ediyor..
Cihaz güzel ama bu para daha güzel,araba alınır bu paraya:)Ya birde ben bişiyi merak ettim bu cihazda ev ekranı olayı varmı acaba,diyelim ki bu güzelim cihazı 5 yıl kullanacan hep aynı arayüz mü var yoksa değiştirilebiliyormu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt