yeni yıla belle ile gircez tahminimce

Biz çoktan girdik Belleye![]()

en azından diğerleri gibi kullanılmayan marketle bizi belle ye geçirmeye kalkmıyorlar belle genişlemiştir

demek ki adamlar önce belle yi hazırlayıp yeni modellere koydular ovi senkronizasyonu falan ona göre hazırlandı zaten
sonra da diğer modeller için belle yi hazırlayıp deneme için naviden sızdırdılar
kullanıcılar sızan belleyi test ederken Nokia da diğer hizmetlerin senkronizasyonunu ayarlıyor
adamlar bu işi biliyor yaaen azından diğerleri gibi kullanılmayan marketle bizi belle ye geçirmeye kalkmıyorlar
Edit: fazla mı iyimser düşündüm yoksa :P

belle genişlemiştir

benim anlamadığım belleyi hâla neden erteliyolar muhtemelen bir pazarlama taktiği ama artık bizde belle istiyoruz arkadaş yaw şuanda satılan yeni c7 ler bellelimi ki böyle bir soru var acaba ?
C7 ler belle ile çıkmıyor
Hatta S^3 ile çıkıyor Anna güncellemesini bile sen yapıyorsun
ama 701 ler Belle ile geliyor orjinal olarak![]()

Türkiye sitesinde artık anna olarak görünüyor bence o da birşey![]()
Aynen...Türkiye sitesinde artık anna olarak görünüyor bence o da birşey![]()

Hala S^3 varsa muhtemelen ilk serilerden kalmıştır o telefon, 2 ay önce c601 aldım Anna yüklü geldi.1 ay kadar önce arkadaşım C6-01 aldı onda halen S^3 var Anna yı yüklemedi bile henüz wireless olan bir yerde beni yakalarsa yükletecektabi şimdi piyasaya sürülenlerde 25.007 vardır ama piyasada mevcut olanlarda eski sürüm var yani
![]()