Nokia Store de C7,C6-01 ve N8 için Belle yazılım seçilebiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Store de C7,C6-01 ve N8 için Belle yazılım seçilebiliyor.
resimleri inceleyin. yorumsuz..

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Yaklaşık 1 haftadır öyle

kerem_16

Üye
yeni yıla belle ile gircez tahminimce

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Biz çoktan girdik Belleye :naughty:

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11 ve -omer-
cyber

cyber

Üye
bu yıl sonu gelir inşalalh

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
demek ki adamlar önce belle yi hazırlayıp yeni modellere koydular ovi senkronizasyonu falan ona göre hazırlandı zaten
sonra da diğer modeller için belle yi hazırlayıp deneme için naviden sızdırdılar
kullanıcılar sızan belleyi test ederken Nokia da diğer hizmetlerin senkronizasyonunu ayarlıyor :)
adamlar bu işi biliyor yaa :) en azından diğerleri gibi kullanılmayan marketle bizi belle ye geçirmeye kalkmıyorlar ;)

Edit: fazla mı iyimser düşündüm yoksa :P

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
demek ki adamlar önce belle yi hazırlayıp yeni modellere koydular ovi senkronizasyonu falan ona göre hazırlandı zaten
sonra da diğer modeller için belle yi hazırlayıp deneme için naviden sızdırdılar
kullanıcılar sızan belleyi test ederken Nokia da diğer hizmetlerin senkronizasyonunu ayarlıyor :)
adamlar bu işi biliyor yaa :) en azından diğerleri gibi kullanılmayan marketle bizi belle ye geçirmeye kalkmıyorlar ;)

Edit: fazla mı iyimser düşündüm yoksa :P

biraz öyle olmuş.çünkü nokia ciddi manada geriden geliyor...ama yapabileceğini de esirgemiyor

----------Eklendi @ 11:50:23 ---------- Yazıldı @ 11:49:38 ----------

:zuhaha:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
benim anlamadığım belleyi hâla neden erteliyolar muhtemelen bir pazarlama taktiği ama artık bizde belle istiyoruz arkadaş yaw şuanda satılan yeni c7 ler bellelimi ki böyle bir soru var acaba ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
benim anlamadığım belleyi hâla neden erteliyolar muhtemelen bir pazarlama taktiği ama artık bizde belle istiyoruz arkadaş yaw şuanda satılan yeni c7 ler bellelimi ki böyle bir soru var acaba ?

C7 ler belle ile çıkmıyor
Hatta S^3 ile çıkıyor Anna güncellemesini bile sen yapıyorsun
ama 701 ler Belle ile geliyor orjinal olarak ;)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
C7 ler belle ile çıkmıyor
Hatta S^3 ile çıkıyor Anna güncellemesini bile sen yapıyorsun
ama 701 ler Belle ile geliyor orjinal olarak ;)

Türkiye sitesinde artık anna olarak görünüyor bence o da birşey :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yani,:D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Türkiye sitesinde artık anna olarak görünüyor bence o da birşey :D

1 ay kadar önce arkadaşım C6-01 aldı onda halen S^3 var Anna yı yüklemedi bile henüz wireless olan bir yerde beni yakalarsa yükletecek :D
tabi şimdi piyasaya sürülenlerde 25.007 vardır ama piyasada mevcut olanlarda eski sürüm var yani ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
1 ay kadar önce arkadaşım C6-01 aldı onda halen S^3 var Anna yı yüklemedi bile henüz wireless olan bir yerde beni yakalarsa yükletecek :D tabi şimdi piyasaya sürülenlerde 25.007 vardır ama piyasada mevcut olanlarda eski sürüm var yani ;)
Hala S^3 varsa muhtemelen ilk serilerden kalmıştır o telefon, 2 ay önce c601 aldım Anna yüklü geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt