galaxy ace yavaşladı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace yavaşladı ?
galaxy ace yavaşladı özellikle internet konusunda maxicepe bile giremiyorum sinir ediyor beni çözüm yolu varmı :hmmm

Lenneth

Üye
Yavasladi derken internet mi yavasladi ?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Turkuaz0 ve fatih_347

fatih_347

Kapalı Hesap

Hayret.Sen ve Android:gul:
bi yandan bende saskınım anna gelicek belle gelicek diye övünüp duran adam andride gecmis kotü biseymi tabiki hayır ama gidipte 750 liraya galaxy ace alırsan parayı cöpe atmış olursun ayrıca adreno 200 ile kac tane oyun calıstırabilirsin ki rami saymıyorum bile

keske birilerine danısma zahmetinde bulunsaydın

pRime.

pRime.

Üye
android süper diyenler niye şimdi kullanıcıya suçu atıyorlar? madem bu android mükemmel ozaman her telefonda mükemmel olmalıydı? :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Bomb City
61semih

61semih

Üye
gio da 35 program oyun kurulu ılk gunku gibi hızlı.nokıa değilki bu yavaşlasın sorun ılginç
ha bu arada o programla zıppo programı değil :kop:

Gamerjex

Üye
galaxy ace kötü telefon değilki sadece fiyatı fazla..

----------Eklendi @ 01:25:39 ---------- Yazıldı @ 01:24:54 ----------

android süper diyenler niye şimdi kullanıcıya suçu atıyorlar? madem bu android mükemmel ozaman her telefonda mükemmel olmalıydı? :)

eee?

y n s c n

y n s c n

Üye

Telefonda adam akıllı donanım olmazsa android ne yapsın yahu.Sen optimus me'deki android kullanımını optimus black'teki android'le birmi tutuyorsun? Tabiki aynı android fakat donanım farkı var.. 6600'daki symbianla n73'teki aynımı stabilite olarak. Değil tabiki..

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

fatih_347

Kapalı Hesap
benim de anlatmak istedigim bu gidipte 6600 la n73 arasındaki fiyat farkı belli ama 750 liraya galaxy aceden daha iyi telefonlar var

61semih

61semih

Üye
benim de anlatmak istedigim bu gidipte 6600 la n73 arasındaki fiyat farkı belli ama 750 liraya galaxy aceden daha iyi telefonlar var
tabiki bu zatan bılındık bır gercek neo v varken ace almak bıraz komık kacıyor
t10 da android ama adamı kanser yapar o derece kotu

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
çok yavaşladı geç cevap veriyor ve takılmalar oluyor :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen dostum :oke:

----------Eklendi @ 21:09:30 ---------- Yazıldı @ 21:08:32 ----------

tabiki bu zatan bılındık bır gercek neo v varken ace almak bıraz komık kacıyor
t10 da android ama adamı kanser yapar o derece kotu

ucuz androıd ıyı olmaz bence .Alıncaksa pahalı bısı alınmalı :yuru

Gamerjex

Üye
pRime
adam ilk defa android sistemli telefon kullanıyor o bilgisayar ötesi galaxy s2 den şikayetci olan 100 kişi bulurum sana.. kullanmasını bilmek lazım android sistemi rahatlatıcak dolu program var biraz araştırsa çaresini bulur..

edit: şimdi ideos x5 telefonun açtığı oyunların bazılarını galaxy s2 açmaz açsada kasar ne yani bunu göz önüne alarak ideos x5 galaxy s2 den dahamı iyi diyelim? her telefona uygun olan programları ve oyunları araştırıp bulmak lazım android forumlara bakarsanız her telefonun oyunları ve programları farklıdır ( tabi hepsi değil).. yavaşlama ve ısınma 2000 tl verdiğin telefonda bile var sonucta bilgisayar gibi çalışan telefon bırakta ısınsın :)

• Beğen
61semih

61semih

Üye
her android li telefon mukemmel dıye kımse demıyor nasıl ki symbian dan symbiana fark var ornegın n73 tekıde symbian 701 modelındekı symbian.birisi iyi diğeri ne hallerde!
android tede durum boyle
android in symbian a ustunlugu en kral symbian lı telefonla en kral symbianlı telefonu karsılastırın en barız boyle cıkar
uygulama konusuna gırmıyorum zaten..

pRime.

pRime.

Üye
her android li telefon mukemmel dıye kımse demıyor nasıl ki symbian dan symbiana fark var ornegın n73 tekıde symbian 701 modelındekı symbian.birisi iyi diğeri ne hallerde!
android tede durum boyle
android in symbian a ustunlugu en kral symbian lı telefonla en kral symbianlı telefonu karsılastırın en barız boyle cıkar
uygulama konusuna gırmıyorum zaten..

İyi hoş ama n73 2005 çıkışlı, 701 2011 çıkışlı. Ace ile gs2 ise aynı serinin telefonu, biri 2010 çıkışlı biri 2011. Aradaki donanım uçurumu ne?

----------Eklendi @ 08:18:41 ---------- Yazıldı @ 08:17:18 ----------

Senin yapacağın karşılaştırmayı da merak etmiyorum o belli bu belli dersiniz anca. ;)

----------Eklendi @ 08:21:16 ---------- Yazıldı @ 08:18:41 ----------

pRime
adam ilk defa android sistemli telefon kullanıyor o bilgisayar ötesi galaxy s2 den şikayetci olan 100 kişi bulurum sana.. kullanmasını bilmek lazım android sistemi rahatlatıcak dolu program var biraz araştırsa çaresini bulur..

edit: şimdi ideos x5 telefonun açtığı oyunların bazılarını galaxy s2 açmaz açsada kasar ne yani bunu göz önüne alarak ideos x5 galaxy s2 den dahamı iyi diyelim? her telefona uygun olan programları ve oyunları araştırıp bulmak lazım android forumlara bakarsanız her telefonun oyunları ve programları farklıdır ( tabi hepsi değil).. yavaşlama ve ısınma 2000 tl verdiğin telefonda bile var sonucta bilgisayar gibi çalışan telefon bırakta ısınsın :)

Sizin iddianız android her telefonunda uçuyor kaçıyor değil miydi? Şimdi neden kıvırıyorsunuz? Neden kullanıcıya suç atıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
61semih

61semih

Üye
ace ıle gs2 arasındakı donanım farkını bılmıyorsan konusmaya gerek yok.kaldıkı gıo da takılmalar kasmalar vs yok onlaca uygulama oldugu halde.3 5 telefonda sorun var dıye koskoca bır ısletım sıstemını kotulemek yanlış.yazılımsal veya donanımsal bır sorunu olmuş olabılır.zaten android tede kasılmalar zamanla olursa ios a gecerım.smbyan ı bu yuzden bıraktık zaten.

pRime.

pRime.

Üye
ace ıle gs2 arasındakı donanım farkını bılmıyorsan konusmaya gerek yok.kaldıkı gıo da takılmalar kasmalar vs yok onlaca uygulama oldugu halde.3 5 telefonda sorun var dıye koskoca bır ısletım sıstemını kotulemek yanlış.

Telefona atıyorsunuz şimdi de suçu açıklayamıyorsunuz hala lafı geveliyorsunuz, anlat hadi? Jet gibi diyordunuz android için?

Lenneth

Üye

Telefona atıyorsunuz şimdi de suçu açıklayamıyorsunuz hala lafı geveliyorsunuz, anlat hadi? Jet gibi diyordunuz android için?

Of Serdar Symbian yavasladi diye telefonumu sorunlu ilan ettigin gunleri cabuk unuttun galiba ?

Belki cakisan bir program yuklemistir, Android telefonu yavaslamis hah android e laf atayim diyecegine biraz yardim etmeye calissan ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt