galaxy ace yavaşladı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
bi yandan bende saskınım anna gelicek belle gelicek diye övünüp duran adam andride gecmis kotü biseymi tabiki hayır ama gidipte 750 liraya galaxy ace alırsan parayı cöpe atmış olursun ayrıca adreno 200 ile kac tane oyun calıstırabilirsin ki rami saymıyorum bile

keske birilerine danısma zahmetinde bulunsaydın

adam haklı ben de belirtmiştim daha önce :pro:

----------Eklendi @ 19:04:35 ---------- Yazıldı @ 19:01:24 ----------

Of Serdar Symbian yavasladi diye telefonumu sorunlu ilan ettigin gunleri cabuk unuttun galiba ?

Belki cakisan bir program yuklemistir, Android telefonu yavaslamis hah android e laf atayim diyecegine biraz yardim etmeye calissan ?

Lenneth senin yorumlar beni çok etkiliyor yahu :ehe ama haklısın adam sonuçta yardım istemek amaçlı açmış konuyu :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Of Serdar Symbian yavasladi diye telefonumu sorunlu ilan ettigin gunleri cabuk unuttun galiba ?

Belki cakisan bir program yuklemistir, Android telefonu yavaslamis hah android e laf atayim diyecegine biraz yardim etmeye calissan ?

niye yardım edeyim, siz her konuda yardım ettiniz mi de? şu bana laf yetiştiren büyük adam c6-01 ile ilgili bir konuda yardım etmek yerine dalga geçmesini iyi biliyordu.

----------Eklendi @ 20:45:14 ---------- Yazıldı @ 20:44:53 ----------

e hani? adam yavaşladı diyor?

61semih

61semih

Üye

niye yardım edeyim, siz her konuda yardım ettiniz mi de? şu bana laf yetiştiren büyük adam c6-01 ile ilgili bir konuda yardım etmek yerine dalga geçmesini iyi biliyordu.

----------Eklendi @ 20:45:14 ---------- Yazıldı @ 20:44:53 ----------

e hani? adam yavaşladı diyor?
milyonlarca androidli telefonalar arasında sorunlu olanlar cıkacaktır.bu nasıl bır genelleme
klişe lise ogrencısısındır muhtemelen mantık dersın varsa gormussundur
bıber acıdır,hayatta acıdır ozaman hayat bıberdır!
boyle bır duz mantık yok genelleme yok
sözlerımı şahsı algılama durumu anlatmak ıcın ornekler sana ığneleme yapmak ıcın değil
istisnasız her android hızlıdır dıye bırsey soylemekte cok buyuk bır genelleme buyuk cogunlugu ace modelıde dahıl hızlı rakıplerıne gore.
ha ace o fıyatı hak etmıyor o ayrı

pRime.

pRime.

Üye
milyonlarca androidli telefonalar arasında sorunlu olanlar cıkacaktır.bu nasıl bır genelleme
klişe lise ogrencısısındır muhtemelen mantık dersın varsa gormussundur
bıber acıdır,hayatta acıdır ozaman hayat bıberdır!

bilkent üniverstesi iletişim tasarım 1. sınıf. seni de beklerim okula ;) hazırlığı da atladığımı ekleyeyim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım istedim tartışma konusuna çevirdiniz ha :vur güncellemeden sonra böyle oldu

baranselona

baranselona

Üye
konuya sırf tartışma çıkarmak için giren başka hiçbiir amacı olmayan insanları kaale almayın aksi taktirde sizde ceza alırsınız bırakın takılsınlar...

telefonu yavaşlayan arkadaş kesinlikle task killer programı kullanma ayrıca telefonundan çalışan uygulamların ram yiyenlerini kapat yada kapatmaya zorla- yüklediğin herhangi yanlış yada telefonuna uygun olmayan oyun-programdan dolayıda telefonun zorlanıyor olabilir zaten ace ın ram ı düşük android için bu yüzden böyle şeylere dikkat etmelisin...

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
konuya sırf tartışma çıkarmak için başka hiçbiir amacı olmayan insanları kaale almayın aksi taktirde sizde ceza alırsınız bırakın takılsınlar...

telefonu yavaşlayan arkadaş kesinlikle task killer programı kullanma ayrıca telefonundan çalışan uygulamların ram yiyenlerini kapat yada kapatmaya zorla- yüklediğin herhangi yanlış yada telefonuna uygun olmayan oyun-programdan dolayıda telefonun zorlanıyor olabilir zaten ace ın ram ı düşük android için bu yüzden böyle şeylere dikkat etmelisin...

2.3.4 gingerbread yükledim telefona ondanda olabilir 1 2 tane rusca program geldi kaldıramıyorum onları :hmmm

baranselona

baranselona

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
rusça ne alaka ya :D resmi değil mi güncellemen...

yok değil burdan yükledim rusca olarak ama 2 tane program kaldı silemedim

61semih

61semih

Üye
konuya sırf tartışma çıkarmak için giren başka hiçbiir amacı olmayan insanları kaale almayın aksi taktirde sizde ceza alırsınız bırakın takılsınlar...
haklısın zaten verdıgım orneklere karsı mantıklı veya mantıksız bır cevap veremıyen kısılerle munakasaya gırmeye gerek yok :good:

baranselona

baranselona

Üye
hocam kusura bakmada kendin kaşınmışsın bence orjinal olmayan romları yükleme imei bile silinebilir benden söylemesi.. ben ideos x5 ime orjinal romdan çok çok iyi olan miui bile yüklemiyorum ama eğer rom atacaksan araştır ace a göre custom romlar olabilir madem orjinal olmayanları yükleyecen bari güzel olanlarını yükle :D

büyük ihtimalle yüklediğin rom ace a ağır geliyor zaten orjinal değil xda kilerin yapımı o yüzden daha başka sorunlarda yaşayacaksın bence biran önce orjinal romuna döne birde adw launcher yada go launcher yükle kullan :D

pRime.

pRime.

Üye
haklısın zaten verdıgım orneklere karsı mantıklı veya mantıksız bır cevap veremıyen kısılerle munakasaya gırmeye gerek yok :good:

sizin yazdıklarınızda mantık nerede acaba?
bana i... demek çok mu mantıklı? benim soruma cavep veremiyorsunuz sonra tartışmaya gerek yok diyorsunuz. üzerine alınma diye de yazmış bir de sanki biz anlayamayacağız kimin ne demeye çalıştığını.

61semih

61semih

Üye

sizin yazdıklarınızda mantık nerede acaba?
bana i... demek çok mu mantıklı? benim soruma cavep veremiyorsunuz sonra tartışmaya gerek yok diyorsunuz. üzerine alınma diye de yazmış bir de sanki biz anlayamayacağız kimin ne demeye çalıştığını.
benyazımda ozellıkle belırttım şahsı algılama dıye.sonra bana yazdıgın cevapta sadece unıversıte kısmına karsılık vermıssın.yolun acık olsun unı de sen benım gıbı uzatmasın ıns okulunu.
arkadas zaten orjınal rom degıl farklı bır rom yuklemiş telefonu yavaşlamış
he orjınal romlada yavaşlıyabılırdı.bır telefon yavaşladı dıye mılyonlarca cıhazda olan bır sıstemı kotulemek cok yanlış.benım anlatmak ıstedıgım buydu ama sen buna karsılık verecegıne unıde okuyorum demeyı tercıh ettın
bukadar buyuk yapılan genellemeler yanıltıcı olur.
+ olarak ben ozellıkle şahsi algılama diyipte sen hala buna alınıyorsan bu benım sorunum değil,senın sorunundur

pRime.

pRime.

Üye

geçmiş konulara bakalım ve görelim kaçını siz mahvetmişsiniz kaçını biz. ;)

----------Eklendi @ 22:06:47 ---------- Yazıldı @ 22:01:41 ----------

benyazımda ozellıkle belırttım şahsı algılama dıye.sonra bana yazdıgın cevapta sadece unıversıte kısmına karsılık vermıssın.yolun acık olsun unı de sen benım gıbı uzatmasın ıns okulunu.
he orjınal romlada yavaşlıyabılırdı.bır telefon yavaşladı dıye mılyonlarca cıhazda olan bır sıstemı kotulemek cok yanlış.benım anlatmak ıstedıgım buydu ama sen buna karsılık verecegıne unıde okuyorum demeyı tercıh ettın
bukadar buyuk yapılan genellemeler yanıltıcı olur.

işte sizin yaptığınızı yaptım umarım anlamışsındır neden bunu yaptığımı çünkü hemen hemen her konuda bu genellemeyi SİZ yapıyorsunuz. ikincisi o yazdığının bana yazılmış olduğu bir gerçek mesaj ortada sen aksini söylesen de. bunu görmezden geldim ve benim yaşımla ilgili olan takıntına cevap yazma gereği duydum ancak anladım ki değmezmiş bunlara neyse, konu sahibi arkadaşı kızdırdım sanırım kavgacı üye olarak.
selametle...

61semih

61semih

Üye
sen bu yazdıklarınla kımseyı kızdıramazsın.bırısını kızdırabılmen ıcın çelişkisiz konusmak gerek senın amacın zaten belli,senle zaman gecırdım bende arada ıyı oluyor boyle kafa yapmak ;)

Lenneth

Üye
baranselona

baranselona

Üye

geçmiş konulara bakalım ve görelim kaçını siz mahvetmişsiniz kaçını biz. ;)

siz? biz? ne diye her konuda siz biz diyerek birilerini taraf olarak görüp tartışma çıkarmaya çalışıyosun? konudaki ilk mesajına dön bir bak anlamadan etmeden atlamışsın adam orjinal rom yüklememiş xda daki herhangi bir rom u yüklemiş ve sorun yaşamış bende bilmiyordum ilk mesajlarda ama çat diye al işte bozmuşsun bu androidlerin hepsi böyle vb... bir yorum yapmadım yapan arkadaşlarında kendi GÖRÜŞ leri zaten herkes kendi düşüncesini-bildiğini yazıyor... birileri yanlış yapıyor diye sendemi o hataya düşeceksin illa... adamın biri gelip birisinin konusuna garip cevaplar yazdı diye sen tamamen başka birisinin konusunu mafetmeyi intikam olarak mı göryosun... konuyu kirletmekten ve tartışma çıkarmaktan başka iş değil yaptığın...

----------Eklendi @ 22:43:47 ---------- Yazıldı @ 22:42:37 ----------

Hocam guncellemeyi eksiksiz yaptigina emin misin ? Bir daha bastan yap istersen.

resmi güncelleme değilmiş yaptığı herhangi bir rom u bulup yüklemiş arkadaş ve hatalar olmuş doğal olarak.. :oke:

LEVİS506

LEVİS506

Üye
Kardes bi t10 var bide sgs2

Takipçi Satın Al

Üst Alt