Sony Ericsson Xperia Neo V hakkındaki düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jrcan1

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Neo V hakkındaki düşünceleriniz
Evet,yine telefon değiştirdim.Bu sefer kalıcı olarak :D Xperia Neo V aldım.Nette ve burada yaptığım araştırmalara göre Neo V öneren çoktu.Ayrıca "harika,süper" gibi yorumlarda fazlacaydı.Bende Xperia Neo V aldım.Şimdi soruyorum;

Ne Düşünüyorsunuz ? :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Tasarım berbat.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi

Tasarım biraz kalın ve şekilsiz evet.Ama telefonun özellikleri ve F/P oranı baya güzel.

tasarımın kötü olduğu konusunda haklısınız.Ama biraz daha nazik olsanız olmaz mıydı? :dry:

bu arada abdurrahmandigi senin telefonda güzelmiş :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Dost acı söyler kusura bakma. gerçi bu benim görüşüm. Zevkler ve renkler tartışılmaz. :oke:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
tasarımın kötü olduğu konusunda haklısınız.Ama biraz daha nazik olsanız olmaz mıydı? :dry:

bu arada abdurrahmandigi senin telefonda güzelmiş :D

Aynen öyle tasarımı gerçekten harika.Ama özellikleri vasat :ah

61semih

61semih

Üye
bence tasarım olarkta super fakat beyaz rengı.bıraz kalın ama herseyı bır telefona o fıyata yapmıyorlar.alınası bır telefon.
merak ettıgım flash performansı.
telefonu alan sensın asıl senın dusuncelerın nelerdir

estorak

estorak

Üye
Aynen senin düşüncelerini biz merak ediyoruz asıl :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Evet,bekliyoruz .. :hmmm

Jrcan1

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
ne mi düşünüyorum ? bunları düşünüyorum:
1-Bu telefon tek kelime ile harika
2-İnternet daha önceki telefonlarıma bin basacak derecede hızlı
3-Ekranı donmuyor
4-3g si yok program yükleyince o da oluyor (süper birşey bu 3g)
5-Ne iphone ne nokia hepsine bin basar :D :)

• Beğen
Tepkiler: kollayan

tiviti55

Üye
Operatör üzerinden görüntülü görüşme yok dimi neo v de????

fbm333

Üye
bende bu teli kullanıyorum görüntüsü berbat denecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum en azından arkadaş biraz daha insaflı olup güzel değil diyebilir ama bence görüntüsü on numara bende mavi olanı var bu birazda bukalemun gibi ışığa göre renk tonu fark ediyor.ben bunla diziporttan dizi bile izledim yani flash özelliğini bu konuda sorguluyorsanız iş görüyor.şebeke üzerinden görüntülü konuşma yok ama 3g var eğer 3g den kasıt görüntülü görüşme ise 3g yok diyebiliriz ama skype gibi programlarla netten görüntülü arama yapabiliyorsunuz.hdmı si de oldukça iyi tvye güzel ve sorunsuz görüntü akışı sağlıyor en azından bende öyle oldu,şarjı bu tellerde mağlum fazla gitmez ne kadar kurcalarsan o kadar az gider,gerçektende hızlı bir tel.kamerası orta şeker,konuyu alan arkadaş 3g si yok programla oluyor demiş programın ismini söylerse bide ben bakayım doğru anladıysam.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
fbm33 benim kafadansın (h)

yakup_281

yakup_281

Üye
5 mp kamerası 5800 oranla nasıl?

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
beyler telefonda önemli olan dışarıda bıraktığı izlenimdir kim ne derse desin

bu yüzden telefon dediğin ince olmalı - Lg optimus Black süper ötesi tasarım ve özellikleriyle Neo V den daha güzel

tempestshine

tempestshine

Üye
Güzel Telefon yanii hayırlı olsun derim :) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt