EFG_07
Üye
Haberi araştırdım ama linkini bulamadım. Galiba scroll yada shiftdelete'deydi. Ne kadar doğru bilmem zaten habere göre dedim bende. Ayrıca ben karşılaştırma fln yapmadım. Yazılanlara kendimce bi cevap verdim. Karşılaştırmayı ben kendi konumda yapmıştım. Hiç bi telefonu övme çabamda yok ben doğruları söylüyorum. Alınıp bu kadar sinirleniyosanız bu sizin bileceğiniz iş. Paranız çoksa gider alırsınız banane. Hem ben almayın kötü telefon fln mı dedim? Hayır. Amerika'daki satış fiyatlarınıda gayet iyi biliyorum ne kadar sattığınıda gayet iyi biliyorum siz kafanızı yormayın. Benim söylediğimde zaten Türkiye'deki fiyatının uçuk olması. Ayrıca ötv vs etmenler tüm telefonlar için geçerli ama hiç bi telefon iphone kadar pahalı değil. Siz önce bi yazılanları düzgünce okuyun sonra yalan yanlış anlayıpta tartışma başlatmayın. Herşeyden önce bi sakin olun ki seviye bozulmasın. Ama eğer konuyu biliyorum bu böyledir diyosanızda her türlü münakaşaya varım![]()
Neden sinirleniyim ki onu çözemedim
sonuçta apple benim firmam değil ben objektif davranıyorum ama siz fanatik olarak geliyorsunuz o ayrı , ayrıca bana ne alan alır demişsin doğru söylüyorsun sana ne
ayrıca çocuk değilim sonuçta belli bir yaşa gelmiş insanım bir telefon konusu için burada gelipte gereksiz tartışmaya girmem ben konuyu ve kişileri gereksiz görmüyorsam o konu hakkında tartışmaya girerim. Bu arada evet telefondan yazıyorum yanlışlıkla alıntı yaparken bi karışıklık olsu ve yazılar gri çıktı