C7 ye CFW istiyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
C7 ye CFW istiyoruz.
Cfw konusunda bilgili olan arkadaşlar ( kurtuluş & madness ) n8 den ziyade c7 yede bir cfw yapabilirler mi ?

spartuas

spartuas

Üye
Evet ya istiyoruz cfw :D

----------Eklendi @ 10:51:50 ---------- Yazıldı @ 10:51:21 ----------

Fatih beraber yapalım low :P

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bencede elinde C7 olanlar yaparsa daha iyi olur.
Ben destek veririm her konuda benimle iletisime gecebilirsiniz.
C7'ciler yokmu hic bu isten birazcik anlayan gerisini ben desteklerimle tamamlarim.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Usta bilsen duymaz yaparım biraz bilgi verirsen kendim kurcalayarak yapmaya çalışırım

spartuas

spartuas

Üye
Fatih benim biraz bilgim var :P beraber ultra belle yapalım :kop:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
aha da birileri c7 cfw istiyo walla arkadaşlar ultra belle kafama yattı bende istiyorum yayınlanınca ama tek bi isteğim var fazla modlamaya gerek yok hatasız olsun(tabi herkes bole ister) bide effects yolunu belirtseniz e ye tamam süper olur

mmb7982

mmb7982

Üye
bence orijinal belle söylendiği gibi şubatta gelecekse bekleyip orjinal belle üzerinden modifiyeli belle hem daha sağlam hemde daha kararlı olur.tabi benimki acizane bi fikir.nihayetinde şimdiye kadar bekledik ve arkadaşların uyarlayabildikleri en iyi belleyi kullanıyoruz.

şuan bi ultra belle :) yapılsa bile elde olan modifiyeli ve ayarlamalarla sağlanmış olan belle ler üzerinden yapılacak ki bunlarda parmakla sayılacak kadar sadece 2 versiyon var.

velhasılı kelam 1 ay daha sabredip orjinalinden sonra gayet şık bir belle daha iyi olur kanaatindeyim.ama bu zamanda ne yapılabilir derseniz biz yani c7 lerine belle bekleyenler istediklerimizi eksik gördüklerimizi widgetlar vs. bunları bi konu açıp orada toparlayabiliriz.ve c7 ultra belle yapamaya niyetlenen arkadaşada bir fikir olur bunlar.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sen yaparsın fatih :) arkandayızz :oke:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4205586' Alıntı:
sen yaparsın fatih :) arkandayızz :oke:
hiç uğraşmadım ve bilmiyorum aslında zor değil diyolar ama vaktimde olmuyo artık eskisi kadar emre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt