Spb mobile shell 3D güncellendi! 17/12/11

Sponsorlu Bağlantılar

esatgelmedi

Üye
nasıl güncelleneceğini soran arkadaşlar güncelleme falan yok sitesinden yeni sürümü indirip kurun. o kadar. ben öyle yaptım. ancak öyle devrim niteliğinde bir yenilik yok maalesef. almıştım ve güncelleme bekliyordum ama beklediğime değmedi. almaya niyeti olan varsa belle yüklesin bir de üstüne efekt kursun bir daha spb aklına bile gelmez. ben yandım siz yanmayın. :ağlarım: :kop:

serkanbb06

serkanbb06

Üye
nasıl güncelleneceğini soran arkadaşlar güncelleme falan yok sitesinden yeni sürümü indirip kurun. o kadar. ben öyle yaptım. ancak öyle devrim niteliğinde bir yenilik yok maalesef. almıştım ve güncelleme bekliyordum ama beklediğime değmedi. almaya niyeti olan varsa belle yüklesin bir de üstüne efekt kursun bir daha spb aklına bile gelmez. ben yandım siz yanmayın. :ağlarım: :kop:

işte merak ettiğim nasıl indirdiğin :) bir tarif etsen nasıl indireceğimizi?

meletim

meletim

Üye
sorunda siteden nasıl indirildiği zaten

betoner

betoner

Üye
satın aldığınızda sizlere maille gelen linkten indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: meletim
okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Buna hiç gerek yok Symbian Belle' in arayüzü çok hoş ve stabil durumda .

mesut1979

Üye

Emil_Ceferli

Üye
symbian belle e7 kullaniyorum. Hangi efekti onerirsiniz? Forumda nerde bulabilirim

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
meletim

meletim

Üye
bumudur güncelleme versiyon 1.1 ' in ismini 1.2 yapıp yayınlamış adamlar

mesut1979

Üye
slm,az önce güncelledim pek fazla degisiklik yok en iyisi belle arkadaslar bosuna para verip de almayin.

betoner

betoner

Üye
Kesinikle arkadaşlara katılıyorum. Belle çok daha iyi. Mail widgeti bile yok.

Emil_Ceferli

Üye
bu spb shell en iyi s60v5 de duruyor galiba. Anna bile bu shellden daha guzel duruyor ) bosuna para verip aldim 3d ni

Elmurat

Üye
ruwapa.net sitesinden SPB Shell 3D'i ücretsiz indirebilirsiniz, yalnız site rusca, ben kullaniyorum :) yani beklemeye gerek yok :D

joe_cenk

joe_cenk

Üye
DEğer almaya :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
almaya degmez bence...kırılsın bi yükler denerim ama belle daha iyidir eminim :yuru

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ruwapa.net sitesinden SPB Shell 3D'i ücretsiz indirebilirsiniz, yalnız site rusca, ben kullaniyorum :) yani beklemeye gerek yok :D

3D versiyondan bihaber arkadaş mobile shell i 3D sanıp rus sitelerinde arıyor :D

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
biraz daha sabır..........

japonis17

japonis17

Üye

kendi sitesi shell 3D 1.2 versiyon regist istiyor tabik

Takipçi Satın Al

Üst Alt