1 hafta sonra

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta sonra
N9 resmi koyamadım gözükmüyor linke tıklayın nokia shop ta çektim 1 hafta sonra nokia shoplara geliyor 1200-2000 lira fiyat aralığı olcak büyük ihtimalle görevli öyle dedi :)

pRime.

pRime.

Üye
cihazı eline alması bile yetiyor sevmek için :D ben böyle ergonomik böyle şık bir tasarımda başka telefon görmedim

fnldstntn

Üye
Gerçekten süper bir telefon....

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
bunun yanında yemişim iphonu nu gölgesi yeter bu telefonun :)

laplace06

laplace06

Üye
ben bugün ankara cepa nokıa shopta sordum 1560 lira ile ön sipariş alıyoruz dedi hafızasını sormadım ama prototip vardı 1 haftaya gelecek dediler

pRime.

pRime.

Üye
ben bugün ankara cepa nokıa shopta sordum 1560 lira ile ön sipariş alıyoruz dedi hafızasını sormadım ama prototip vardı 1 haftaya gelecek dediler

tesadüfe bak bugün ben de cepadaydım bana da 1560 dediler ancak 64lüğü gelmiyormuş sanırım.

WebStyle

WebStyle

Üye
Keşke biraz daha düşük fiyattan gelseydi iyi olurdu. Bu cihazı almamamın nedenlerinden birisi uygulama ve oyun sıkıntısının olmasından dolayıdır. Yoksa gerçekten harika bir cihaz..

n000k

n000k

Üye
Keşke biraz daha düşük fiyattan gelseydi iyi olurdu. Bu cihazı almamamın nedenlerinden birisi uygulama ve oyun sıkıntısının olmasından dolayıdır. Yoksa gerçekten harika bir cihaz..
her güzelliğin bir sıkınıtısı vardır :).. zamanla oyun ve uygulamada çoğalır.. malum telin albenisi var. içide dolar yani zamanla:oke:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
insanlar o kadar kulaktan dolma bilgiyle hareket ediyorlar ki...sanıyorlar hiç güncelleme gelmeyecek telefona hayır arkadaşım sadece bu işletim sistemi ile yeni telefon gelmeyecek yani tek ve son ürünü olacak N9 ama bu demek değildir ki güncelleme gelmeyecek. bence çok şık ve mükemmel bir tasarıma sahip bir telefon

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
hocam katılıyorum ama nokia shop taki çalışan meego çalışmaları hâlâ devam ediyor dedi belki de WP unda başarısız gözükmesinden dolayı meego ya dönüş olabilir

pRime.

pRime.

Üye
hocam katılıyorum ama nokia shop taki çalışan meego çalışmaları hâlâ devam ediyor dedi belki de WP unda başarısız gözükmesinden dolayı meego ya dönüş olabilir

Çalışmadan kasıt n9'un yazılım sürümü üzerinde çalışıyorlardır, meego'nun kendisiyle değil.

ArMaGeDdOn_87

Üye
cihaz büyük eksiklerle piyasaya çıkmasına rağmen,videolardan izlediğimiz kadarıyla iPhone 4s' e yakın bir performans sergiliyor,bu da sanırım meego'dan ve 1gb ram avantajından kaynaklanıyo,bnde fiyatı 1200-1250 olursa almayı düşünüyorum..

Türe

Türe

Üye
Donanım ve özellik bakımında yine yetersiz kalıyor bazı konularda..
Bkz. Galaxy nexusla karşılaştırıldığında açık arayla kaybetti .

MertcaN9

MertcaN9

Üye
menü arayüzleri ve kesintisiz geçiş deneyimi ve benzersiz tasarımı ile bana göre de glaxy nexusla çok da iyi kapışır.

Del Rey

Del Rey

Üye
Donanım ve özellik bakımında yine yetersiz kalıyor bazı konularda..
Bkz. Galaxy nexusla karşılaştırıldığında açık arayla kaybetti .

Nerede karşılaştırdığına bağlı. Kağıt üzerinde Galaxy S 2 bile geçiyor. Ama UX ve UI üzerinde çok daha iyi, Galaxy'lerden.

• Beğen
Tepkiler: chuck33
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
iphone a bakalım çok düz galaxy ler desen öyle hemen hemen hiç biri nokia kadar farklı renk ve tasarım denemiyor bana göre hep düz telefonlar nokia nın telefonlarına bakalım renk cümbüşü

cyber

cyber

Üye
N9 bi tane

Türe

Türe

Üye
menü arayüzleri ve kesintisiz geçiş deneyimi ve benzersiz tasarımı ile bana göre de glaxy nexusla çok da iyi kapışır.

şu an siteyi hatırlamıyorum lakin hatrı sayılır bir site olduğuna emin olabilirsiniz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt