• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 4S İnceleme, Videolu İncelemesi ve Teknik özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EFG_07

EFG_07

Üye
Haberi araştırdım ama linkini bulamadım. Galiba scroll yada shiftdelete'deydi. Ne kadar doğru bilmem zaten habere göre dedim bende. Ayrıca ben karşılaştırma fln yapmadım. Yazılanlara kendimce bi cevap verdim. Karşılaştırmayı ben kendi konumda yapmıştım. Hiç bi telefonu övme çabamda yok ben doğruları söylüyorum. Alınıp bu kadar sinirleniyosanız bu sizin bileceğiniz iş. Paranız çoksa gider alırsınız banane. Hem ben almayın kötü telefon fln mı dedim? Hayır. Amerika'daki satış fiyatlarınıda gayet iyi biliyorum ne kadar sattığınıda gayet iyi biliyorum siz kafanızı yormayın. Benim söylediğimde zaten Türkiye'deki fiyatının uçuk olması. Ayrıca ötv vs etmenler tüm telefonlar için geçerli ama hiç bi telefon iphone kadar pahalı değil. Siz önce bi yazılanları düzgünce okuyun sonra yalan yanlış anlayıpta tartışma başlatmayın. Herşeyden önce bi sakin olun ki seviye bozulmasın. Ama eğer konuyu biliyorum bu böyledir diyosanızda her türlü münakaşaya varım :)

Neden sinirleniyim ki onu çözemedim :) sonuçta apple benim firmam değil ben objektif davranıyorum ama siz fanatik olarak geliyorsunuz o ayrı , ayrıca bana ne alan alır demişsin doğru söylüyorsun sana ne :) ayrıca çocuk değilim sonuçta belli bir yaşa gelmiş insanım bir telefon konusu için burada gelipte gereksiz tartışmaya girmem ben konuyu ve kişileri gereksiz görmüyorsam o konu hakkında tartışmaya girerim.

Bu arada evet telefondan yazıyorum yanlışlıkla alıntı yaparken bi karışıklık olsu ve yazılar gri çıktı :D

MezraL123

MezraL123

Üye
Şimdi biri hediye etse fenamı olurdu? Çatır çatır kullanmazmıydık? Nerde o günler? :)

Valla ben okuturdum direk. O kadar pahalı bi telefonu cebimde taşıyana kadar satar neler neler alırım :)

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
:) gülüyorum 1800 tlye 32 gb 4s aldım n8 kullandım glaksi 2 de kulladım ama yazılımsal donanımsal hız stabılıte herşyıyle 5 sıfır onde 4s

MezraL123

MezraL123

Üye

Neden sinirleniyim ki onu çözemedim :) sonuçta apple benim firmam değil ben objektif davranıyorum ama siz fanatik olarak geliyorsunuz o ayrı , ayrıca bana ne alan alır demişsin doğru söylüyorsun sana ne :) ayrıca çocuk değilim sonuçta belli bir yaşa gelmiş insanım bir telefon konusu için burada gelipte gereksiz tartışmaya girmem ben konuyu ve kişileri gereksiz görmüyorsam o konu hakkında tartışmaya girerim.

Bu arada evet telefondan yazıyorum yanlışlıkla alıntı yaparken bi karışıklık olsu ve yazılar gri çıktı :D

Üslubundan sinirli olduğunu çıkarıyorum ben, biraz daha düzgün konuşmaya çaba göstersen böyle anlaşılmazdın. Ayrıca ben fanatik değilim. 2 sene iphone kullanmışlığım var ve severimde. Üstüne basa basa 'iyi telefon' diyorum. Benim söylediğim şey aşırı pahalı olması. Ayrıca evet banane sizin bi telefona o kadar para vermenizden. Ama benim için mantıklı olan bu değil..

----------Eklendi @ 17:45:30 ---------- Yazıldı @ 17:44:52 ----------

1800 tlye 32 gb 4s aldım

Şanslısın :)

fullwar

fullwar

Üye
Konu dağıldı biraz. Toparlayayım. Konu iPhone 4S'in incelemesi. Yeterince fiyat konuşuldu herkes fikrini söyledi. Pahalı yada değil karşılıklı atışmaya çevirmeyelim. Bu andan itibaren "iPhone 4S'i nasıl buldunuz?"dan yola çıkalım.

MezraL123

MezraL123

Üye
Tasarım, stabilite, işlemci, cpu, çözünürlük, browser, kamera ve işletim sistemi açısından beğendim. Ama bi oled ekran bi gorilla glass cam ve daha sağlam bi kasa yapılabilirdi bence. Yinede güzel telefon..

EFG_07

EFG_07

Üye
Üslubundan sinirli olduğunu çıkarıyorum ben, biraz daha düzgün konuşmaya çaba göstersen böyle anlaşılmazdın. Ayrıca ben fanatik değilim. 2 sene iphone kullanmışlığım var ve severimde. Üstüne basa basa 'iyi telefon' diyorum. Benim söylediğim şey aşırı pahalı olması. Ayrıca evet banane sizin bi telefona o kadar para vermenizden. Ama benim için mantıklı olan bu değil..

Benim anlatışımda değil demekki sen yanlış anlamışsın nese dediğim gibi bunu tartışmak yersiz ve gereksiz konu dağılmasın herkese iyi akşamlar.

MezraL123

MezraL123

Üye
Benim anlatışımda değil demekki sen yanlış anlamışsın nese dediğim gibi bunu tartışmak yersiz ve gereksiz konu dağılmasın herkese iyi akşamlar.

Bencede daha fazla uzatmayalım. Sende haklısın sonuçta herkesin kendi düşüncesi. Konu dağıldığı içinde okuyanlardan ve başlık sahibinden şahsen özür dilerim. Sonuç olarak öyle yada böyle güzel telefon kimsenin diycek lafı yok. Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar..

dinodirect

Üye
teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
güzel ama pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt