Ekranda çizik kamerada pembelik lütfen yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda çizik kamerada pembelik lütfen yardım :(
Arkadaşlar wave 1 telefonumun ekranında yaklaşık 1 er milimetrelik 2 tane çizik var ve kameramda beyaz zeminde ekranın tam ortasında pembemsi şeffaf bi görüntü oluşuyor garantiye yollasam yapılma ihtimalleri nedir ekranın gorilla glass olduğunu ve gorilla glassın ekran garantisi verdiğini duydum doğru mudur ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim :(

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
benim bilidğim kadarıyla garantiye gönderirsen kullanıcı hatası olarak görürler ve 175 tl ile 250 liranı alırlar..

berkcombil

Üye
Kamerada pembelik olayı donanımsaldır ve garantiye girer.

fullwar

fullwar

Üye
Kamerada pembelik olayı donanımsaldır ve garantiye girer.

Katılıyorum. Ekranda çizik ne zaman oldu? Fabrika hatasıysa ücretsiz değişim yapılır ve sadece üzerindeki Gorilla Glass değişir. Tabi derinliğe bağlı. Ayrıca Cornell firmasının tüm camları çizilmezlik garantisi sunar. Samsung Türkiyede nasıl bilmiyorum fakat Gorilla camların bu tür durumlarda ücretsiz değişimi yapılması gerekir.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
aArkadaşımın başından da aynı olay geçmişti ve 175 tl istediler...

fullwar

fullwar

Üye
aArkadaşımın başından da aynı olay geçmişti ve 175 tl istediler...

Burası Türkiye nede olsa. Benim camımda kaygan yüzey aşınmıştı ve sanki parmağımı gorilla glassa değil dürümcünün camına sürtüyordum :) ve hemen hemen 1 dakikada bir camı silmek zorunda kalıyordum. Terden ekran abuk subuk şekiller yapıyordu. Verdim servise değişsin dedim, değişti. :) Telefon sıfır gibi.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bişey sorucam şimdi s8500 wave cihazın ekranı çizik 'bu ekran ve dokunmatik olarakmı' değiştirilir yoksa sadece ön camımı değiştirilir..

fullwar

fullwar

Üye
bişey sorucam şimdi s8500 wave cihazın ekranı çizik 'bu ekran ve dokunmatik olarakmı' değiştirilir yoksa sadece ön camımı değiştirilir..

Mevcut hasarlı bölgedeki çizik derin değil sadece yüzeyselse üstteki koruyucu cam değişir. Çizik ekrana ulaştıysa ekranda değişir fakat ekranda bir soruna yol açmıyorsa ve kullanıma engel dğilse ekranı değiştirmeye gerek yok. Ayrıca çizikler çok bariz değilse yada kullanıma engel teşkil etmiyorsa bence kullanmaya devamda edebilirsin.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
çok sağol kardeş peki ben garanti servisine vermeden bu koruyucu camı nerden temin edebilirim..bide bazı sitelerde s8500 wave ekranının dokunmatikle birleşik olduğu için beraber değiştirilir diyor...
Mevcut hasarlı bölgedeki çizik derin değil sadece yüzeyselse üstteki koruyucu cam değişir. Çizik ekrana ulaştıysa ekranda değişir fakat ekranda bir soruna yol açmıyorsa ve kullanıma engel dğilse ekranı değiştirmeye gerek yok. Ayrıca çizikler çok bariz değilse yada kullanıma engel teşkil etmiyorsa bence kullanmaya devamda edebilirsin.

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Çizik ekrana ulaşmamış yüzeysel sadece camın değişmesi gerekiyo kamera için kesin garantiye vericem çiziğide söyleyip bi şansımı denerim

fullwar

fullwar

Üye
Üstteki cam ayrı ekran ayrıdır. Bana yaptıkları işlemi tekrar edeyim. Belirttiğim şikayet üzerine servis şu şekilde teslim aldı cihazı. Cihazın dokunmatik panel dış yüzeyinde parmağın kaymamasına bağlı kulanamama problemi. 1-2 kez servise gittikten sonra (Samsung bu normaldir :)) Koruyucu camdaki kaygan yüzeyin aşınması sonucu parmakların koruyucu katman olmadan cama temas etmesi ve kontrol problemi sonucu dış camın değişmesi olarak sonuçlandı.

ceycey111

ceycey111

Üye
bendede küçük bir iki çizik var ama bu garantiye girmez
bnm ekranın üstünde yanma var bu yüzden garantiye götürcem
bu arada çiziklerde arada kaynar :D

fullwar

fullwar

Üye
bendede küçük bir iki çizik var ama bu garantiye girmez
bnm ekranın üstünde yanma var bu yüzden garantiye götürcem
bu arada çiziklerde arada kaynar :D

Ekranda yanma varsa ekranı değiştirip camı bırakırlar. Dur çok pis gülücem. :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt