bence orijinal belle söylendiği gibi şubatta gelecekse bekleyip orjinal belle üzerinden modifiyeli belle hem daha sağlam hemde daha kararlı olur.tabi benimki acizane bi fikir.nihayetinde şimdiye kadar bekledik ve arkadaşların uyarlayabildikleri en iyi belleyi kullanıyoruz.
şuan bi ultra belle

yapılsa bile elde olan modifiyeli ve ayarlamalarla sağlanmış olan belle ler üzerinden yapılacak ki bunlarda parmakla sayılacak kadar sadece 2 versiyon var.
velhasılı kelam 1 ay daha sabredip orjinalinden sonra gayet şık bir belle daha iyi olur kanaatindeyim.ama bu zamanda ne yapılabilir derseniz biz yani c7 lerine belle bekleyenler istediklerimizi eksik gördüklerimizi widgetlar vs. bunları bi konu açıp orada toparlayabiliriz.ve c7 ultra belle yapamaya niyetlenen arkadaşada bir fikir olur bunlar.